- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
ewet hepsini söyledim ekmek yemediğimide söyledim yanlış bi düşünce dediElif sabah haric diger ogunlerdeki ekmekler fazla canim ..kilo alirsin bu menuyle . Daha onceki menulerin hakkinda bilgi verdinmi diyetisye , ben su an soyle besleniyorum diye
Asagida yazmis elifim ekmek degisimi olarakekmekği fazla vermiş , gerçi klasik diyetisyen menüsü
bir de makarna, patates, pilav yemek zinhar yasak gibi bir durum var bizim takımda
Dene elifim aklinda kalmasinewet hepsini söyledim ekmek yemediğimide söyledim yanlış bi düşünce dedi
bol proteinle kilo verdirecek ayrıca kan değerlerime göre ayarladı
Ne yapalim elif baska turlu gitmiyor isteeksik yazmışım sonradan düzelttim diyetisyenin listesinde değil adaşım bizim takımda
daha önce bikaç diyetisyene gittim ama hiç bu kadar inandırmamışlardı kilo verdireceğine bide onların üçüde aynı bu daha farklıDene elifim aklinda kalmasin...
Ne yapalim elif baska turlu gitmiyor iste
Sende goruyorsun hulyam asagida, bu linkte kimin oldugunu .. Yazmiyorlatsa biyuk ihtimal geri sayfalari okuyorlar. Begene begene geliyorlar
Elifim belki diyetisyenin hakli cikar canim dene derim 2 hafta. sonuca gore devam edip etmecegine karar verirsindaha önce bikaç diyetisyene gittim ama hiç bu kadar inandırmamışlardı kilo verdireceğine bide onların üçüde aynı bu daha farklı
bende fazla dedim ama
ayy bilemedm yaa
doğru diyosunElifim belki diyetisyenin hakli cikar canim dene derim 2 hafta. sonuca gore devam edip etmiyegine karar verirsin..
sen kafanı bulandırma diyetisyen ne dediyse onu yap Elifim..bugünki menünü yazdın mı görmedim..bakalım cumaya tartı ne diyecek?daha önce bikaç diyetisyene gittim ama hiç bu kadar inandırmamışlardı kilo verdireceğine bide onların üçüde aynı bu daha farklı
bende fazla dedim ama
ayy bilemedm yaa
aynı anda yazmışız yineElifim belki diyetisyenin hakli cikar canim dene derim 2 hafta. sonuca gore devam edip etmecegine karar verirsin..
yoruldu ya bugün,uyumuş olabilir :)aynur damla'yla beraber uyudu galiba
bugünkü menümü yazmadım bu akşamıda geçiştircem yarından itibaren birebir uycam listeye bakalım 1 haftada ne olcaksen kafanı bulandırma diyetisyen ne dediyse onu yap Elifim..bugünki menünü yazdın mı görmedim..bakalım cumaya tartı ne diyecek?
Iyi akşamlar kızlar.
Demek elifle yollarimiz ayrıldı.
Olsun biz de tubayla devam ederiz. Tabi Tuba gelirse...
Benim esim ol firuzeIyi akşamlar kızlar.
Demek elifle yollarimiz ayrıldı.
Olsun biz de tubayla devam ederiz. Tabi Tuba gelirse...
Olur...Benim esim ol firuze..
Tabi aynura yeni esleri nasil yapar bilmem ..
Yaâ yok benim de hatalarımı oluyo bugünkü pide yada haşhaşlı pogaca gibisenin menülerinin yanında benimkileroluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?