Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gerçekten söz veriyorum artik yaptıklarının iki kati emek vercem.haziran olmadan mezun olucam insallah.zaten başladım başladım yoksa kilolu gidicrm yaza.haziranda ramazan ayı sonra bayram bis y kalmadi
Aynen öyle ya . Benim de vizeler başlayacak nisanın sonunda sonra mayısın başında zaten düğün olacak . Çok az kaldı çok . Ama azmimiz olduğu sürece herşey düzelir

Benim ablamin eşi tarafının hepsi aşırı zayıf hic kimse kilolu değil.ablama kilolusun iması yapıyorlardı hep.ablam sırf inadına pilates yazıldı.şimdide çok ye diyo kaynanasi.çok zayıf sin diyo

Tabiki sok diyet filan yapmadin insandır devamında getir mezun ol rahat rahat ye iste ne güzel bak benim vermem gereken en az 10 kilo var.
evet haklısın inşallah beraber verelim hemen . Verilecek kilo çok olunca daha çabuk gidiyor ama hakkaten .

Ya bide ben canan karatay hocama sadık kalmıyorum . Sadık olsam herseye uysam 2 hafta sonra mezun olurum

Benim ablamin eşi tarafının hepsi aşırı zayıf hic kimse kilolu değil.ablama kilolusun iması yapıyorlardı hep.ablam sırf inadına pilates yazıldı.şimdide çok ye diyo kaynanasi.çok zayıf sin diyo

bizimkiler tombik neyseki ben göze batabilecek bir kiloda değilim

boyum çok uzun değil ki 60'ta normal olurum zayıf olmam

evlendiğimde 63 kiloydum 38 beden giyiyordum
Benim boyun senden kısa 65 olunca baya zayıf oluyorum ya.bide vücut yapısıyla alakali galiba.benim kemik kaba baya galiba ondan olsa gerek.60 olsam aşırı zayıf dururum galiba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…