Yok ben okuduğumda kahvaltının sıkı olması gerekdiyini yazıyordu.Ben kahvaltiyida bununla yapiyordum
Merve bende memnun oldum yağmur =)Tamamaynen super oldu adim yağmur senin ?
Bende memnun oldum cnm kaç yasndasnMerve bende memnun oldum yağmur =)
Buketcim bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun.kan şekerin nasıl düşmüyor yahuuMenum
kahvalti
1 kase nesfit
öğlen
tavuk sote( 2 kasik)
brokili salatasi
aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacik
spor 1 saat spor salonuna gittim
su 2.5 litre
Hani on karbonhidrat hakkimiz vardıKiz firuze 4 dl ekmek ustune mercimekmi yedin oyyy :))
28 güzelim =) kararlıyız demi yarın ayrancı oluyoruzBende memnun oldum cnm kaç yasndasn
B
Buketcim bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun.kan şekerin nasıl düşmüyor yahuu
Evet canım aynenŞimdi bu malzemeleri haşlıcam sonra yogurt katcam soguk tuketcem dimi
Bende 21 nasil hitap etmemi istersin28 güzelim =) kararlıyız demi yarın ayrancı oluyoruz
Tahmin eddbiliyorum ŞuanDayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu
Bende 21 nasil hitap etmemi istersintabiki bundan da dönersem tirlatirim 2 gün mu
Alırsın tabi.bu kadar kilo verdin...Dayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu
oh ne güzel daha çok motive olmuşsundur.=)Dayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu
Galiba bunun sebebi düzenli spor yapman.insulin salınımını dengeliyor .çok sevindim canım ya inşallah bende daha az yiyerek doyabilirimZeynebim ya artik yemek yiyesim gelmiyor doyuyorum kuzum
Tamam canmFark etmez canım nasıl içinden geçiyorsa=) Tamam dönmüyoruz o zaman 2 gün yapalım . zaten bildiğim kadarıyla iki gün yapılıyor ama yanılıyorsamda aydınlatırlar bizi=)
Okuyo musun ? çalışıyomusun evlimisin napıyosun=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?