Aslında çok yediyini ben de gördüm ablam2 ogun degil olmaz dedigim aynuram bugunki gibi bir menuyle 2 ogun yesede olmaz demistim.. Yapabiliyorsa 2 ogun iyidir .
Sabah ekmek olmamış kuzum. Öölen de az deyecektim ama senin menün 2.5öyün olmuşIyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi
Sabah kilo vermenin ve ekmek yememenin acısını çıkardım
4 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Peynir
Salatalık Domates .
Zeytin
Maydanoz.
Öğle
Mercimek çorbası
Akşam
Balık
Salata
12 bin adim atıldı
1 saat plates yapıldı
3 lt su içildi
Plates ten gelince ceviz yedim bi de..
Kiz firuze 4 dl ekmek ustune mercimekmi yedin oyyy :))Iyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi
Sabah kilo vermenin ve ekmek yememenin acısını çıkardım
4 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Peynir
Salatalık Domates .
Zeytin
Maydanoz.
Öğle
Mercimek çorbası
Akşam
Balık
Salata
12 bin adim atıldı
1 saat plates yapıldı
3 lt su içildi
Plates ten gelince ceviz yedim bi de..
Cidden daldan dala olacak utanıyorum simdi onu mu takip edeyim artıkBencede aycim bi yol bulmalisin ama yapabilecegin bir sry olmali , ne monti nede kangurubu diyeti sana pek uymaz , dedigim gibi benim gibi istahlisin ve yasaklara tam uyabilirmisin bilmiyorum ... daha cok taniyamadim diyet yapis taktiklerini :)
Bence sana uygun olan bol yemeli ama karbonsuz bir beslenme . Arzununki gibi
:))) kiz cok degiskensin sana ayak uyduramiyorum :)) terazimisin ?:)
Aslan im:))) kiz cok degiskensin sana ayak uyduramiyorum :)) terazimisin ?:)
Ocean canim 2 ogun tabiki iyidir olmaz demedik kiz , ay'in bugunki gibi 2 olsada agir menulerle olmaz demek istedimee karatayda iki öğünü savunuyordu neden olmasın uygun menü yapınca?
Şimdi sizlere nacizane bir sorum var. Benim bu hafta + çıkmam canımı çok sıktı. Kitaplarım da yarın elime geçiyor monti ve karatay. ama öncesinde smothie diyetini yapmak istiyorum.
biraz kilo kaybı yaşayıp motive olayım istiyorum çünkü
motivasyonumu kaybettim.
Birde yarın hazır evdeyken pirinç lapası dıyetımı yapsam diyorum :S gerci pirinç ab grubunda etkisi ne ona da
bakayım. önerilerinize ihtiyacım
var. tüm motivasyonumu
kaybettim
Terazi beniiiim...:))) kiz cok degiskensin sana ayak uyduramiyorum :)) terazimisin ?:)
Ocean canim 2 ogun tabiki iyidir olmaz demedik kiz , ay'in bugunki gibi 2 olsada agir menulerle olmaz demek istedim
Kitaplar gelsin oku . Kendini bilirsin, ben daha sizlerin diyet tarzlarinizi ve sabbirlariniz neye kadir bilmiyorum.
Kisa surede Kilo kaybedip motivemi olmak istiyorsun
Karbonhidrat yeme 2-3 gun pro ve sebze ye sadece dukanin 2. Evresi gibi ... Ama bunu uzatma sadece motiven icin yap birkac gun.
Delimisin kuzum neden utanıyorsun?tabiki sora sora bulacağız doğru yolu..Cidden daldan dala olacak utanıyorum simdi onu mu takip edeyim artık
Aslan.. İcinde bisi kalmaz dimi pat diye soylersinAslan im
Ayyy bu mesajında bile kararsızsın.bence 2gün ya ayran ya pirinç yap,ödem gitsin,kilon insin.sonra aebenin dediyini yap ve sonra da seçdiyin yolu izlepirinç lapası mı smothie mı yapsam bilemedim sonrasını kitaplara göre yonlendircem zaten. ya da dediğin gibi karbonhidrat keseyim bi kaç gün.
Ama aklim karisti abla ben simdi ne yapayimDelimisin kuzum neden utanıyorsun?tabiki sora sora bulacağız doğru yolu..
Çok tatlısınız ya.bence sen oceabla aynı gün başla ve aynı yolu izlizleyin.ona dediyim gibi 2gün ödem atmak için yapın,ssonra sadece sebze ve pro,sonra da karar kılın ya monti ya karatay ya kAn gurubu yapın...ayyyy benim de kafam karıştıAma aklim karisti abla ben simdi ne yapayim
Ayyy bu mesajında bile kararsızsın.bence 2gün ya ayran ya pirinç yap,ödem gitsin,kilon insin.sonra aebenin dediyini yap ve sonra da seçdiyin yolu izle
cidden aynura haklı ikimizde darma dumanız:/Ama aklim karisti abla ben simdi ne yapayim
TamamÇok tatlısınız ya.bence sen oceabla aynı gün başla ve aynı yolu izlizleyin.ona dediyim gibi 2gün ödem atmak için yapın,ssonra sadece sebze ve pro,sonra da karar kılın ya monti ya karatay ya kAn gurubu yapın...ayyyy benim de kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?