- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Desene hamsi yiyemiyceksin bu haftapazara gidemedim komşuların ikisi de yok evde ege'yi bırakamadım
En iyisini sen yapiyorsun periBende tabii gezmelerdeyim her zamanki gibi :))
Ne çok iş yuklenmissin canım yaa.valla çok sansliyim Şuan düşününce.eşim hic utu yaptirmaz bana formalarını kendi utuler kıyafetlerini de öyle giyeceği zaman utuler zaten spor giyindigimiz için çokta olmuyor.yemek desen sen bilirsin canin isterse yap diyooh oh maşallah:)
Benim cuma günleri öğlenden sonra dersim yok . Cumaları yapıyorum temizliği . Haftasonları rahat ohh :) sadece ütü yapıyorum
amaan boşverin :)bende öyle diye diye bu zamana kadar oyaladım kendimi
annem hep der 'temiz cama yağsın yağmur kirli camda iyice çamur olmasın' diye
Bende tabii gezmelerdeyim her zamanki gibi :))
Tabi ki kaçamaksiz atlattim canim eşim.Bende diyordum eşim nerde
Kacamaksiz atlattinmi firuzem ???
ben yapmazsam annem yapar ya kıyamıyorum . öyle bi eşin olduğu için şanslısın valla şükretNe çok iş yuklenmissin canım yaa.valla çok sansliyim Şuan düşününce.eşim hic utu yaptirmaz bana formalarını kendi utuler kıyafetlerini de öyle giyeceği zaman utuler zaten spor giyindigimiz için çokta olmuyor.yemek desen sen bilirsin canin isterse yap diyo
Annen calisiyormuydu tugba?oh oh maşallah:)
Benim cuma günleri öğlenden sonra dersim yok . Cumaları yapıyorum temizliği . Haftasonları rahat ohh :) sadece ütü yapıyorum
Gez canım yaaabende gezmek istiyorum
ama çocukların bezini, ıslak mendilini, yedek kıyafetini aldım mı diye düşünmeden, doruk'un uyku saatine kadar gidip gelmemiz lazım, ege'yi emzirebilcek altını değiştirebilcek yer var mı diye telaşelere girmeden, doya doya gönlümce gezmek istiyorum
Senin model cok iyiymis zeynepNe çok iş yuklenmissin canım yaa.valla çok sansliyim Şuan düşününce.eşim hic utu yaptirmaz bana formalarını kendi utuler kıyafetlerini de öyle giyeceği zaman utuler zaten spor giyindigimiz için çokta olmuyor.yemek desen sen bilirsin canin isterse yap diyo
büyüyünce rahat edersin ya . bugünler de geçerbende gezmek istiyorum
ama çocukların bezini, ıslak mendilini, yedek kıyafetini aldım mı diye düşünmeden, doruk'un uyku saatine kadar gidip gelmemiz lazım, ege'yi emzirebilcek altını değiştirebilcek yer var mı diye telaşelere girmeden, doya doya gönlümce gezmek istiyorum
oh oh maşallah:)
Hayır çalışmıyor . 55 yaşında . Şeker ve tansiyon hastası . egzeması var . Kıyamıyorum işte bu yüzden .Annen calisiyormuydu tugba?
Supersin firuzem . Azmin daimTabi ki kaçamaksiz atlattim canim eşim.
1 lokma ekmek yemedim
kahvaltıda sigara böreği vardı reddettim.
bir de bebek görmede tatlı ikramı vardı revani yemedim
Kahvaltıda
2 yumurta
peynir
kaşar peyniri
2 zeytin
domates
salatalik yedim
Gez canım yaaa
Niye gezmiyosun. ?
Ben aldım iki çocuğu da 2 kapı yaptım
Bir de bi abla Umreden gelmisti onu ziyaret edelim dedik ama evde değildi kaldı
Desene hamsi yiyemiyceksin bu hafta.. . Zaten cok kalmadi pazarda balik norvec uskumrusu vardi gecen hafta burda ..
Es cazina de artik balikcidannalsin .. Karbon gormek istemiyorum bu hafta menunde
Gittiği yerde uyumaz mi bebeğin .doruk 1-4 arası uykuda , onun uyku saatinde dışarı çıkmıyorum. hem öyle akrabam ailem falan yok burda. 2 arkadaşım var illaki otobüsle, dolmuşla gitmem lazım zor geliyor o da 2 küçük çocukla
kardeşim yakın oturuyor ama o da çalışıyor
pazar gününü bekliyoruz işte
Valla abla çok iyi allah razi olsun bi dediğimi iki etmez.ne istesem tamam der.sürekli gezelim diyo bideSenin model cok iyiymis zeynep
ahahamasallah .
Gittiği yerde uyumaz mi bebeğin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?