Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
her yanım ağrıyo her yanım
ben yarım saat konusunda çok tedirgindim ama çıktığımda her yerimden ter akıyordu resmen
Usutmezsen hic sorun yok agrilar gecer 1 haftaya ...
Yarim saatde olsa cok etkili b fit suphe etme ...
Dedigim gibi usutme ama ...

bugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde
Doğum günün kutlu olsun canım
Valla bende sık sık karşılaşıyorum bu durumla seni anlayabiliyorum :)

humeyra dogum gunun kutlu olsun canim hayatinin en guzel yillarindasin kiymetini bil

Günaydın

Kakao spor ile takviye edilen diyetlerde yasak değildir. Özellikle spor sonrası kas onarımını destekler. Bileğimi sakatladığım için spor yapmadım ama alışkanlık olarak içtim.

ablam kıldım şükür
Allah kabul etsin ne guzel sabah namazlarina kalkamiyorsan diger vakitleri kil bende yillarca oyle kilmaya calistim bir kildim bir biraktim ama oglum olduktan sonra ogluma geceleri sabahlara kadar uykusuz kaldigim halde yinede en ufak sesiyle uyaniyordum o zaman cok utandim Allah icin kalkip 10 dk ayirmiyordum ama onun verdigin nimet yavrum icin gunlerce uykusuz kaliyordum o gunden sonrada gecirmemeye her vakti kilmaya calisiyorum

Aa dun yazacaktim Unutmusum .. Perim
Kakao cok saglikli bir besin keske hep tukete bilsek . Sirf kakao icin monti amca bittere izin vermis arada bir ( montici kizlar duymasin))
Ama ben hic hazettem ya kakaodan o yuzden cuku bile sevmem

Duydum ama ufak izinlerin ucunu kaçırabilirim. İrademe hakim olacağımdan emin olana kadar kakaolu süt beni oyalar.

Ayy ne güzel sohbetler edilmiş.elifim gözümüz aydın kuzum . ikimizde Allahın isteğiyle aeben ablam vesilesiyle namaza başladık.inşallah devamlı olur.ben çok mutluyum...

evet canım çok şükür

sizin oraya geldiğimde hissettiğim en büyük eksiklik ne oluyor biliyor musun : ezan sesi

Pilateste yapilmistir efem . Musmuslum linke gelip yazamiyorum kuzum pilatesim gunluk yapiyor ....

Cocuklarin Yemeklerini hazirlayip sohbete cikiyorum aksama gorusuruz insallah ..c
Cocuklarima hep soyledigim bir sey vardir
" illa namaz, illa namaz "...

@kuzuların annesi Ablam sabah uyanamiyorsan kuşluk vakti namazı var oglenin vakti girmeden sabahı sünnet ve farziyla kilabiliyorsun üzülme sen yeter ki iste Rabbim neler sunmuş .gecen gün o uygulamada bilerek farz namazı terkedenler Allahın gazabına uğramış olarak ona donecekler yazıyordu.birde kim ikindi namazını kacirirsa onun elinden evlatları ve tüm mali alınmış gibidir demiş peygamber efendimiz (sav)

canım benim ya çok seviyorum ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…