ben bu 30 yaşını hiç kabullenemedim ya. bazen aklıma gelince ağlayasım geliyor o derece
bendeeee25ten sonrasını 30a 5 kaldı, 30a 4 kaldı... diye saydım zaten
18-20 yaşımı istiyorum geri
niye elifin ya en guzel yas 30'lu yaslar hersey oturuyor hayatinda . Belli bir olgunluga erisiyorsun ...
Her yasin kendine gore guzelligi var ....
Su an verseler 18 yas bilmem istemezdim sanirim ,ama o zamana tekrar donmeyi isterdim .
Elifim birde bakmişiz ömür bitmisne biliyim abla bazen bişey geliyor aklıma sanki yakın zamanda olmuş gibi, bir düşünüyorum 12-13 sene önceyymiş. ne zaman geçti diyorum o kadar yıl
40a 50ye girince nolcam bilmem
iyiyiz nazlım sen nasılsın
aslında takıldığım 30 yaş da değil belki, 90lı yıllar geri gelse daha güzel olurdu hayat. biz daha mutlu çocuklar, daha mutlu insanlardık sanki. çocuklarım için korkuyorum kendim için korkuyorum sevdiklerim için korkuyorum. çok mu kötü oldu insanlar artık bu devirde
Malesefki bu konuda haklisin elifim . Ahir zamandayiz , zor bir zaman rabbim yardimcimiz olsun insallah ..aslında takıldığım 30 yaş da değil belki, 90lı yıllar geri gelse daha güzel olurdu hayat. biz daha mutlu çocuklar, daha mutlu insanlardık sanki. çocuklarım için korkuyorum kendim için korkuyorum sevdiklerim için korkuyorum. çok mu kötü oldu insanlar artık bu devirde
aynı zamanda bu izmir'den sıkıldım memleketime gitmek ailemle akrabalarımla yaşamak
istiyorum
günaydınlar canım iyi gidiyor koruma evresi sadece 1 gün serbest günüm var diğer günler diyet moduna devam .
Elifim birde bakmişiz ömür bitmis...
Hala baslamadinmi sen namazlarina bakim ?
Hz. Mevlana'ya ölum dugun dernek zayifim , fakat benim gibi nefsine guvenemeyenler korkuyoruz iste ... Kokrktugumuz ölum degil kendimiziz aslindaben bu aralar manyadım, aynı şeyleri düşünmekten, bir de ölüm korkusu sardı beni, ölmek sorun değilde hiç bir şey yapmamak korkutuyor.. çok tembelim
ben bu aralar manyadım, aynı şeyleri düşünmekten, bir de ölüm korkusu sardı beni, ölmek sorun değilde hiç bir şey yapmamak korkutuyor.. çok tembelim
Hz. Mevlana'ya ölum dugun dernek zayifim , fakat benim gibi nefsine guvenemeyenler korkuyoruz iste ... Kokrktugumuz ölum degil kendimiziz aslinda..
Kizlar evet sabah namazi zor fakat illa sabah kilmayinca diger vakitlerinizi niye erteliyorsunuzkiönceki gece sabah namazına uyanayım Allah'ım dedim yattım tam ezan okunurken uyandım, ege de uyandı onu emzirirken uyudum kaldım, öğle başlıyım ikindi akşam yatsı hepsi uçtu gitti ve ben hala aynı yerdeyim. rabbim beni çağırdı uyandırdı ama ben devam ettim boş hayatıma
Kizlar evet sabah namazi zor fakat illa sabah kilmayinca diger vakitlerinizi niye erteliyorsunuzki... Oylenden baslayin . Sabahida şu an bile kilabilirsiniz sunnetiyle birlikte hadi kalk bakiyim elif ,4 rekat namaz 5 dk alir ..
Kendini mutlu
aklımda kalbimde namaz olup ta kılmadığım zaman çok mutsuz oluyorum ben böyle
abla günaydınSabah ac karna o tempo zorlar handem . Kahvaltini yap .. Karnin tokta spor pek iyi olmaz ama ac yapmandan iyidir ...
Yada atirtirsan ana kahvaltiyi sonra yapsan oda olabilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?