Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ben de evli çocuklu bi bayan olarak sabah namazını kılamıyorum iki gündür,kılamadıöım günler çok olacak biliyorum. Nasık kılacağımı anlatırmısın bitanem,ya güvendiyin bi site varsa link atarmısın?

Ablam çocuklardamı namaz kılıyor?bi de kızlar da kapalımı?

4 gün için şehir dışına çıkıyorum. Kötü bir haber aldım. Giremeyebilirim.

Ablacim senin indirdigin uygulamada vaktin cikacagi zaman bildiriliyor öğlen vakti girmeden ayni şekilde kilabiliyorsun iki sünnet iki farz seklinde sadece niyet sekli değişiyor niyet ettim Allah rizasi icin kazaya kalan sabah namazini kuşluk vaktinde kilmaya deniyor.ha yine kaza olmuş oluyor ama sunnetide kilinabiliyor

Sadece sabah namazında farzda fatihadan sonra sure okunur burada anlatmis ablamhttp://www.namazzamani.net/turkce/s_farz.htm sunnetde ayni şekilde kiliniyor

Sadece sabah namazında farzda fatihadan sonra sure okunur burada anlatmis ablamhttp://www.namazzamani.net/turkce/s_farz.htm sunnetde ayni şekilde kiliniyor
Ama bu sitede farzla sunnet aynı şekilde.öğle mi?ben hiç sunnet namazı kılmadım.şimdi banyomu yaptım namazımı kılmaya gidiyorum.kızım da uyuyor.bol bol dua ederim
yağmurum sana da tavsiye ederim uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabını.çok çok iyi.pdf formatı da var.şimdi ben sabah namazının kazasını şimdi yapamazmıyım?öğle namazı zamanl şimdi

sabah namazı 2 rekat sünnet ve 2 rekat farz canım

sünnetleri kılmıyor musun?

öğle 10 rekat = 4 ilk sünnet + 4 farz + 2 son sünnet

ikindi 8 rekat = 4 sünnet + 4 farz

akşam 5 rekat = 3 farz + 2 sünnet

yatsı 13 rekat = 4 ilk sünnet + 4 farz + 2 son sünnet + 3 vitir namazı

Daha öncede yazmıştım o adamın kitaplarıyla vakit kaybetmeyin,din konusunda kendini geliştirmek istiyorsan bu konuda ilimli insanların kitabını okumalısın Aynuram..

Ablam çocuklardamı namaz kılıyor?bi de kızlar da kapalımı?
Tum vakitler olmasada hamdolsun alinlari secdeye degiyor ..alistirmaya calisiyorum rabbim yardimcimiz olsun ..
Yok aynuram kapali degiller ama acikda degiller kisa kol giymezler mesela .. Boş degiller hamdolsun ama gerektigi kadarda degiller ...Rabbim tum yavrularimiza hidayet versin, onlara ve tum evlatlarimiza onlari sabah namazina kaldiracak esler versin insallah ..
Ben tam kucukluk caglarini kacirdim aynuram , simdiki şuurumla olsaydi .. O yuzden elinizdeki firsati iyi bilin cocuklariza kucuk yasta ne verebilirseniz o kaliyor sonra baya zorlaniyorsunuz ...

Sizin orada. diyanet kitabevi yok mu?

Daha öncede yazmıştım o adamın kitaplarıyla vakit kaybetmeyin,din konusunda kendini geliştirmek istiyorsan bu konuda ilimli insanların kitabını okumalısın Aynuram..
Ne zaman söğlediin hülyam.hiç görmedim ki.ama çok iyi bilgileri var. Bana zararı olacağını sanmıyorum.hatta 1kaç şey öyrendim bile yazdıklarından.sen kimi?hangi kitaplaeı öneriyorsun?ama nooolur pdf olsun.çünki burada türkçe kitaplar bulmak zor

Yok ben sadece farzlarlnl kılıyorum

Hulyacim o kitabin dini bir ogretisi yok canim . Tabiki baska kitaplarda okusun kendini gelistirsin ilmini artirsin ... Alllah demenin kimseye bir zarari olmaz hulyam . Kitap sadece bunu anlatiyor

Hulyacim o kitabin dini bir ogretisi yok canim . Tabiki baska kitaplarda okusun kendini gelistirsinnilmini atlrtirsin ... Alllah demenin kimseye bir zarari olmaz hulyam . Kitap sadece bunu anlatiyor
Ben de öğle düşünüyorum ablam...o kitabın bana hiç bi zararı ololamaz.tam aksine çok faydalı bilgiler var.

zararı olmak değil aynurum ama hülya ablanın demek istediği dini öğrenmek için o tarz kitaplar yerine daha doğru bilgiler içeren kitaplar okumak sanırım. ama ben öyle kitapları da seviyorum mesela elif şafak 'AŞK'ı okuduğumda kalbimde o aşkın yandığını hissetmiştim. vesile olabilecek her tür kitabı okuyabiliriz bence

Dinimizde tartışmaya açık olmayan herkesin kabullendiği tekşey namazdır...onun dışındaki her konuda herkes farklı şeyler söylüyor,düşünüyor..,bence insanımızın tek eksiği 5 vakit namazımı kılayım bir de Kuranı Kerimi okuyayım yeter...yetmez işte bu kadar derin bir din okunarak araştırılarak yaşanır...ben TV de ilk peygamberimiz kim?son peygamberimiz kim?sorularına cevap verememiş yaşlı Başlı teyzeleri görünce şok oldum..din konusunda bu halkın çoğu Karacahil..yaptığı birkaç Göstermelik ibadetin arkasına sığınıp dindarım diyor.,,ençok buna üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…