Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim gibi bir tane daha güneşi gördüm temizlik yapasım geldi benimde

günaydın güzeller

camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi

dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım
Ben geleyim elifim. Sallama konusunda uzmanimdir ahaha , hatta buyuk kizimi sallarken masa ortusu ormustum

Ben geleyim elifim. Sallama konusunda uzmanimdir ahaha , hatta buyuk kizimi sallarken masa ortusu ormustum

annemler geldiğinde babam ege'yi sallıyor biz annemle bütün işimizi hallediyoruz ne güzel

eliş yapmıyorum ama o uyurken kitap ya da kuran-ı kerim okumaya çalışıyorum

neyse uyandı şimdi işime devam edeyim

Toparlanmana sevindim gubse ..
Evet canim temizlik havasi pek yok ..

Eliside ne zamanini daha iyi seylerle degerlendir yaptigin gibi .. Aklima yanayim o zamanlara
gozume yazikmis ( 20 sene
öncesi tabiki )

gunaydin canlar sisli puslu kapkara depresyon havasindan gunaydinlar hala hastalanmadim ama bugun kendimi daha iyi hissediyorum simdi insallah ebru salli ile platesimi yapicam oglum rahat verirse tabi sali gunu yaptim ben kopru kuruyorum oglum kurdugm koprunun altina giriyor toplarimi calip kaciyo felan cok gulerek yaptim

Yoğurt nesfit yemekden bi hal oldun kız.regl oldun mu?
Valla ya içimde nesfit ağacı çıkacak yakında :))) ama regl oldum dün sorunsuz bir şekildeee :) inşallah yarına etkisi olur
Valla hayatım sana hayranlıkla bakıyorum. Mezun olsanda sıık sıık geleceksin ona göre. zaten beni eşsiz bırakıyosun :)))

Menüde süper zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…