Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Göğüs: 103 / 98
Bel: 96 / 86
Sağ bacak: 68 / 63
Sol bacak: 68 / 63
Kalça: 113 / 107
Basen: 110 / 103

İlk ölçüm tarihim: 03 Ocak 2015
Son ölçüm tarihim: 13 Mart 2015
Perim sonuçlar süper daha ne olsun güzelimmm.ben de 1 kaç güne başlıyorum evde pilates yapıcam o düyünlerde daha ince durmak için.

Selam kızlar peri çok güzel incelmissin ben de aldım ölçülerimi 65 e filan inince paylasicam. .
Bugünkü menu

Sabah
1 muz aslında montide muz yasaktı sanırım. Ama bir ayı geçti muz yemedim canım çok istedi .

Kahvaltı
2 dilim tam tahıl ekmegi
4 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Tere
Maydanoz

Akşam
Şimdi yedim
Et sote
Salata
Yogurt
Tere

Şimdiye kadar 1 lt su içtim 2 lt su olur. 8000 adim yaptım dün eliptik yapamadım bugün inşallah yaparım. Her sabah tartıliyorum hala eksilme yok yaa

Sen aynen devam et canım.mutlaka olacak....

Firuzem . 11 kahvalti yaptim . Simdi disardan geldim nasil acim .. elinde sicak simit ve cig kofte . Firindada sutlac var mis gibi koktu . Ben gittim pirasami yedim aaaaaaaaaaa....

Tarcin dok muz kacamagi yaptiginda hos bir daha yapmada ...

Niyekilon inmiyor yahu peri gibi sende duraganami gectinki

Perim super incelmissin canim . Masallah ..
Firuze sendede incelme varsa baskule takilma canimnya ... Olcu daha once almamismiydin ?

Gecen hafta basladim ama bugun pardusemden belli oldu kilo verdigim aynadada hissediyorum incelmeyi :)

Işte buna takım içinde takım ruhu derim ben.haydi aebenin takımıııı kim tutar siziiii

selam kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçiyor
dünden beri misafir var biri gidiyo biri geliyo eksik olmasınlar :) daha yeni gittiler hemen markete gidip buraya geldim :)
25 syfa birikmiş maşallah :)

Işte buna takım içinde takım ruhu derim ben.haydi aebenin takımıııı kim tutar siziiii
Oglusum yanimdaydi o dedi anne cok acsin at agzina bir lokma , yok oglusum dedim soz verdim arkadaslara . Siz olmasaniz eşlerime sozum Olmasa Hepsindende yerdim . Tesekkur ederim iyiki varsiniz
Eski monti yaptigin gunlere dondum sanki

Guzel menu mucize ...afiyet olsun ..

Oglusum yanimdaydi o dedi anne cok acsin at agzina bir lokma , yok oglusum dedim soz verdim arkadaslara . Siz olmasaniz eşlerime sozum Olmasa Hepsindende yerdim . Tesekkur ederim iyiki varsiniz
Eski monti yaptigin gunlere dondum sanki
Vallaha ablam ben de sağlıklı beslenmeyi çok özledim.yarın ya da öbür gün başlıyorum.şimdi ıyyy sağlıksız şeylerden yiyorum . yumurta mı ve salatamı çok özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…