Ben sen yaptın sandım..yok öyle zor işlere gelemem,sıkılırım..ben bildiklerimden seçeyim :)Tam bilmiyorum ama undan yapılan içine garip baharatlar konan bi şey.bi de hamuru falan yapmasl,öğlü yuvarlak kat kat olması çok zor bi olay. YıllarIn kadınları beceremez onu öyle katlı yapmayı
Kız hani ebrunun dvdsi var ya. Skeany jeans 2haftada 2 bedenNasıl oluyo anlat bakalim
Yok yaa..ben yapamam ki zor.satın aldık...Ben sen yaptın sandım..yok öyle zor işlere gelemem,sıkılırım..ben bildiklerimden seçeyim :)
O DVD si i bilmiyodumKız hani ebrunun dvdsi var ya. Skeany jeans 2haftada 2 beden
hangisini söylediğini merak ettim resmi bulup baktım kavuk poğacasına benziyo çok güzel bişey o daBen sen yaptın sandım..yok öyle zor işlere gelemem,sıkılırım..ben bildiklerimden seçeyim :)
Tatlıda bi kaç kurabiye yaparım çocuklar pek sevmiyor ,yaşpasta olunca tıkanıyorlar..çok yüzden poğaça ,Börek Tarzı şeyler yapacağım..annelerde gelecek..daha 1 ay var telaşı sardı beni..evlendiği zaman ne yaparım artık bilmiyorum :)hangisini söylediğini merak ettim resmi bulup baktım kavuk poğacasına benziyo çok güzel bişey o da
sen değişik tuzlu hamurişi mi arıyosun tatlı da istiyormusun
değişik bişey aklıma gelirse yazarım
Evet canım aslında ekmek yemek istemedi canım çabuk açılmayalım diye yedim Haklısın tsklerEminem menun guzel canim afiyet olsun .
Tek eklemek istedigim sarmalar zaten pirincli ekmegi kaldirsan olurmus tabi yanina bolda salata istiyor oylen menun ..
Aksam ve sabah guzel
Ocean pilates linki acmistiya sanirim orda vardi zeynep..O DVD si i bilmiyodum
sana da afiyet olsun canımAfiyet olsun canım. Ben de Türk kahvesi içeyim bari.
Ben hep burda yım da sen nasıl gördün beni anlamadımAaa zeynom gelmis . Hos gelmis asagida goruyorum seni yazsana
Ben hep burda yım da sen nasıl gördün beni anlamadım
Haklısın canım yaaBencede kuruyu unut esim ana salatan kocaaa kase olsun , icinede peynir ton falan kat ..
Firuzem az yemeniz konusunda zeynep hakli .. Bak sen montiye ilk basladiginda sana menu miktarlarinin cok az oldugunu soylemistim. bugunki kilo duraklamalarinin sebebide birazda bu aslinda ..
Tamam cislari yemesenizde diger yediklerinizin miktarini artirin
.
Ben oylen 2 tb pirasa ve koca kase salata yedim yani karbin disindaki yiyeceklerinizin miktarini artirin !
Haklısın canım yaa
Baştan yanlış yaptım haklısın
Dediğin gibi karbonhidrat harici yiyeceklerin miktarlarını artırayım.
Gerçi ben de az yemiyorum 2tane yumurta peynir kasar zeytin gayet iyİ yedim yani.
Öğlen de 5 kocaman köfte yedim
neyse menu bildirimi
Sabah 10 da
2 yumurta
peynir
kaşar
domates
salatalik
2 tane zeytin
Öğle 15.30
5 köfte
1 kase yogurt
akşam 19.00
Bi kaç kaşık kuru fasulye yedim
Salata
yoğurt
2 lt su
Çocukları uyutunca eliptik yapmak istiyorum.
Aynuram ,
emine yi diyet gunluklerinden tanıyorum.
Onun da günlüğü var.
Uzun ince bir yoldayım günlüğünün adı.
Resimli paylaşım yaptığı için yemeklerini görüyorum...
En çok üşendigim şey salata yapmak.Menun guzel esim
Oylen koftenin yanina salata gerek.
Allahım ben akapunktura giderken 2 ay Öğlen akşam marul yedim ama ilginç bıkmadım çok seviyorum..hatta bazen resmen aşererim marul salatasına :)En çok üşendigim şey salata yapmak.
Bi de.ilk haftalar çok salata yedim yaa bıktım iyice salatadan
biraz özleyim.
Akşamki salata da domates salatalik ile yapıldı. Marul yemek istemiyorum bi muddet
Bende diyom niye boyle diyosen zeynep'sin bacim 0 zeynoydu
Monti linkinden
Bende marul yiyemiyorum ta işkence gibi geliyo banaAllahım ben akapunktura giderken 2 ay Öğlen akşam marul yedim ama ilginç bıkmadım çok seviyorum..hatta bazen resmen aşererim marul salatasına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?