Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hedefımız aynıymıs canım bende dıkkat edıyorum ama bazen gerılıyom gozum bısey gormuyo baslarım bole seye dıyom yegenım var 9 yasında oda topıklesmeye basladı cagın hastalıgı obezıde malum bızımkıde potısını kaldırmaktan nefret edıyo 1 adımlık marktee okulla bıl earabayla gıdıyo pasam ama yarın sabahtan ıtıbaren once yarım saat sonrakı hafta 45 derken 1 saat yuruyus yaptırcam delikafadulden malum benım ıhtıyacım yok tıg gıbıyımm yanı ıkımzıde yuruyuz yapıcaz onun bahanesı ıle bende vazgecmem kıcımı kaldırım

amylee ben buguntae bo yaptım canım sımdı netten bu bızım bıll var ya onun cd lerını ındırıyom 55 dk dersler hepsı canım gun ıcındede bol bol haberleselımde ben bozmayayım bu kez malum nısanlım gelcekk gıbııı

bugün diyete basliyordum (( esim zorla yedirdi mc donalds ta ..karnimda o kadar actiki .. cok direnemedim..

annemde 3 kilo aldim..
70 i görüm yani..
cok üzgünüm.. ama hemen SIKI bir rejimle atcam insallah fazlaligi.. ve devamida gelecek..
subat ayi son sansim.. mecburum vermeye..

herkes kendı dogal ortamına donmus galıba olemı kızlarrrrrrrrrrr

o zman bu sabahtan ıtıbaren canlandıralım ortalıgııı haıd bakalımm 1 haftalık uyusuklugu pıs bogazlıgı bıtırıyomuyuz tabe bende dahıl olmak uzere hadı kızlar nolur sızın cayınca ben toptan bırakıyommm

günaydın kızlarrrrrrrr

herkes daha toparlanmamış.

yuvaya dönenler var cumaya kadar alınan kilolardan ne kadarversek kardır kızlar

günaydın kızlar

ne durumdasınızzzzzzzzzzzzzz

ben dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama işler yoğunlaştı buraya girmeye fırsat bulamıyorum malesef

eveett
sabah kahvaltim
1 dilim kepekli ekmek üzerine azcik nutella :)
oglumun israrlari dogrultusunda 4-5 dene patates cipsi.

ögle bisiler atistirip aksam yemegini iptal edippp
gece 1 saat stepper düsünüyorum..
allah yüzümü kara cikarmasinn..

69,2 kg ciktim

sabah yağmurla uyandım güzel bir kahvaltı ettim şimdi bu havada ev işi hiç gitmez ama mecburen yapacağım şimdi bulaşıklara girmem lazım aşkito ne zaman aldın o kadar kiloyu benim gibi bende aldım çünkümafoldumben ama bişey yemezsen tansiyonun düşebilir metabolizmandan yavaşlar galeta form gibi küçük küçük şeyler ye en azından bende artık akşam yerim anca zaten hafif bişiler atıştırmak sonrada yatmaya yakın ballı yoğurt yemeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile3

canm tamam haberleşelim tabii.hergün yapalım birbirimizi motive edelim ...bill derkenn google onu yazarsak direk çıkarmıı bana söyle onu bii :)ben sana özelden yazayım noyu..baynı saatte başlarız daha istekle yaparızz ...hergün çağrı atarız birbirimize başlarızz

canım bılly blanks adamın tam adı tae bo da yazarsan cıkar ama baslamadan once lınk bulur verım sana olurmu seker bıde gun ıcınde bol su ıcelım gunde en az 2,5 lıtre ok mı fıstıkım kaydirigubbakcemile5

he bırde ben dun den berı nettenten bu adamın cdlerını ındırdım gercı 1 saatlık cd yı 2 gunde ındırdım ya neyse bı ara msn uzerınden paylasırım kaydirigubbakcemile5

moralim çok bozuk kızlar ablamlar tatil diye geldiğinden beri doğru düzgün diyet yapamıyorum birde üç günlüğüne anlatyaya gittim iyice dağıldıı yaa mafoldumben

diyetim süper gecti bugün :roflol:

patates kizartmasi . nuggets,, pirasa yemegi.. beyaz ekmek.. cikolataaaa :)))

perdon birde seker yedim..

noldu bana yhaa..
yakin arkadaslarim biri 8 diger 7 kilo verdi 2 ay icinde..
telefonla konustumm.. kendime üzüldümm. sonrada yedim.
ne bu simdi?

günaydın kızlarrrrr
kaptan sapıttı takım dağıttı
nolcek halimiz
cumaya görcez ebemizin......ini
şubat hedeflerini tuturamayanlar ceza puanı alacak bende dahil haberiniz ola.

moralim çok bozuk kızlar ablamlar tatil diye geldiğinden beri doğru düzgün diyet yapamıyorum birde üç günlüğüne anlatyaya gittim iyice dağıldıı yaa mafoldumben
hepımız aynıyız kızlar hadı toparlanalım dıye bıldık alısıldık bı kelıme kullanmıycam sadce hepımızzeeYETERRR YETER YETER DIYORUMMM

AL BENDEN DE O KADAR

TOPARLANMAMIZ ICIN MOTIVE OLMAMIZ ICINN ONERISI OLAN VARMII HAREKETLENELIM HADII KIZLAR

günaydınnn ben geldim

kızlar kusura bakmayın işlerimden fırsat bulup giremiyorum ara ara girip çıkıyorum ama ne olup bitiryor kaçırıyorum kopuyorum olaydan anlayacağınız................

sabah
evden çıkarken 1 bardak süt
işe gelince
1 dilim kepek ekmeği + 1yumurta+tek şekerli çay+az beyaz penir yedimmmm

bakalımmmmmm,,

ama dünden beri ağrı var midemde hiç iyi değilim üşüttüm herelde

günaydın kızlarrrrr
kaptan sapıttı takım dağıttı
nolcek halimiz
cumaya görcez ebemizin......ini
şubat hedeflerini tuturamayanlar ceza puanı alacak bende dahil haberiniz ola.

yandık ki ne yandıkkkk
bu cuma mı ceza puanları alınacak canımmm????
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hilmişşşşşşşşşşşşşşşşş ohh ohhh canımmmmmm

biz de seni örnek alıyordukkkkkkkkkkkkk napptıınn sennnnnnnnnnnnnnnnnnn
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…