ablaaaaaaaaaaaaaaaaaHandem en azindan sabah 1 porsiyon meyve ye.. Bu spor yapmana guc verir ac ac zorlar seni bilesin
Usutmezsen hic sorun yok agrilar gecer 1 haftayaablaaaaaaaaaaaaaaaaa
her yanım ağrıyo her yanım
ben yarım saat konusunda çok tedirgindim ama çıktığımda her yerimden ter akıyordu resmen
Doğum günün kutlu olsun canımbugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde
Valla bende sık sık karşılaşıyorum bu durumla seni anlayabiliyorum :)Aynura bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama.yine cuma günü gördüğüm 71.6 yi yeni gördüm. Böyle oluyo işte cuma günü birden eksiliyo diğer günler o rakamı anca hafta ici bir gün görüyorum neden böyle.?
Bu menülere laf yok süper
Sabah peynir falanda eklesene canım
Sabahı söylemiyorum bile okudum şimdi tahlilden ötürüymüşsarmayı bende görmedim sende görme bileee :)
Menün güzel canımda kakaolu sütten pek emin değilim açıkcası, sütte olsa kakao
lavaaş mııı kızartma mııı.. ahh canım napıyorsunuzz siz yaaa böylee
Sabah menemeni tereyağı yada zeytinyağı kullanarak yapabilirsin canım
Eriştee miiii
Allah kabul etsin ne guzel sabah namazlarina kalkamiyorsan diger vakitleri kil bende yillarca oyle kilmaya calistim bir kildim bir biraktim ama oglum olduktan sonra ogluma geceleri sabahlara kadar uykusuz kaldigim halde yinede en ufak sesiyle uyaniyordum o zaman cok utandim Allah icin kalkip 10 dk ayirmiyordum ama onun verdigin nimet yavrum icin gunlerce uykusuz kaliyordum o gunden sonrada gecirmemeye her vakti kilmaya calisiyorumablam kıldım şükür
Rabbim kabul etsin , hayirlara vesile olsun insallahablam kıldım şükür
Aa dun yazacaktim Unutmusum .. Perim
Kakao cok saglikli bir besin keske hep tukete bilsek . Sirf kakao icin monti amca bittere izin vermis arada bir ( montici kizlar duymasin))
Ama ben hic hazettem ya kakaodano yuzden cuku bile sevmem
Ayy ne güzel sohbetler edilmiş.elifim gözümüz aydın kuzum . ikimizde Allahın isteğiyle aeben ablam vesilesiyle namaza başladık.inşallah devamlı olur.ben çok mutluyum...
ha burda cami çok olmadığı için ezan sesleri de çok olmaz....evet canım çok şükür
sizin oraya geldiğimde hissettiğim en büyük eksiklik ne oluyor biliyor musun : ezan sesi
İnşallah canım.isteyen herkese nasip olsunAllah namazlarınızı kabul etsin. Okurken duygulandım. İnş. birgün bende başlarım.
@kuzuların annesi Ablam sabah uyanamiyorsan kuşluk vakti namazı var oglenin vakti girmeden sabahı sünnet ve farziyla kilabiliyorsun üzülme sen yeter ki iste Rabbim neler sunmuş .gecen gün o uygulamada bilerek farz namazı terkedenler Allahın gazabına uğramış olarak ona donecekler yazıyordu.birde kim ikindi namazını kacirirsa onun elinden evlatları ve tüm mali alınmış gibidir demiş peygamber efendimiz (sav)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?