Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün çok hastaydım akşam 5 de yattım sabah uyandım
dünkü menümü yazamadım ama bişey yememiştim zaten sadece öğlen biraz ekmekle peynir yedim

Gunaydınlarrrrr güzellikler
oy oy bu spor ne cins bişeymiş ya
bugün hoca çok yordu beni her yanım ağrıyo merdiveni çıkamıyorum bacak içine çok yüklendi bacaklarım çok ağrıyo
ağrı kesici attım artık bitane bende

Günaaaydıııııınnn :) Ağrı varsa doğru yoldassıınnn :)

kızlar artık günlük bir fiks menüm var
hemen yazıyorum
bu diyetisyeninin verdiği bir menü
sizlerde bakın bakalım nasıl
sabah
2 bardak sıcağa yakın 1 limon sıkılmış su
09:00 4 kaşık nesfit 1 kaşık yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı keten tohumu 1 çay kaşığı çörek otu ve süt

10:30 2 ince dilim tam tahıllı ekmekle hazırlanmış sandviç(arasına peynir domates ve yeşillik konulacak)

13:00 2 dilim tam tahıllı ekmek sebze yemeği yoğurt salata veya protein yoğurt salata

14:30 1 çay bardağı beyaz leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm

17:00 öğle yemeğinde sebze yenildiyse protein alınacak protein yenildiyse sebze alınacak

19:30 eğer açlık hissediliyorsa 1 meyve eğer hissedilmiyorsa yatarken 1 bardak kefir

ara öğün yaptırmak metobolizmayı ben açım sinyalini verdirmemek yağ yakımını hızlandırırmış
vücut gıtlık alarmını vermezmiş
her saat aralarındada 2 bardak su içiliyor

nasıl menü hadi yorum yapın kızlar

Bence gayet güzel diyetisyen vermişse vardır bildiği

Handen diyetisyen o menuyu kilo almak icinmi yazdi ecep ... Dene canim ama o menuyle kilo verilmez bizim bunyelerde . Diyete ilk baslayan ham bünlerde kilo kaybi olabilir . Tek mantikli yani gunduz yukleme yapip aksam ac yatirmis ...

Benim dusuncem bu bu liste icin ..

teşekkürler aykızım.indirdim pcye okuycam şimdi
günaydın güzeller

camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi

dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım
ooohhh bu gün de senin hamaratlığın tuttu.vallah keyifliyim bugün ben.kv de gitti kızına,kızım da annemde akşam geleek.ben de dinlenmede....
iyi olmana toparlanmana sevindim güzelim,haftasonu da evini temizledin mi ohhh misss....
Oku elifim .. Dun oceanda demistiya ugur kosarin diger kitaplarida genelde ayni dusunce uzerine o yuzden bi ilk kitabi okuyup evde bulundurmaniz bencede yeterli .. Ama tekrar okunabilir arada
bence bir defa okumak kifayet etmiyor,okumak gerek yine...
aay benim kızda öğle,hatta küçükken pilates yaptığımda gelir kafamın üzerine otururdu,şimdi el ele tutuşup leslie yapıyoruz..aaayyyy özledim ya kuzumu...
perim haklı handem ağrıyorsn doğru yoldasın demekkki..
bencde 10.30 da olan sendviç fazla handem...

Kızlar sabah nesfiti yedim
1 dilim ekmekle peynir sandviçini yedim saatlerine uygun olarak
ama ben her zamankinden daha açım sanki

aeben abla aynur
ben sadece sabah olan sandviçi tüketiyorum ekmek olarak bu arada
onun dışında yediğim ekmek yok
diyetisyene kalırsa her ana öğünde ekmek yediriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…