Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bu 30 yaşını hiç kabullenemedim ya. bazen aklıma gelince ağlayasım geliyor o derece
niye elifin ya en guzel yas 30'lu yaslar hersey oturuyor hayatinda . Belli bir olgunluga erisiyorsun ...
Her yasin kendine gore guzelligi var ....
Su an verseler 18 yas bilmem istemezdim sanirim ,ama o zamana tekrar donmeyi isterdim .

niye elifin ya en guzel yas 30'lu yaslar hersey oturuyor hayatinda . Belli bir olgunluga erisiyorsun ...
Her yasin kendine gore guzelligi var ....
Su an verseler 18 yas bilmem istemezdim sanirim ,ama o zamana tekrar donmeyi isterdim .

ne biliyim abla bazen bişey geliyor aklıma sanki yakın zamanda olmuş gibi, bir düşünüyorum 12-13 sene önceyymiş. ne zaman geçti diyorum o kadar yıl

40a 50ye girince nolcam bilmem

aslında takıldığım 30 yaş da değil belki, 90lı yıllar geri gelse daha güzel olurdu hayat. biz daha mutlu çocuklar, daha mutlu insanlardık sanki. çocuklarım için korkuyorum kendim için korkuyorum sevdiklerim için korkuyorum. çok mu kötü oldu insanlar artık bu devirde

aynı zamanda bu izmir'den sıkıldım memleketime gitmek ailemle akrabalarımla yaşamak istiyorum

ne biliyim abla bazen bişey geliyor aklıma sanki yakın zamanda olmuş gibi, bir düşünüyorum 12-13 sene önceyymiş. ne zaman geçti diyorum o kadar yıl

40a 50ye girince nolcam bilmem
Elifim birde bakmişiz ömür bitmis ...
Hala baslamadinmi sen namazlarina bakim ?

ben bu aralar manyadım, aynı şeyleri düşünmekten, bir de ölüm korkusu sardı beni, ölmek sorun değilde hiç bir şey yapmamak korkutuyor.. çok tembelim

Malesefki bu konuda haklisin elifim . Ahir zamandayiz , zor bir zaman rabbim yardimcimiz olsun insallah ..

Elifim birde bakmişiz ömür bitmis ...
Hala baslamadinmi sen namazlarina bakim ?

önceki gece sabah namazına uyanayım Allah'ım dedim yattım tam ezan okunurken uyandım, ege de uyandı onu emzirirken uyudum kaldım, öğle başlıyım ikindi akşam yatsı hepsi uçtu gitti ve ben hala aynı yerdeyim. rabbim beni çağırdı uyandırdı ama ben devam ettim boş hayatıma

ben bu aralar manyadım, aynı şeyleri düşünmekten, bir de ölüm korkusu sardı beni, ölmek sorun değilde hiç bir şey yapmamak korkutuyor.. çok tembelim
Hz. Mevlana'ya ölum dugun dernek zayifim , fakat benim gibi nefsine guvenemeyenler korkuyoruz iste ... Kokrktugumuz ölum degil kendimiziz aslinda ..

aynen bomboş hayat çocukları kaldır, giydir, yedir, oynat, uyut, yemek yap temizlik yap kk'da face'de takıl. arada bikaç sayfa kuran okursam okuyorum başka hiç bişey yok

Kizlar evet sabah namazi zor fakat illa sabah kilmayinca diger vakitlerinizi niye erteliyorsunuzki ... Oylenden baslayin . Sabahida şu an bile kilabilirsiniz sunnetiyle birlikte hadi kalk bakiyim elif ,4 rekat namaz 5 dk alir ..

Kizlar evet sabah namazi zor fakat illa sabah kilmayinca diger vakitlerinizi niye erteliyorsunuzki ... Oylenden baslayin . Sabahida şu an bile kilabilirsiniz sunnetiyle birlikte hadi kalk bakiyim elif ,4 rekat namaz 5 dk alir ..

ege'yi sallıyorum şuan uyanır birazdan , kahvaltımı yapmadan namazımı kılcam söz

Sabah ac karna o tempo zorlar handem . Kahvaltini yap .. Karnin tokta spor pek iyi olmaz ama ac yapmandan iyidir ...
Yada atirtirsan ana kahvaltiyi sonra yapsan oda olabilir ..
abla günaydın
kızlar herkese günaydınlar
abla aç yaptım
çünkü sabah yenen yemek sonrası spor o yediğin hazır besini yakarmış
bugün 2 tur yapabildim tıkandım
normali 3 turdu zaten
yavaş yavaş açılırım herhalde her yerimde kas ağrısı var şu anda:)
ama mutlu oldum en azından sağlıklı bişey için önemli bir adım attım gibi hissediyorum
spor sonrasındada 1 yumurta ve 1 bardak süt içtim
protein alımıda spor sonrasında yağ yakımı devam ettiği için daha fazla yağ yakılmasına neden olurmuş
bu kez başarıcam inşallah abla ya
sabahın köründe gözümü spor salonunda açtım
evdede zumba yapıyorum benim sıpayla tepinip duruyoruz
o arada su koyuveriyo ama napalım başka yolu yok
bu kilolar gidecek hemde sporla kalıcı bir şekilde
kiloyu verdikten sonrada bırakmıycam sıkılaşmaya çok ihtiyacım var çünkü
üyeliğimi 1 seneye çıkardım bile

Handem en azindan sabah 1 porsiyon meyve ye .. Bu spor yapmana guc verir ac ac zorlar seni bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…