Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah ne yaptin firuzem ?
Diger ogunlerin guzel ama ..

Bilirim o sofralari ..
Bu gunu unut , belki şok olur tetikler .
Inşallah tetikler bakalım.

Yarın yepyeni bir sayfa
Ekmeği bir müddet unutmak istiyorum
Ilk haftalar bu kadar ekmek yemiyodum.
Bi de sen dedin ya haftada 10 karbonhidrat hakkimiz var diye ben ona güvendim. Ekmekleri ve meyveyi artırdım biraz o yüzden sanırım sabit kaldım.

Hepimiz birlik olalım ve beraber verelim inşallah bu haftadan itibaren.gerçekten durum kötüye gidiyo.çok kimsede ugramiyo eskisi gibi .bu hafta yeniden başlayalım herşeye

Hepimiz birlik olalım ve beraber verelim inşallah bu haftadan itibaren.gerçekten durum kötüye gidiyo.çok kimsede ugramiyo eskisi gibi .bu hafta yeniden başlayalım herşeye
Evet canım yarın başlıyoruz cumaya kadar sıkı sarılalim. Cuma günü verelim kilolarimizi.
Birbirimize destek olalım...
Suyumuzu içelim sporumuzu yapalım.
Destek olmadan olmuyo

Havvacım dumbel al kolların için biceps,triceps hareketler var..internetten bir araştır..ama dumbel şart arkadaşım..
Dambil var evde bu gün baktım bi kaç programa başlıcam canım

Turtle pilates cemberide ise yariyor kollar icin ,dumbel yaninda .
Çember nasıl oluyor ki bilemedim bi an:)

kuzum ise yarıyor mu akupunktur diyete başlayınca hemen mi başladın akapunktura fark ettiriyor mu tavsiye ediyor musun çok sordum sanki bende bu ara düşünmeye başladım da:)
bu gün edindiğim bilgilere göre hafta da 3gun 10dk programı buldum bi tane 1-2kglik dambillar kas yaptirmiyormus daha fazla ağırlık kas yaptırır diye öğrendim
Elif sabah haric diger ogunlerdeki ekmekler fazla canim ..kilo alirsin bu menuyle . Daha onceki menulerin hakkinda bilgi verdinmi diyetisye , ben su an soyle besleniyorum diye

yok yasaklamadı onları haftada 4 gün yiyebilirsin hiç çwkinmeden dedi
Bende gittim diyetisyene ve günlük 8dilim ekmek vermişti ben normalde de ekmek yemedigim için o kadar yemedim ama dolu doluydu liste hiç bişey yasak değildi hatta ayda 1gun pizza bile vardı(pizzayi ben kendim eklettim) ve 2haftada 4.5 kilo verdim 200gr sudan gitmişti kalan hepsi yağdan gitmişti ama sonra vize final derken devam edemedim ben
Ben patates pirinç bezelye mısır ekmek yememek gerektiğini burda öğrendim ama anladığım kadarıyla çok da doğru değil bu çünkü hepsinde almamız gereken bizim için faydalı şeyler var özelikle pirincte b vitamini ve potasyum var (bende tüketmemeye özen gösteriyorum) geçenlerde okuldaki hemşire albaya söyledim de birsürü kızdı azda olsa ye dedi yani bilemiyorum genel olarak boyle olsada onlarda o kadar eğitim aldı ben dene bi derim belki başta sende sıkıntı olabilir aeben in de dediği gibi az yemeye alıştığın için ama mutlaka verirsin diye düşünüyorum birde direnç varsa ona göre vermiştir
Birde son olarak annem şeker hastası olduğu için biliyorum pirinç yerken yanında yoğurt yersen birden yukseltmiyor şekeri:)

Benim eşimde mezun oldu yaaa bana da vurdu mu oturtacak onu görünce gaza geleceğim bir eş istiyorum. Yok mu talip olaaan ?

Ben inanılmaz faydasını gördüm ilk 13 kilomu falan 3 ayda verdim sonra duruldum böyle işte :))) ama kesinlikle söylendiği gibi akupunkturu bırakınca kilo alma durumu yok çünkü her diyette geçerli olan birşey bu, yersen elbette alırsın :))) insanlar akupunkturu ilahi bi güç sanıyo şıp diye kilo verdirip asla yesekte almayacağız anca öyle inanırız diyolar resmen ama öyle bir şey yok. Akupunkturun açlık hissini azaltmasının yanında metabolizmayıda hızlandırdığı gibi bir gerçek var

Öncesinde test falan yapılıyor mu birde hangi bölüm yapıyor bunu sigara için yapılanla ay bu şey mi:) bende gidip yaptircam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…