- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Amin canım :) menün belli mi bugün ?Sağol bitanrm darısı başına
YazdımAmin canım :) menün belli mi bugün ?
Haklisin ablam yuruyusume tekrar basladim yiyeceklerimi de önceden yazip yorum alacagm öyle yiyeceğimCadi niye biktiresin...
Aykizim kendone bir yol ciz fistigim en kotu karar kararsizliktan iyidir .. Sporun ne sekil diyet yapacagina karar vermelisin..
Aksam yemeğimi de yedim menumu yazayım acikirsam ayran içerim artik
Sabah
Menemen
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalik
Şekersiz cay
Aksam
Yarim porsiyon et kavurma
Kocaman bi tabak yayla çorbası
1 salatalik
2 lt su
Yeşil cay
Kızım müsaade ederse yürüyüş bandına cikicam
Artik karatay yapmıyorum abla ya tabiki ekmeksiz kahvaltı yaptığım günler olacak ama ara ara ekmeği koyucam artik sabaha .sonradan kilo almamak için.sadece mümkün olduğunca ara öğün yemicemZeynep bir yontem uyguluycakmisin ? Yoksa bagimsizmi diyetin :). Ona gore yorum yapayim.. Takibimdesin
Tamam zeynebim . Afiyet olsunArtik karatay yapmıyorum abla ya tabiki ekmeksiz kahvaltı yaptığım günler olacak ama ara ara ekmeği koyucam artik sabaha .sonradan kilo almamak için.sadece mümkün olduğunca ara öğün yemicem
Çorba masum degilmiTamam zeynebim . Afiyet olsun..
Kucuk bir not sana ; et yedigin zaman yaninda karbon yememeye calisdaha iyi kilo verirsin ..bol salata yogurtla yemeyi dene ..
Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..Hulya bugun gelmedi ....
Atalarımız şehitlerimiz bizler için canlarını verdiler. Allah onlardan razi olsun.Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..
Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)
ben de öyle isterim tabi büyük konuşmayım da
güzel menü olmuş öğlen yemeği yememeye mi karar verdinAksam yemeğimi de yedim menumu yazayım acikirsam ayran içerim artik
Sabah
Menemen
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalik
Şekersiz cay
Aksam
Yarim porsiyon et kavurma
Kocaman bi tabak yayla çorbası
1 salatalik
2 lt su
Yeşil cay
Kızım müsaade ederse yürüyüş bandına cikicam
oh oh işte temizlik bu kadar ya :) yormayın kendnzi :)Odaları topladım süpürdüm şöyle bi toz aldım görünen yerleri yeter.
Misafir gelirse utanmam
Derli toplu mu tamam.
Ocağa da kuru fasulye koydum
Ben de 1 tabak yerim bugün karbon yemedim
Aslında unla terbiye edildiği için yayla çorbası pek masum değil bence :) Ve pirinç de var yaniÇorba masum degilmi
Aynen Öyle ya .ben de öyle isterim tabi büyük konuşmayım da
uzak olunca kıymet biliyolar
24 yasındayım hedef kilom 50Aslında unla terbiye edildiği için yayla çorbası pek masum değil bence :) Ve pirinç de var yani
Aynen Öyle ya .
kaç yaşındasın canım seen ? hedef kilon kaç
okuyo muusn çalışıyo musun canım ?24 yasındayım hedef kilom 50
Evde olunca hep iki öğün yiyorum ama işe gidince 3 öğün oluyo .hafta içi yine 3 olurben de öyle isterim tabi büyük konuşmayım da
uzak olunca kıymet biliyolar
güzel menü olmuş öğlen yemeği yememeye mi karar verdin
ne dersi canım ?Selam kızlar sporumu yaptım geldim:) biraz ders caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?