:
vereliniortak hedef kilom 60 canm ya..inşh görcem o kiloya düşecemm inanıyom kendime :::regl dönemine gircem 1 hafta sonra umarım bu hafta kilomu etkilemezz fazla çıkmayayımda..yemediğimhalde yani dikkat ettiğim halde çok şişkinlik var bende yaa.buda canımı sıkkıyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugün diyete basliyordum(( esim zorla yedirdi mc donalds ta ..karnimda o kadar actiki .. cok direnemedim..
annemde 3 kilo aldim..
70 i görüm yani..
cok üzgünüm.. ama hemen SIKI bir rejimle atcam insallah fazlaligi.. ve devamida gelecek..
subat ayi son sansim.. mecburum vermeye..
hedefımız aynıymıs canım bende dıkkat edıyorum ama bazen gerılıyom gozum bısey gormuyo baslarım bole seye dıyom yegenım var 9 yasında oda topıklesmeye basladı cagın hastalıgı obezıde malum bızımkıde potısını kaldırmaktan nefret edıyo 1 adımlık marktee okulla bıl earabayla gıdıyo pasam ama yarın sabahtan ıtıbaren once yarım saat sonrakı hafta 45 derken 1 saat yuruyus yaptırcam delikafadulden malum benım ıhtıyacım yok tıg gıbıyımm yanı ıkımzıde yuruyuz yapıcaz onun bahanesı ıle bende vazgecmem kıcımı kaldırım
amylee ben buguntae bo yaptım canım sımdı netten bu bızım bıll var ya onun cd lerını ındırıyom 55 dk dersler hepsı canım gun ıcındede bol bol haberleselımde ben bozmayayım bu kez malum nısanlım gelcekk gıbııı
canm tamam haberleşelim tabii.hergün yapalım birbirimizi motive edelim ...bill derkenn google onu yazarsak direk çıkarmıı bana söyle onu bii :)ben sana özelden yazayım noyu..baynı saatte başlarız daha istekle yaparızz ...hergün çağrı atarız birbirimize başlarızz
canm tamam haberleşelim tabii.hergün yapalım birbirimizi motive edelim ...bill derkenn google onu yazarsak direk çıkarmıı bana söyle onu bii :)ben sana özelden yazayım noyu..baynı saatte başlarız daha istekle yaparızz ...hergün çağrı atarız birbirimize başlarızz
hepımız aynıyız kızlar hadı toparlanalım dıye bıldık alısıldık bı kelıme kullanmıycam sadce hepımızzeeYETERRR YETER YETER DIYORUMMMmoralim çok bozuk kızlar ablamlar tatil diye geldiğinden beri doğru düzgün diyet yapamıyorum birde üç günlüğüne anlatyaya gittim iyice dağıldıı yaa mafoldumben
diyetim süper gecti bugün :roflol:
patates kizartmasi . nuggets,, pirasa yemegi.. beyaz ekmek.. cikolataaaa :)))
perdon birde seker yedim..
noldu bana yhaa..
yakin arkadaslarim biri 8 diger 7 kilo verdi 2 ay icinde..
telefonla konustumm.. kendime üzüldümm. sonrada yedim.
ne bu simdi?
günaydın kızlarrrrr
kaptan sapıttı takım dağıttı
nolcek halimiz
cumaya görcez ebemizin......ini
şubat hedeflerini tuturamayanlar ceza puanı alacak bende dahil haberiniz ola.
diyetim süper gecti bugün :roflol:
patates kizartmasi . nuggets,, pirasa yemegi.. beyaz ekmek.. cikolataaaa :)))
perdon birde seker yedim..
noldu bana yhaa..
yakin arkadaslarim biri 8 diger 7 kilo verdi 2 ay icinde..
telefonla konustumm.. kendime üzüldümm. sonrada yedim.
ne bu simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?