Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oh oh maşallah:)
Benim cuma günleri öğlenden sonra dersim yok . Cumaları yapıyorum temizliği . Haftasonları rahat ohh :) sadece ütü yapıyorum
Ne çok iş yuklenmissin canım yaa.valla çok sansliyim Şuan düşününce.eşim hic utu yaptirmaz bana formalarını kendi utuler kıyafetlerini de öyle giyeceği zaman utuler zaten spor giyindigimiz için çokta olmuyor.yemek desen sen bilirsin canin isterse yap diyo

Bende tabii gezmelerdeyim her zamanki gibi :))

bende gezmek istiyorum

ama çocukların bezini, ıslak mendilini, yedek kıyafetini aldım mı diye düşünmeden, doruk'un uyku saatine kadar gidip gelmemiz lazım, ege'yi emzirebilcek altını değiştirebilcek yer var mı diye telaşelere girmeden, doya doya gönlümce gezmek istiyorum

Bende diyordum eşim nerde
Kacamaksiz atlattinmi firuzem ???
Tabi ki kaçamaksiz atlattim canim eşim.

1 lokma ekmek yemedim
kahvaltıda sigara böreği vardı reddettim.
bir de bebek görmede tatlı ikramı vardı revani yemedim

Kahvaltıda
2 yumurta
peynir
kaşar peyniri
2 zeytin
domates
salatalik yedim

ben yapmazsam annem yapar ya kıyamıyorum . öyle bi eşin olduğu için şanslısın valla şükret

Gez canım yaaa
Niye gezmiyosun. ?
Ben aldım iki çocuğu da 2 kapı yaptım
Bir de bi abla Umreden gelmisti onu ziyaret edelim dedik ama evde değildi kaldı

Senin model cok iyiymis zeynep
ahaha masallah .

büyüyünce rahat edersin ya . bugünler de geçer

oh oh maşallah:)
Benim cuma günleri öğlenden sonra dersim yok . Cumaları yapıyorum temizliği . Haftasonları rahat ohh :) sadece ütü yapıyorum

çalışırken cts öğleden sonra evdeydim temizliğimi yapar pazara iş bırakmazdım

çocuk olunca mecbur pazarları beraber iş yapmaya başladık

şimdi evde olduğum için canım ne zaman isterse hatta hiç yapamazsam pazar günü eşimle beraber yapıyoruz

Supersin firuzem . Azmin daim
Olsun bu hafta verecegin
Kilo ikiye katlansin insallah .

Gez canım yaaa
Niye gezmiyosun. ?
Ben aldım iki çocuğu da 2 kapı yaptım
Bir de bi abla Umreden gelmisti onu ziyaret edelim dedik ama evde değildi kaldı

doruk 1-4 arası uykuda , onun uyku saatinde dışarı çıkmıyorum. hem öyle akrabam ailem falan yok burda. 2 arkadaşım var illaki otobüsle, dolmuşla gitmem lazım zor geliyor o da 2 küçük çocukla

kardeşim yakın oturuyor ama o da çalışıyor

pazar gününü bekliyoruz işte

Desene hamsi yiyemiyceksin bu hafta ... Zaten cok kalmadi pazarda balik norvec uskumrusu vardi gecen hafta burda ..
Es cazina de artik balikcidannalsin .. Karbon gormek istemiyorum bu hafta menunde

yarın eşimle aşağıdaki pazara gideriz

çok seviyorum ben balığı hergün olsa hergün yerim hele hamsi ve palamut

Gittiği yerde uyumaz mi bebeğin .

Gittiği yerde uyumaz mi bebeğin .

uyku saati ve düzeni konusunda biraz takıntılıyız biz karı-koca saatinde ve yatağında uyutmak gibi bir alışkanlığımız var

hatta geçen yıl komşularla gün yapıyorduk hem kuran okunuyordu sonra ikram falan. ben hep 4-4:30 gibi gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…