Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hafta değil nalancım haftaya cuma daha önce yazdığım hefeler tuturulasmazsa alınacak cezalarmafoldumben

Ayçincim ne habersin canım

Denk gelemedik bir türlü canım ya

Girip çıkıyorum habire vakit bulup konsantre olup bişey yazamıyorummmm

al canım bendende okadar
birde yüzümde yok neler yediklerimi yazmaya
bilmiyorum napacam ben bu kilolarla
yaza artık bu kilolarlada girmek istemiyorum
bir ara biber hapını düşündüm bakalım belki motivasyonumu sağlamak için kısa süre düşünebilirim.
senin işler nasıl yoğun galiba

Evet canım çok yoğunummmmmmm

Ay sorma canım ya nedicez böyle gitmez gene elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ammmaaaaaaaaaaa çok ta değil 

Ben de acai berry düşünüyorum almayı bakalım bu hafta maaşları bi alalım hayırlısıyla netten sipariş vereceğim bi deneyelim bakalım faydası olacak mı ama netten de korkuyorum orjinali olmazsa diye

Neden biber hapı canım daha mı etkiliymişl? Şu Meksika biberi dedikleri mi?

evet canım
ben daha önce kullanmıştım:kedi:ve orjinaldi çok etkisini gördüm o ay 5 kilo vermiştim ama yan etkileride var ilk hafta uyuşuk gezmiştim.
iştahı sıfırlıyor neredeyse tabiki kesinlikle tavsiye etmem ama benim galiba böyle birşeye ihtiyacım var.
birde kardeş takımdan şebnem bantlardan kullandı oda çok faydasını gördü ama net olarak neydi bilmiyorum
.

nalancım birde acainin kendi sitesinde değilde başka bir sitede kullanıcı yorumlarını okudum pekte iyi şeyler yazılmamış çoğu kişi kilo verememiş.
sende iyi araştır canım.

kaptancım merhaba hadı su takımı topladıgın gıbı yıne topla bızı kaybettık g... ba... ben de sabah oturdum ekmek yedım canım cokıstedı ve baya yedım aksam aslında ekmegı tamamen kescem dıye karar almıstım ama nerde bıde ustune cıkolata attırıverdım araya bu arada 76 da gordum aferın banaaklava:

nalancım birde acainin kendi sitesinde değilde başka bir sitede kullanıcı yorumlarını okudum pekte iyi şeyler yazılmamış çoğu kişi kilo verememiş.
sende iyi araştır canım.

hımmm Bakayım canım bi haklısın hemen kapılmamak lazım iyice araştırmak lazım

Bu arada öğlen 2 dilim kepek ekmeği+az b.peynir +3 tane zeytin+1 yumurta( yakında alerji olacak her yerim) ( yarından itibare keseceğim yumurtayı… + 1 fincan tek şekerli çay

canlarim
ben 69,8 i gördüm.
cok mutsuzum..

benim önerim ise yavas baslamak..
gecen haftalarda $ok diyetler.. SIKI rejimler yaparak bunaldik sanirim..
ondan gevsedik..

öncelikle..
herseyden yiyerek ama abartmayarak ve aksam 6 dan sonr a hic bisey yemeyerekk
az da olsa .. 6 den sorna yatmadann yorulana kadar spor yapmak..

ben simdilik bunu uygulayacagim..

sabah
yok gec kalktim.

öglen
1 tabak makarna yanina sucuk.

aksam
yok. SPOR!

selam
sabah kahvaltıda biraz kızartma 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
arada kahve
öğlen türlü 2-3 kaşık pilav ve salata 1.5 dilim ekmek
akşamsa meyve yerim sporda yaptım

slm dünden beri kendimi toparlayıp zayıflamaya çalışıyorum normal kahvaltı ettim akşamda kahvaltı ettim canım bişi istemedi hadi kahvaltı edelim dedik öğlen yemeği ara falan yok pazara gittik baya geç dönmüşüz içim titredi yarışçı şimdi ben ne güne göre kilo hesaplaması yapılacak dönüş günümemi yoksa en son yazılana göremi onu kaydet istersen sen oraya 5 gün var zaten arada pazartesi cuma

bencede toplantı yapalımm kızlra...buna ihtiyacımız var
yeniden kendimize gelmemiz için
:içelim:

sımdı toplandı ıcın zalımı amylee-5 cansınsen onay verdı kızlar bıde ben tabee gun ve saat belırleyelım herkes uygun oldugu saatı ve gunu bıldırsın ortak bı paydada bulusalım

yenı bı kana ıhtıyacımzı var ve bunu hepbırlıkte belırlelım ben bugunden ıtıbaren sıze soz verıyorum karbonhıdratlı yemeyı kesıcem ekmek seker su bu hepsınıı ve sıze soz verıyorumeger olurda yersem ceza puanımdan 10 puan dusulsun eger olurda gece yemek yersem gece puanımdam 30 puan dusulsun acık cek verıyorumm

toplantımı ne yapcaksak yapalım kızlar artık ben bugün arkadaşımın doktorunun verdiği diyet listesini gördüğm hatta o doktora gitmek istiyorum fazla sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı kilo verdiriyor haftaya pazartesi gidecek gibyim inşallah yaa artık ciddi bişiler yapmalıyım olmuyo böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…