Ben de 1 ay boyunca öğle akşam yedim şimdi ara verdim birazAllahım ben akapunktura giderken 2 ay Öğlen akşam marul yedim ama ilginç bıkmadım çok seviyorum..hatta bazen resmen aşererim marul salatasına :)
Benim yediğim kıvırcık olan..Öbürünü bende sevmem..iceberg de yıllar oldu almıyorum..Bende marul yiyemiyorum ta işkence gibi geliyo bana
gunaydin arkadaslar dun gecmisi okurken yorgunlukta uykuya dalmisimmenumude yazamadim
neyse simdi yazayim bari
sabah smoohtie
ogle 1 bucuk dilim kepek ekmegi, ve bol salata
aksam sebzeli tavuk sote, 1 dilim kepek ekmegi ve bol salata
spor 6 km yuruyus ve aksama kadar kosusturma
su yaklasik 2 litre ben regl oldugum icin bilerek az ictim
canim dikkat et kendine cok gecmis olsun
Bende bi ice berg i yiyorum oda burda çok nadir bulunuyo .onunda sertliği hoşuma gidiyo.keşke sevseydim salatayi daha çok tuketirdimBenim yediğim kıvırcık olan..Öbürünü bende sevmem..iceberg de yıllar oldu almıyorum..
Evet ,yeşillikleri Çiğ yemek en iyisi..,ben Yemeğini yaparkende çok pişirMiyorum..kızlar ıspanak da çok iyi salata da çiğ olarak,tavsiye edrim.peynirle super oluyor...
Biz seni nasıl toplucaz ama cok dil döktük.sopa filan terlik hangisi iyi gelirmerhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)
ben çok kötü koptum diyetten, ve moralim feci bozuk
Aşkolsun kuzum merak etmez miyiz..gelip gidiyorsun arasıra..ama diyete iyice adapte olmak istiyorsan daha sık gelmelisin,,bak Aeben,ben,tattoos listede değiliz ama hep burdayız.,sende burada ol..menünü yaz..kaç kilosun şimdi?,merhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)
Hem ben sana özelden 1 ay önce gel beraber diyet yapalım dedim..istemedin.,kendine bir liste hazırla,biz seni motive ederiz..merhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)
Biz seni nasıl toplucaz ama cok dil döktük.sopa filan terlik hangisi iyi gelir
Aşkolsun kuzum merak etmez miyiz..gelip gidiyorsun arasıra..ama diyete iyice adapte olmak istiyorsan daha sık gelmelisin,,bak Aeben,ben,tattoos listede değiliz ama hep burdayız.,sende burada ol..menünü yaz..kaç kilosun şimdi?,
Hem ben sana özelden 1 ay önce gel beraber diyet yapalım dedim..istemedin.,kendine bir liste hazırla,biz seni motive ederiz..
Hem ben sana özelden 1 ay önce gel beraber diyet yapalım dedim..istemedin.,kendine bir liste hazırla,biz seni motive ederiz..
Ben inanıyorum sana yaparsın.bak bu hafta hepimiz bi farkmiza vardık yeniden başladık herşeye sende başla istersen.sanki ilk defa basliyomus gibihaklısın canım, sen elinden geleni yaptın, ben iradesiz oldum nedense,yukarıda saydıklarının hepsini hakediyorum maalesef
çok teşekkür ederim canım...
geçen hafta çok iyiydim, bu hafta gene saldım, hala 67-68 gidip geliyorum... ama başarmak istiyorum, tekrar spora başlamalıyım.. yoksa alıp başımı giderim kilo konusunda
Ben inanıyorum sana yaparsın.bak bu hafta hepimiz bi farkmiza vardık yeniden başladık herşeye sende başla istersen.sanki ilk defa basliyomus gibi
zeynebim çok haklı vallaha nasıl adapte edicez seni?kendine bir yoll belirlesen...o çizgiyi aşmasan...merhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)
Bencede başla gitsin zaten çok bi fazlalığından yokmuş ne kadar erken mezun olursan o kadar kafan rahat olur yaaevet başlıycam yarından itibaren, yoksa böyle olmuyor maalesef,
zeynebim çok haklı vallaha nasıl adapte edicez seni?kendine bir yoll belirlesen...o çizgiyi aşmasan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?