Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A
Supersin firuzem . Azmin daim
Olsun bu hafta verecegin
Kilo ikiye katlansin insallah .
Ayyy inşallah yaaa
Bu hafta ekmeği mumkunse pek yememeyi düşünüyorum.
Bi de karatay tarzı deneyim dedim.
Bir de ben spora başladım ya akşam yemeği yemiyorum gece kalıyorum diye
Sadece süt ve yulaf kepeği yiyorum
o da duraklatir mi acaba.
nasıl yapsam akşam yemeklerini

yarın eşimle aşağıdaki pazara gideriz

çok seviyorum ben balığı hergün olsa hergün yerim hele hamsi ve palamut
Elif fazla alip dolaba atsana kucuk paketlerle . Oylenleri cikar pisir kendine . Hem pritik hemde super menu olur sana ..
Donmus palamutlardan aliyorum buzlu olanlardan hemen getirip dolaba atiyorum . Hazir oluyor evde

Anladım canım.
Benim kayinvalidem bakıyo oğluma
O da senin gibi uyku saatinde göndermiyo bi yere salincaginda uyutuyo.

Anladım canım.
Benim kayinvalidem bakıyo oğluma
O da senin gibi uyku saatinde göndermiyo bi yere salincaginda uyutuyo.

annem ya da kayınvalidem olsaydı dert olmazdı ama mecbur 24 saat benim üzerimdeler, uyku saatini kaçırıp iyice huysuzluk yapsın istemiyorum

hem o uyuduğunda küçük de daha güzel uyuyor , sallıyorum şuan hala

Yulaf iyidirde aksam
Olunca birde sık yiyceksen , bilemedim simdi ... Firuze gelecek haftalari dusun ve ekmegi tamamen kesme sakin . En az Haftanin 3 gunu ekmekli kahvalti yap..
Bunyen ekmeksizlife bir alisirsa sonraki donem kilo vermen cokkkk zor olur . Helede ekmek yedinmi direk kilo alirsin ...

Evet uyamadiklari zaman çok huysuz oluyorlar. En iyisi çocukların düzenini çok bozmamak aslında

Haklısın yaaa.
3 gün ekmekli kahvalti yapiim tamam
Akşam eve spordan sonra 7 buçuk ta geliyorum o zaman yemek yemiyorum yulaf kepeği yiyorum
Sadece süt mi isem yada yogurt

Haftanın 2 günü yulaf yicem pazartesi ve Çarşamba.
Cuma günü evdeyim yemeğimi yiyip gidebilirim.

Haklısın yaaa.
3 gün ekmekli kahvalti yapiim tamam
Akşam eve spordan sonra 7 buçuk ta geliyorum o zaman yemek yemiyorum yulaf kepeği yiyorum
Sadece süt mi isem yada yogurt

yulaf kepeğini ilk aldığımda hoşuma gitti ama o gün çok rahatsız etti beni çatlıcak gibiydim nefes alamadım sanki öyle şiştim

bir daha yiyemedim adını okuyunca bile midem bulanıyor

Haftanın 2 günü yulaf yicem pazartesi ve Çarşamba.
Cuma günü evdeyim yemeğimi yiyip gidebilirim.
Demek istedikletimi zaten sende biliyorsun firuzem , kendini menu ve saatlerini ona gore ayarla .aksam icinde 19:30 cokta gec degil aslinda .

Demek istedikletimi zaten sende biliyorsun firuzem , kendini menu ve saatlerininona gore ayarla .aksamnicinde 19:30 cokta gec degil aslinda .
Tama o zaman bu hafta yulaf kepeği değil de normal yemek deneyim sebze yemeği.
Ama 7 30 dan sonra belki 8 bulabilir. Bu hafta deneyim bakalım

ailelrden uzak olmanızın katkısı muhakkak vardır zeynebm .. ben bazen çok istiyorum öyle evlnmeyi. ikimizin de ailesinden uzak . çok güzel olur bence N no name

ailelrden uzak olmanızın katkısı muhakkak vardır zeynebm .. ben bazen çok istiyorum öyle evlnmeyi. ikimizin de ailesinden uzak . çok güzel olur bence N no name
Benim eşimin ailesi burda yaşıyor ama benim eşim beni hic ezdirmez istemediğimi yapyirmaz.gitmek istemiyorum diyorum tamam diyo.diğer turlu sıkıntı çok oluyo cokkk haklisin

Aksam yemeğimi de yedim menumu yazayım acikirsam ayran içerim artik

Sabah
Menemen
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalik
Şekersiz cay

Aksam
Yarim porsiyon et kavurma
Kocaman bi tabak yayla çorbası
1 salatalik

2 lt su
Yeşil cay
Kızım müsaade ederse yürüyüş bandına cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…