neden istemeyim başım gözüm üstüneay060 eğer o da isterse
Günaydın canımgünaydın
9hehe seni de mezun edeyim kaç kilo kalmştı
Özellikle yememezlik yapmadım ama cidden midem almadığı için. reglide oldum bitti inşallah bu hafta artık iyi bir sonuç olsun. Ama benim tek bir problemim var çözüm bulamadım bir türlü. pzt salı çrş günler 6-6,3 gibi evde oluyorum öyle yemek yiyorum, yemek yer yemezde spora gitmek üzere çıkıyorum daha geç olmasın diye. 7-7,3 gibide sporda oluyorum. Akşam normal yiyince biraz zorlanıorum sporda. nesfit yememdeki en büyük sebepte buydu aslında.Peri menunu hic begenmedim
Kilonu iyce durduracaksin ac kalmak kilo verdirmez !!!!!
menüyü yazayım giremiycgm çnkü iki gün
sabah iki dilim cvdar
bir domates
peynir
çay
öglen
salata
yogurt
kabak
akşam salata
bir aksilik olmzsa menü bu
spor yürüyüş
mekik
50squat
su üç litre
oy azmış9
sadece beni değil kendini de mezun etçeksin ona göre
pazar günü tavuk yadaa köfte yicem :)akşama et,köfte,tavuk,balık gibi bir protein eklesen daha güzel olcak
ama bu hafta bende akşamları çorba ve salata olarak geçirmeye karar verdim bakalım nasıl olacak
oy azmış
dogruda ablam benim23 kilo vr daha sporu arttıracagım hafta içi büyük etkisi olmalı artık valla bıktırdım milleti yazmıyorlar bana artık
ben menüleri yemeden seninle paylaşsam olur mubir yerlerde yanlış yapıyoruz demek ki düzeltmemiz lazım kendimizi
İştee yeniii eşiiimm :)günaydın
:) hem meslekdaşız hem yaşıtız hem eş olduk güzel oldu sen nerelisin belki o da aynıdır :)İştee yeniii eşiiimm :)
Valla olur mu olur hiç şaşırmam :) Aslında aslen erzincanlıyım ama resmiyette izmirliyim :) ancak istanbulda oturuyorum :):) hem meslekdaşız hem yaşıtız hem eş olduk güzel oldu sen nerelisin belki o da aynıdır :)
bende istanbulluyum ama izmirde oturuyorum :)Valla olur mu olur hiç şaşırmam :) Aslında aslen erzincanlıyım ama resmiyette izmirliyim :) ancak istanbulda oturuyorum :)
Cadi niye biktiresinoy azmış
dogruda ablam benim23 kilo vr daha sporu arttıracagım hafta içi büyük etkisi olmalı artık valla bıktırdım milleti yazmıyorlar bana artık
Olsun canım sen gelde nerelerdesin böylee :) bdvde yorumlarını görüyorum arada :)Biraz gec geldim amaa:)
Kacinci olduk
Buket nezun oldunmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?