Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol arzum.dün bekledim seni ama gelmedin,ben de uyudum. İnşallah sen de iyisindir.özletme kendini sık sık gel

Günaydın nazım kuzum ben dinlenmedeyim,kızım annemde olduğu için.ben de şu an yatağlmda keyif çakıyorum
Sen nasılsın?hayat nasıl gidiyor?

ooo süper aynuram keyfini çıkar . bende nasıl olsun canım ev,iş spor gidip geliyorum . oğluşumla bol bol zaman geçirmeye çalışıyorum .

günaydın güzeller

camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi

dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım

Günaydın kızlar bugun daha iyiyim şükür kaç gündür eve gidip yemek yeyip direkt yatıyorum nasıl bir yorgunluk ve depresyon içindeysem demek ki.Allaha şükür daha iyi hissediyorum bugun.Evim berbat 2 günlüğüne diye çıktım 2 hafta ugrayamadım hayat çok garip ya nerde ne zaman ne yaşayacagın belli değil.sen plan yapıyorsun kafana göre Allah benim planım seninkinden üstte diyor.Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin sırtımıza.Bugunumuze de bin şükür.

Hafta sonu evi baştan aşşağıya temizlemem gerek hatta direkt bahar temizliğine girişesim var ama daha erken mi bilemedim hava yağışlı hala.Evin bu hali de ruhumu daraltıyor şöyle kapı pencere girişsem yetişirmi ki 2 günde,azcık ağırım da bu işlerde:)Listede olmamam biraz da iyi oldu 2 hafta kafa dinler düzeni oturtur aranıza dönerim eksi kilolarla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…