Ayyy inşallah yaaaSupersin firuzem . Azmin daim
Olsun bu hafta verecegin
Kilo ikiye katlansin insallah .
Elif fazla alip dolaba atsana kucuk paketlerle . Oylenleri cikar pisir kendine . Hem pritik hemde super menu olur sana ..yarın eşimle aşağıdaki pazara gideriz
çok seviyorum ben balığı hergün olsa hergün yerimhele hamsi ve palamut
Elif fazla alip dolaba atsana kucuk paketlerle . Oylenleri cikar pisir kendine . Hem pritik hemde super menu olur sana ..
Donmus palamutlardan aliyorum buzlu olanlardan hemen getirip dolaba atiyorum . Hazir oluyor evde
Anladım canım.uyku saati ve düzeni konusunda biraz takıntılıyız biz karı-kocasaatinde ve yatağında uyutmak gibi bir alışkanlığımız var
hatta geçen yıl komşularla gün yapıyorduk hem kuran okunuyordu sonra ikram falan. ben hep 4-4:30 gibi gidiyordum
Anladım canım.
Benim kayinvalidem bakıyo oğluma
O da senin gibi uyku saatinde göndermiyo bi yere salincaginda uyutuyo.
Yulaf iyidirde aksamA
Ayyy inşallah yaaa
Bu hafta ekmeği mumkunse pek yememeyi düşünüyorum.
Bi de karatay tarzı deneyim dedim.
Bir de ben spora başladım ya akşam yemeği yemiyorum gece kalıyorum diye
Sadece süt ve yulaf kepeği yiyorum
o da duraklatir mi acaba.
nasıl yapsam akşam yemeklerini
Evet uyamadiklari zaman çok huysuz oluyorlar. En iyisi çocukların düzenini çok bozmamak aslındaannem ya da kayınvalidem olsaydı dert olmazdı ama mecbur 24 saat benim üzerimdeler, uyku saatini kaçırıp iyice huysuzluk yapsın istemiyorum
hem o uyuduğunda küçük de daha güzel uyuyor , sallıyorum şuan hala
Haklısın yaaa.Yulaf iyidirde aksam
Olunca birde sık yiyceksen , bilemedim simdi ... Firuze gelecek haftalari dusun ve ekmegi tamamen kesme sakin . En az Haftanin 3 gunu ekmekli kahvalti yap..
Bunyen ekmeksizlife bir alisirsa sonraki donem kilo vermen cokkkk zor olur. Helede ekmek yedinmi direk kilo alirsin ...
Haklısın yaaa.
3 gün ekmekli kahvalti yapiim tamam
Akşam eve spordan sonra 7 buçuk ta geliyorum o zaman yemek yemiyorum yulaf kepeği yiyorum
Sadece süt mi isem yada yogurt
Demek istedikletimi zaten sende biliyorsun firuzem , kendini menu ve saatlerini ona gore ayarla .aksam icinde 19:30 cokta gec degil aslinda .Haftanın 2 günü yulaf yicem pazartesi ve Çarşamba.
Cuma günü evdeyim yemeğimi yiyip gidebilirim.
Tama o zaman bu hafta yulaf kepeği değil de normal yemek deneyim sebze yemeği.Demek istedikletimi zaten sende biliyorsun firuzem , kendini menu ve saatlerininona gore ayarla .aksamnicinde 19:30 cokta gec degil aslinda .
ailelrden uzak olmanızın katkısı muhakkak vardır zeynebm .. ben bazen çok istiyorum öyle evlnmeyi. ikimizin de ailesinden uzak . çok güzel olur bence
evet öyle ama . diğer türlü de zor . herşeye burnunu sokan insanlarsa çok sıkıntı yakınlık , aynı şehr flnçocuk olunca insan istiyor yakın olsalardı keşke diye
Benim eşimin ailesi burda yaşıyor ama benim eşim beni hic ezdirmez istemediğimi yapyirmaz.gitmek istemiyorum diyorum tamam diyo.diğer turlu sıkıntı çok oluyo cokkk haklisin
Benim eşimin ailesi burda yaşıyor ama benim eşim beni hic ezdirmez istemediğimi yapyirmaz.gitmek istemiyorum diyorum tamam diyo.diğer turlu sıkıntı çok oluyo cokkk haklisin
Sağol bitanrm darısı başınaAllah bozmasın canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?