Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zeynep bir yontem uyguluycakmisin ? Yoksa bagimsizmi diyetin :). Ona gore yorum yapayim .. Takibimdesin

Zeynep bir yontem uyguluycakmisin ? Yoksa bagimsizmi diyetin :). Ona gore yorum yapayim .. Takibimdesin
Artik karatay yapmıyorum abla ya tabiki ekmeksiz kahvaltı yaptığım günler olacak ama ara ara ekmeği koyucam artik sabaha .sonradan kilo almamak için.sadece mümkün olduğunca ara öğün yemicem

Artik karatay yapmıyorum abla ya tabiki ekmeksiz kahvaltı yaptığım günler olacak ama ara ara ekmeği koyucam artik sabaha .sonradan kilo almamak için.sadece mümkün olduğunca ara öğün yemicem
Tamam zeynebim . Afiyet olsun ..
Kucuk bir not sana ; et yedigin zaman yaninda karbon yememeye calis daha iyi kilo verirsin ..bol salata yogurtla yemeyi dene ..

Hulya bugun gelmedi ....
Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..

Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)

Atalarımız şehitlerimiz bizler için canlarını verdiler. Allah onlardan razi olsun.
Ohh bugün herkes temizlik yapmış. Benimki pek bı üstün körü oldu ama
Benim fırına da bi el atılması lazım

ailelrden uzak olmanızın katkısı muhakkak vardır zeynebm .. ben bazen çok istiyorum öyle evlnmeyi. ikimizin de ailesinden uzak . çok güzel olur bence N no name
ben de öyle isterim tabi büyük konuşmayım da
uzak olunca kıymet biliyolar

güzel menü olmuş öğlen yemeği yememeye mi karar verdin

Odaları topladım süpürdüm şöyle bi toz aldım görünen yerleri yeter.
Misafir gelirse utanmam
Derli toplu mu tamam.

Ocağa da kuru fasulye koydum
Ben de 1 tabak yerim bugün karbon yemedim
oh oh işte temizlik bu kadar ya :) yormayın kendnzi :)

Bu arada bende kuru fasulye yaptım :) şimdi yiyecegim geç vakte kalmasın yağ olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…