Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah ekmek olmamış kuzum. Öölen de az deyecektim ama senin menün 2.5öyün olmuş

Bencede aycim bi yol bulmalisin ama yapabilecegin bir sry olmali , ne monti nede kangurubu diyeti sana pek uymaz , dedigim gibi benim gibi istahlisin ve yasaklara tam uyabilirmisin bilmiyorum ... daha cok taniyamadim diyet yapis taktiklerini :)

Bence sana uygun olan bol yemeli ama karbonsuz bir beslenme . Arzununki gibi

ee karatayda iki öğünü savunuyordu neden olmasın uygun menü yapınca?
Şimdi sizlere nacizane bir sorum var. Benim bu hafta + çıkmam canımı çok sıktı. Kitaplarım da yarın elime geçiyor monti ve karatay. ama öncesinde smothie diyetini yapmak istiyorum.
biraz kilo kaybı yaşayıp motive olayım istiyorum çünkü motivasyonumu kaybettim.
Birde yarın hazır evdeyken pirinç lapası dıyetımı yapsam diyorum :S gerci pirinç ab grubunda etkisi ne ona da bakayım. önerilerinize ihtiyacım var. tüm motivasyonumu kaybettim

Kiz firuze 4 dl ekmek ustune mercimekmi yedin oyyy :))

Cidden daldan dala olacak utanıyorum simdi onu mu takip edeyim artık

Ocean canim 2 ogun tabiki iyidir olmaz demedik kiz , ay'in bugunki gibi 2 olsada agir menulerle olmaz demek istedim

Kitaplar gelsin oku . Kendini bilirsin, ben daha sizlerin diyet tarzlarinizi ve sabbirlariniz neye kadir bilmiyorum .

Kisa surede Kilo kaybedip motivemi olmak istiyorsun

Karbonhidrat yeme 2-3 gun pro ve sebze ye sadece dukanin 2. Evresi gibi ... Ama bunu uzatma sadece motiven icin yap birkac gun .

pirinç lapası mı smothie mı yapsam bilemedim sonrasını kitaplara göre yonlendircem zaten. ya da dediğin gibi karbonhidrat keseyim bi kaç gün.

pirinç lapası mı smothie mı yapsam bilemedim sonrasını kitaplara göre yonlendircem zaten. ya da dediğin gibi karbonhidrat keseyim bi kaç gün.
Ayyy bu mesajında bile kararsızsın.bence 2gün ya ayran ya pirinç yap,ödem gitsin,kilon insin.sonra aebenin dediyini yap ve sonra da seçdiyin yolu izle

Ama aklim karisti abla ben simdi ne yapayim
Çok tatlısınız ya.bence sen oceabla aynı gün başla ve aynı yolu izlizleyin.ona dediyim gibi 2gün ödem atmak için yapın,ssonra sadece sebze ve pro,sonra da karar kılın ya monti ya karatay ya kAn gurubu yapın...ayyyy benim de kafam karıştı

Ayyy bu mesajında bile kararsızsın.bence 2gün ya ayran ya pirinç yap,ödem gitsin,kilon insin.sonra aebenin dediyini yap ve sonra da seçdiyin yolu izle

sizi de baydım dimi. O kadar dikkat edip bugün kü sonucu almak hiç olmadı peki madem son sorum ayran detoksu nasıl oluyo su 2 saatte bi ayran corbası ıcılen mı ?

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…