geçen hafta seni aynı geçmiştim o kilo üzerinden değerlendirileceksin canımslm dünden beri kendimi toparlayıp zayıflamaya çalışıyorum normal kahvaltı ettim akşamda kahvaltı ettim canım bişi istemedi hadi kahvaltı edelim dedik öğlen yemeği ara falan yok pazara gittik baya geç dönmüşüz içim titredi yarışçı şimdi ben ne güne göre kilo hesaplaması yapılacak dönüş günümemi yoksa en son yazılana göremi onu kaydet istersen sen oraya 5 gün var zaten arada pazartesi cuma
nasılsınn
hayatım hanı tae bo yapcaktık
kızlar toplantı ıcın gun ve saat belırleyelım o zman
sımdı toplandı ıcın zalımı amylee-5 cansınsen onay verdı kızlar bıde ben tabee gun ve saat belırleyelım herkes uygun oldugu saatı ve gunu bıldırsın ortak bı paydada bulusalım
yenı bı kana ıhtıyacımzı var ve bunu hepbırlıkte belırlelım ben bugunden ıtıbaren sıze soz verıyorum karbonhıdratlı yemeyı kesıcem ekmek seker su bu hepsınıı ve sıze soz verıyorumeger olurda yersem ceza puanımdan 10 puan dusulsun eger olurda gece yemek yersem gece puanımdam 30 puan dusulsun acık cek verıyorumm
bence toplantiya gerek yok. kim ne söylemek istiyorsa söylesin .. herkes cevabini verir yorumunu yapar..
cünkü ben $u gün $u saatte girsem o uygun olmaz bu uygun olmaz..
yani siz bilirsiniz.. her halukarda ben varimm
geçen hafta seni aynı geçmiştim o kilo üzerinden değerlendirileceksin canım
kızlar toplantı zor olabilir üstelik herkes aynı diyeti uygulayamaz.
herkes kendi bünyesini biliyor
ama şöyle birşey yapabiliriz,herkes kendi ile ilgili 1 haftalık programını yazsın pazartesiden itibaren yazdıklarınıza göre tek tek birbirimizi kontrol edelim.
önce yazılan program üstünden yorum yaparız sonra günlük.eğer okeyse herkes yarın 16 ya kadar programını yazsın kızlar değerlendirelim.
geçen hafta seni aynı geçmiştim o kilo üzerinden değerlendirileceksin canım
kızlar toplantı zor olabilir üstelik herkes aynı diyeti uygulayamaz.
herkes kendi bünyesini biliyor
ama şöyle birşey yapabiliriz,herkes kendi ile ilgili 1 haftalık programını yazsın pazartesiden itibaren yazdıklarınıza göre tek tek birbirimizi kontrol edelim.
önce yazılan program üstünden yorum yaparız sonra günlük.eğer okeyse herkes yarın 16 ya kadar programını yazsın kızlar değerlendirelim.
yok canım estafurullah aksıne gerı donucem zaten bu aralar ders calsımıyorum bılgısayrın basından kalkmıyorum cunkuu tek nedenım bu dun gece karar aldım yoksa sızınle olmayı sevıyorum bıde normal hayatımda ınsanlarla konusmayı ıletıs kurmayı unutucam tutukluk yasamaya basladım benımde en buyuk servetım dılım:çok üzgünüm:zalimi hic bir bilgim yok canim..
fatot güzelim neden böyle bir karar aldin? bizemi kizdin yoksa????
ben protein diyeti uygulamak istiyorum ne zamandir..
fatot hayırdır kuzum noldu?
aslında haklısın kaçamakları yazmasak ve herkes her hafta düzenli kilo verse ne güzel olur ama malesef buradaki insanların çoğu hep diyetle yaşıyorlar ve buda bir yerden sonra sıkıyor kaçamaklar ve arada kişlo almalar hep bundan diye düşünüyorum şekli 1 A benkaydirigubbakcemile3
7,TAKIM 141.ETAP
yarisci (
askito (
cimcime50 (
ebtuna (
cansınsen (
pregant (
zalimi (
amylee_5 (71/71/0,00/%0,00
meral (
fatot (
medusa (58/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?