Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence toplantiya gerek yok. kim ne söylemek istiyorsa söylesin .. herkes cevabini verir yorumunu yapar..
cünkü ben $u gün $u saatte girsem o uygun olmaz bu uygun olmaz..

yani siz bilirsiniz.. her halukarda ben varimm

selam kızlar ben batmış durumdayım ama anladığım kadarıyla takımcak pek farklı değilizbilmiyorumkismile:1no2:
benim tatil felaketim oldu galiba:gitme:
toplantı mı yapılacak ne olacaksa tamamdır haber verin yeterbenneyaptımki
valla yüzüm olmadıından gelmiyodum oft de toplantı lafı denk gelince baktım:kedi:

geçen hafta seni aynı geçmiştim o kilo üzerinden değerlendirileceksin canım
nasılsınn
hayatım hanı tae bo yapcaktık

kızlar toplantı ıcın gun ve saat belırleyelım o zman

bence toplantiya gerek yok. kim ne söylemek istiyorsa söylesin .. herkes cevabini verir yorumunu yapar..
cünkü ben $u gün $u saatte girsem o uygun olmaz bu uygun olmaz..

yani siz bilirsiniz.. her halukarda ben varimm

kızlar toplantı zor olabilir üstelik herkes aynı diyeti uygulayamaz.
herkes kendi bünyesini biliyor
ama şöyle birşey yapabiliriz,herkes kendi ile ilgili 1 haftalık programını yazsın pazartesiden itibaren yazdıklarınıza göre tek tek birbirimizi kontrol edelim.
önce yazılan program üstünden yorum yaparız sonra günlük.eğer okeyse herkes yarın 16 ya kadar programını yazsın kızlar değerlendirelim.

kızlar ben bı sure tek basıma devam edıcem her hafta kılomu paylasıcam cuma gunlerı kusura bakmayın kacamaklar vs kendımız yapıyoruz brde burda paylasınca sankı bırbırımızıde etkılıyoz yada ben ole hıssedıyom 1 2 hafta sadce kılomu paylasıcam hepınızı opuyorum

ha toplantıyıda su yuzden yapalım demıstım takım calısmasında beyın fırtınası onemlıdır ve daha motıve eder yada ıs hayatınd abole sadce bılemıyorum her neyse ben kacar hepınızı opuyorumm bye

abooosempatiksalakcinni yandık desene benim aldığım kiloların hepsi görünmez en azından şişlik var üzerimde yüzük parmağımdan çıkmıyor nasıl atcam yarına kadar bilemiyorum kötükedihüsouff keşke hiç gitmeseydim ya ama haftaya şişlikte gidince fazla vereceğimdelikafaduldenneyse buda iyi hastalığımda bitmedi bir türlü ya kızlar bi gariplik var aralık başı oldum ocak 10da bitti 4-5 gün sonra tekrar oldu azar azar devam ediyor bunun için doktora gitmeyide pek istemiyorum kesici bişey varmı acaba

zalimi hic bir bilgim yok canim..

fatot güzelim neden böyle bir karar aldin? bizemi kizdin yoksa????

ben protein diyeti uygulamak istiyorum ne zamandir..

selam kızlarrrrrrrrrrrrr

sabah

yarım simit az peynir + domates + tek şekrli çay sonrasına tek şekrli yeşil çay

öğlen

haşlanmış zeytinyağlı nar ekşili karnıbahar + kepek ekmeği şimdi de yeşil çay içicem

ayyy inşallah yarına kadar bişeyler vermiş olayım yaaaaaaaaa offf bu kadar dikkat etmeye çalışıyoz yani

off kızlar şoktayım çok kötü şeyler işittim hiç beklemediğim bir kişiden morallim sıfır yani sabah normal kahvaltı ettim ve arada 1dilim portakal aldım ağzıma bir süre bişey yiyemem sanırım canım sıkkın çünkü akşama patates salatası yicem haşlanıyor patates

fatot hayırdır kuzum noldu?
aslında haklısın kaçamakları yazmasak ve herkes her hafta düzenli kilo verse ne güzel olur ama malesef buradaki insanların çoğu hep diyetle yaşıyorlar ve buda bir yerden sonra sıkıyor kaçamaklar ve arada kişlo almalar hep bundan diye düşünüyorum şekli 1 A benkaydirigubbakcemile3

zalimi hic bir bilgim yok canim..

fatot güzelim neden böyle bir karar aldin? bizemi kizdin yoksa????

ben protein diyeti uygulamak istiyorum ne zamandir..
yok canım estafurullah aksıne gerı donucem zaten bu aralar ders calsımıyorum bılgısayrın basından kalkmıyorum cunkuu tek nedenım bu dun gece karar aldım yoksa sızınle olmayı sevıyorum bıde normal hayatımda ınsanlarla konusmayı ıletıs kurmayı unutucam tutukluk yasamaya basladım benımde en buyuk servetım dılım:çok üzgünüm:

evet bıde bu var kacamaklardan etkılenıyom sankı daha dogrusu okurken canım cekıyo gıdıyom ondan yıyom klava:klava:

dedım ya kızlar bılgısayarın basından kalkmıyom bılgısayar basında gecırdıgım vaktı once tamamen azaltmalıyım sonra yavas yavas duzene sokmalyım ama cuma ve persembe paylasım yapıcam ayrılmıyorum yanı sekerler

selam kıslar. evime döndüm nihayet. ve tartıldım. 86 kiloyum. geçen hafta tartılmamıştım bu yüzden kilo bildirmemiştim. 1 kilodaha vermişim. annemin yemeklerine rağmen hem de sempatiksalakcinni

selam kızlar
ben bugün oruçtum onun için akşam baya bi yedim
köfte pilav çorba salata ve kola sabahı düşündüm ama yinede yedim

1 haftalık diyet listesine gelince ben herşeyden yiyorum yani kafama göre takılıyorum az yemeye çalışıyorum ekmeği en fazla 3 dilim yiyorum ki o da nadir genelde 2 oluyo

7,TAKIM 141.ETAP
yarisci (
askito (
cimcime50 (
ebtuna (
cansınsen (
pregant (
zalimi (
amylee_5 (71/71/0,00/%0,00
meral (
fatot (
medusa (58/

7.TAKIM TOPLAM KİLO(

kızlarr kilom sabit kalmışş :roflol::roflol: sanırım regl dönemine gircem ondann.ama haftaya bombayı patlatıcamm haberiniz olsun :dance::dance:

ben sadece hafta sonları düzenli beslenemiyomm.hafta içi sebze ağırlıklı çorba ..yanii diğer yemeklerdende yiyom ama az salata onlardan daha çok tüketmeye dikkat etmeye çalışıyomm.sporda yapıyomm.ama bu hafta kilom sabit kalmış.yaa regl dönemine gireceğim içindir yada duraklama dönemine girdimm.çünküü şu ana kadarr 5 kilo verdim..kulübde de 3 kilo bu yüzden de duraklama olmuş olabilirr.ama ben yinede dikkat etmeye çalışacamm:))

ya kaçamaksız da olmuyor insan krize giriyor ya ben sahsen titriyorum bazen canım ekmek istiyor acayip titriyorum kendimi tutmaya çalışıyorum yemicem diye çünkü benim dayanamadığım bir şeydir kuru ekmek deil tabi diğerlerini yazmıyorum yasak sanırım yani nasıl başına geçince yediğimi yemekteyizi izledim bugün kızın biri ayyy ne çok ekmek yedik bugün düşünebiliyormusunuz 4 tam 4 dilim ekmek yedim diyor bana garezleri var sanırım ay bu arada bugün girmeyenler var sanki çok az paylaşım olmuş 89 kiloyum

Son düzenleme:
yarisci ( burda
askito (burda
cimcime50 (burda
ebtuna (burda
cansınsen (burda
pregant (burda
zalimi (burda
amylee_5 (burda
meral (yok
fatot (burda
medusa (yok

yanlış bakmadım sanırım birde siz bakın kural gereği cezalılar yanlış hatırlamıyorsam yoksa izinlilermi yarışçımzemuszemus

yarisci kullanıcısından alıntı Mesajı göster
7,TAKIM 141.ETAP
yarisci (
askito (
cimcime50 (
ebtuna (
cansınsen (
pregant (87/86/1,0/%1,14)
zalimi (
amylee_5 (71/71/0,00/%0,00
meral (
fatot (
medusa (58/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/77,0/0,00/0,00&#37
askito (67,9
cimcime50 (53,1/
ebtuna (69,7/
cansınsen (67,7/
pregant (87/86,0/1,0/1,15%)
zalimi (87,3/
amylee_5 (71,0/71,0/0,00/0,00%)
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/

7.TAKIM TOPLAM KıLO( 775,6/

Canlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sabah 1 dilim kepek ekmeği+ az b.peynir + 1 dilim kek + tek şekerli çay ardından yeşil çay

Bu arada 67,5 olmuşum 200 gram gitmişşşş buna da şükür şimcik eklerim çizelgeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…