tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedimöğlen yaptığın çok cılız olmuş Meryemcim..ıspanak,marul,avakado,salatalık,marul,dereotu,pazı ..bunlardan seç 3-4 tane içine 1 elma yada armut yada portakal koy..zencefil,zerdeçal ve 1 yemek kaşığı limon koy..bayılırsın tadına..ha bide chia tohumu..
tabi tabi öyle de olur..ben seviyorum sebzelileri..yarın kitaptan bikaç tarifin fotoğrafını çekip yükleyeyim onları not al olur mu?tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedim
tamam canim cok iyi olur simdiden tesekurlertabi tabi öyle de olur..ben seviyorum sebzelileri..yarın kitaptan bikaç tarifin fotoğrafını çekip yükleyeyim onları not al olur mu?
Menüm
08:00 su süt karışımına yarım armut,portakal,tarçın,1 yk yoğurt
12:00 tarçınlı yoğurt ,1 Çilek
15:00 1 lokum
16:00 1 elma
19:00 1 tane ızgara Çupra,1 etimek
40 dakika pilates..
Suyumu bitirmedim 1 Lt daha içeceğim..
Sağol hemşerimMenun cok guzel hemserim
Sağol hemşerimakşam geç yedim ama 6 yı geçirmiyordum normalde..,
Bu menülere laf yok süper
Sabah peynir falanda eklesene canım
Sabahı söylemiyorum bile okudum şimdi tahlilden ötürüymüşsarmayı bende görmedim sende görme bileee :)
Menün güzel canımda kakaolu sütten pek emin değilim açıkcası, sütte olsa kakao
lavaaş mııı kızartma mııı.. ahh canım napıyorsunuzz siz yaaa böylee
Sabah menemeni tereyağı yada zeytinyağı kullanarak yapabilirsin canım
Eriştee miiii
keşke öyle olsa benim kilolar gram gram gidiyor..Olsun Bitanem sonucta cok saglikli besleniosun cuma gunu sana tarti gülücek
keşke öyle olsa benim kilolar gram gram gidiyor..
bugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde
Sağol hülyam.iyi çok şükür.bugün inşallah gidicem görmeye...Aynuram denk gelemiyoruz seninle bikaç gündür..bebiş nasıl ? iyi geceler..
e hayatım pek güllül gülüstün deyil ya sinirlerim çok bobozuldu . Ellerim falan titriyo.doktor bi arkadaşın tavsiyesiyle başladım.migreni bilmiyorum ama.havaya çıxınca oluyo bsş ağrımneyin var?sakinleştirici neden? birde senin başın çok ağrıyor,migrenin mi var?
Javayı kapatmış ola bilirsin.kapat ya ne yapcan smileyi.öğle hızlı çalışıyo sayfa daGünaydın hanımlar
Aynura eristeden az yedim korkma kız
Bu arada smile lar bende gözükmüyor ya kullanamıyoruz bi garip bisey olmuş benimki
Doğum günün kutlu olsun küçüğüm.nice mutlu mesut senelere tatlımbugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde
O zaman senin bünyemi garip ne.bilemedim ki.ben tartıda hep dünkü beslenmenin yansımasını görüyomAynura bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama.yine cuma günü gördüğüm 71.6 yi yeni gördüm. Böyle oluyo işte cuma günü birden eksiliyo diğer günler o rakamı anca hafta ici bir gün görüyorum neden böyle.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?