Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedim

tavsiyen icin sagol canim sebzeli cok denedim ama sevemedim birturlu bende onlardan saklata yapip yedim
tabi tabi öyle de olur..ben seviyorum sebzelileri..yarın kitaptan bikaç tarifin fotoğrafını çekip yükleyeyim onları not al olur mu?

Menun cok guzel hemserim

Tamam perim az yag koyarım

bugün doğum günüm birazdan okula gidicem arkdaşlarım sürpriz hazırladı galiba küçük bi dilim pstaya bişey demezsiniz heralde

Dogum gunun kutlu olsun benimde naspse nisanda dogum gunum ben kepek unundan kek yapip meyve koyucamdaha az kalorili oyle bisey ypablrsn

Aynura bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama.yine cuma günü gördüğüm 71.6 yi yeni gördüm. Böyle oluyo işte cuma günü birden eksiliyo diğer günler o rakamı anca hafta ici bir gün görüyorum neden böyle.?

Diyetisyen tarifi sizinle paylasmak istedim
Tavuklu bezelyeli kek

hazirlanisi canlar
malzemeler

• 3 yumurta
  • 2 kasik kepekli un
  • 2 cay kasigi kabarma tozu
  • 1 cay kasigi kaya tuzu
icine
  • Istedigniz koyablrsnz
  • ben tavuk artmisti onu parcaladim
  • 4 kasik garitur koydum resimde goruldugu gibi
Baharat
  • Kara biber
  • Pul Biber
Yagsiz canlar cok saglikli

sonra o kucuk kek kalibina koydum

Iste boyle oldu tavuklu bezelyeli kek
afiyet olsun canlar

yaninda ayranla miss

hem kucuk hemde saglikli oldugu icin kalorisi cok az canlar rahatlikla bi ogununuzde yiyeblirsniz takim arkdaslarim

kabakli ispanaklida yapabilirsiniz secim sizin

neyin var?sakinleştirici neden? birde senin başın çok ağrıyor,migrenin mi var?
e hayatım pek güllül gülüstün deyil ya sinirlerim çok bobozuldu . Ellerim falan titriyo.doktor bi arkadaşın tavsiyesiyle başladım.migreni bilmiyorum ama.havaya çıxınca oluyo bsş ağrım

Günaydın hanımlar
Aynura eristeden az yedim korkma kız
Bu arada smile lar bende gözükmüyor ya kullanamıyoruz bi garip bisey olmuş benimki
Javayı kapatmış ola bilirsin.kapat ya ne yapcan smileyi.öğle hızlı çalışıyo sayfa da

O zaman senin bünyemi garip ne.bilemedim ki.ben tartıda hep dünkü beslenmenin yansımasını görüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…