Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta ben gayet iyi yaptım aslında. Böyle düşününce korkuyorum yaa. Niye kilo veremedim ki ya veremezsem diye
Korkma firuzem ..karbon cok oldu diyorsan ilk haftalarindaki menulere dön bakalim .
Haftada 1 mi tartiliyorsun ? Gecen hafta asagi dusmedinmi hic ?

Merhaba bugün yoğun bir Gündü cuma günlerim boş temizlikle uğraştım Yardıma gelen abla ile aksama kadar temizlik Yaptım beslenmeme fazla dikkat etmedim ama Çok yemedim sabah peynir domates 5 zeytin pulbiberli Çökelek 2 dilim ekmek uzun zaman sonra ilk defa 2 dilim yedim Öğlen Patlıcan yemeği 6 kasık 2 dikim ekmek ayran aksam ise kavınvalideme gittim patatesli bulgur köfte kıyma kavurma az Yağlı 3 kasık ayran .tüm çalıştım hiç durmadan bide üstüne iş bittikten sonra giydim eşorfman larımı dışarı tam bir saat Yürüdüm hızlı tempodan 8000 adım diyor telefon adım matik . Bu hafta okulda çoçuklarda öğle araları top oynadım bide eve hep yürüyerek geldim yarım saat Sürüyor yol yarın evdeyim daha özenli olur menülerin

Havvam az biraz kas fena değil ama..ben isterim aslında.ama kolları incelttikten sonra...öbür türlü dediğin gibi bodycilere benzeriz

4-5 yil once hipogilisemi teshisi kondu bana , ve yoneltikleri diyetisyen 8 ogun verdi 8 dl de ekmek . 1 hafta uyguladim 800 gr kaybettim sasirmistim
Sonraki haftalar gr oynamadi ve biraktim ..
Sabahlari yedigim 2-3 dl ekmek bile bazan fazla geliyor diyet yaparken . Ben bunyemi tanidim ne sekil kilo veririm ne kilo aldirir biliyorum bunyem icin ...

Deme o ki bunyenizi taniyin . Bunun en iyi yolu ; sabahlari
tartilip bi onceki gunun size ne
kaybettirip kazandirdigini tespittir .

süper..yediklerini fazlasıyla yakmışsın..Eminim adını sorabilir miyim?birde menünü arkadaşlarınki gibi altalta sabah ,öğle,akşam,spor,su diye belirterek yazarsan daha iyi olur hepimiz için

Korkma firuzem ..karbon cok oldu diyorsan ilk haftalarindaki menulere dön bakalim .
Haftada 1 mi tartiliyorsun ? Gecen hafta asagi dusmedinmi hic ?
Yok canım salı miydi çarşamba miydi anca gördüm 71.6 tekrar. Cuma günü gördüm sonra 72 lere çıktım tekrar. Sonra tekrar 71.6 oldum her gün tartiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…