- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın kızlar bugun daha iyiyim şükür kaç gündür eve gidip yemek yeyip direkt yatıyorum nasıl bir yorgunluk ve depresyon içindeysem demek ki.Allaha şükür daha iyi hissediyorum bugun.Evim berbat 2 günlüğüne diye çıktım 2 hafta ugrayamadım hayat çok garip ya nerde ne zaman ne yaşayacagın belli değil.sen plan yapıyorsun kafana göre Allah benim planım seninkinden üstte diyor.Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin sırtımıza.Bugunumuze de bin şükür.
Hafta sonu evi baştan aşşağıya temizlemem gerek hatta direkt bahar temizliğine girişesim var ama daha erken mi bilemedim hava yağışlı hala.Evin bu hali de ruhumu daraltıyor şöyle kapı pencere girişsem yetişirmi ki 2 günde,azcık ağırım da bu işlerde:)Listede olmamam biraz da iyi oldu 2 hafta kafa dinler düzeni oturtur aranıza dönerim eksi kilolarla inşallah.
Düzenledi tekrar net nedense yavaş eklemedi sanp tekrar yükledim hepsi birden geldi.ama siliyorumyağmur naptın böyle 4er 5er ekledin :)
Ben geleyim elifim. Sallama konusunda uzmanimdir ahaha , hatta buyuk kizimi sallarken masa ortusu ormustumgünaydın güzeller
camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi
dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım
Kitap sayfalarini ozeleldende gonderebilirsin aykiz . Aynura icin okumasi kolay olurDüzenledi tekrar net nedense yavaş eklemedi sanp teker yükledim hepsi birden geldi.ama siliyorum
Oku elifim .. Dun oceanda demistiya ugur kosarin diger kitaplarida genelde ayni dusunce uzerine o yuzden bi ilk kitabi okuyup evde bulundurmaniz bencede yeterli .. Ama tekrar okunabilir aradaindirdim bendebilgisayara
Vallahi denedim abla netten mi benden mi bilmiyorum gitmiyor ozelden.dosyayı da tam yüklerken internet var görünüyor ama yuklemiyorKitap sayfalarini ozeleldende gonderebilirsin aykiz . Aynura icin okumasi kolay olur.
Ben geleyim elifim. Sallama konusunda uzmanimdir ahaha , hatta buyuk kizimi sallarken masa ortusu ormustum
Günaydın kızlar bugun daha iyiyim şükür kaç gündür eve gidip yemek yeyip direkt yatıyorum nasıl bir yorgunluk ve depresyon içindeysem demek ki.Allaha şükür daha iyi hissediyorum bugun.Evim berbat 2 günlüğüne diye çıktım 2 hafta ugrayamadım hayat çok garip ya nerde ne zaman ne yaşayacagın belli değil.sen plan yapıyorsun kafana göre Allah benim planım seninkinden üstte diyor.Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin sırtımıza.Bugunumuze de bin şükür.
Hafta sonu evi baştan aşşağıya temizlemem gerek hatta direkt bahar temizliğine girişesim var ama daha erken mi bilemedim hava yağışlı hala.Evin bu hali de ruhumu daraltıyor şöyle kapı pencere girişsem yetişirmi ki 2 günde,azcık ağırım da bu işlerde:)Listede olmamam biraz da iyi oldu 2 hafta kafa dinler düzeni oturtur aranıza dönerim eksi kilolarla inşallah.
annemler geldiğinde babam ege'yi sallıyor biz annemle bütün işimizi hallediyoruz ne güzel
eliş yapmıyorum ama o uyurken kitap ya da kuran-ı kerim okumaya çalışıyorum
neyse uyandı şimdi işime devam edeyim
Seni gordum daha iyi oldun nazlişim ;(günaydınlar herkese nasılsınız kızlar .
Valla ya içimde nesfit ağacı çıkacak yakında :))) ama regl oldum dün sorunsuz bir şekildeee :) inşallah yarına etkisi olurYoğurt nesfit yemekden bi hal oldun kız.regl oldun mu?
Valla hayatım sana hayranlıkla bakıyorum. Mezun olsanda sıık sıık geleceksin ona göre. zaten beni eşsiz bırakıyosun :)))Kuzum buraya surekli giremem ev filan tutmaya gidicez kv nisanlim filan gelcek esyalari tamamlicaz oyuzden % 80 tamamlayim burdan mezun olayim ama tabiki rejimimi devam edicem 55 olcam INŞALLAH kosturmadanda zayflarim haklsn kuzum bakalim mezun oluyumda yine arada gelmeye calsrm buraya
Ayran detoksunu 3gun yapicam bugun 2.gunumduherkese tavsiye ederim canlar benden en az 1 kilo gidiyor normali 2 gun canlar yapınca tabi sporla
sabah
kahvaltimda
Meyve salatasi
oglen
1 kase ayran corbasi
marol salatasi
aksam
1.bucuk kase ayran corbasi
lahana salatasu
spor 1.bucuk saat spor salonundaydim
su 2.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?