Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya geriden okuyan okuyan gelince cevabi olan şeyleri yazmisim tekrar kahvaltısı yaptım bende. Temizlik yapiyim diyorum bugün elif tabi izin verirse.pacalarima yapışıp benle birlikte yürüyo ya

Ya geriden okuyan okuyan gelince cevabi olan şeyleri yazmisim tekrar kahvaltısı yaptım bende. Temizlik yapiyim diyorum bugün elif tabi izin verirse.pacalarima yapışıp benle birlikte yürüyo ya
:) Ay yerim ben onuu :)
Onla beraber yapacan mecbur ... azck daha büyürse yardım eder sana . Yeğenim var 5 yaşında o ortalığı topluyo kapıları boyunun yettiği kısma kadar siliyo ablam da devamını getiriyo :)

benim oğlum da daha süpürgeyi çıkardığım anda hemen koşup ıslak mendil alıyor başlıyor tv ünitesini silmeye

bende seni

Benim elifim yaparmı bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee

Benim elifim yaparmış bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee
Çocuğu sinir hastası etmişiniz enişteyle beraber :))

Yapar yapar kız evlat sonuçta .Fıtratında var ev işi yapmak :)

Tamam bu hafta yuzdemizi yukseltelim bahara daha ince gidelim inşallah
İnşallah ya . Daha düğün için elbise alamadım . Spor veya yürüyüş de yapmam lazım ya . Yoksa tartıda değişiyo ama bedenim incelmiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…