- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt nesfit yemekden bi hal oldun kız.regl oldun mu?Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt nesfit
akşam:
1 kase yoğurt nesfit
2 lt su içtim. 1 saat 15 dk spor salonundaydım. 12000 adım attım. spordan sonrada süt içtim.
Hedefinin tamamını yapıp mezun ol Hayatım..düğün telaşından da gider 2-3 kilo ..manken gibi olursun :)
Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorumKuzum buraya surekli giremem ev filan tutmaya gidicez kv nisanlim filan gelcek esyalari tamamlicaz oyuzden % 80 tamamlayim burdan mezun olayim ama tabiki rejimimi devam edicem 55 olcam INŞALLAH kosturmadanda zayflarim haklsn kuzum bakalim mezun oluyumda yine arada gelmeye calsrm buraya![]()
Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorum![]()
Bitanesin sen yaaa.keşke hepimiz senin gibi ola bilsek...yüzde için neler yapıyorsun.hem de yaşın itibariyle güzel de kilo veriyirsun maaşallahBugun ayran detoksu yaptimmm yarinda yapicam kizlar tartiya cikmamk icn kendimi zor tutuyorum yaaa![]()
gerçekten öyleydiIsırıkcık dediyinde ne kadar da masum duruyo hülyam![]()
Bitanesin sen yaaa.keşke hepimiz senin gibi ola bilsek...yüzde için neler yapıyorsun.hem de yaşın itibariyle güzel de kilo veriyirsun maaşallah
çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..Valla menülerde bi lahmacunla çikolata gözüme battı o kadar :)
En sonunda kararını verdin heee çook şüküürr :) ama adminlerden birine söyle bence farkederler iki tane üyeliğin var diye
Merak etme Aynuram![]()
diyet yapmak yaratıcılık katıyor bizeMinicik ufacık azıcık küçücük kelimelerini bıraktık isirikcik kelimesinimi aldık lugata
Siz çok yaşayın emiiii![]()
neden nesfit yiyorsun ?yulaf ezmesi daha sağlıklı..nesfit işlenmiş..Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt nesfit
akşam:
1 kase yoğurt nesfit
2 lt su içtim. 1 saat 15 dk spor salonundaydım. 12000 adım attım. spordan sonrada süt içtim.
çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..
Yazman zaten sana olan saygımı arttırıyor hülyam.lsırıkcık yesen de bitanesin sen...çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..