Perim sonuçlar süper daha ne olsun güzelimmm.ben de 1 kaç güne başlıyorum evde pilates yapıcam o düyünlerde daha ince durmak için.Göğüs: 103 / 98
Bel: 96 / 86
Sağ bacak: 68 / 63
Sol bacak: 68 / 63
Kalça: 113 / 107
Basen: 110 / 103
İlk ölçüm tarihim: 03 Ocak 2015
Son ölçüm tarihim: 13 Mart 2015
Ben çooook beğeeendiimm :)Bunu ben çok beyendim ama kocam beyenmedi
Elbise güzelmiş canım ama içindeki daha güzelBunu ben çok beyendim ama kocam beyenmedi
Sen aynen devam et canım.mutlaka olacak....Selam kızlar peri çok güzel incelmissin ben de aldım ölçülerimi 65 e filan inince paylasicam. .
Bugünkü menu
Sabah
1 muz aslında montide muz yasaktı sanırım. Ama bir ayı geçti muz yemedim canım çok istedi .
Kahvaltı
2 dilim tam tahıl ekmegi
4 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Tere
Maydanoz
Akşam
Şimdi yedim
Et sote
Salata
Yogurt
Tere
Şimdiye kadar 1 lt su içtim 2 lt su olur. 8000 adim yaptım dün eliptik yapamadım bugün inşallah yaparım. Her sabah tartıliyorum hala eksilme yok yaa
Teşekkürler bitanem...o senin gözünün güzelliyi...Elbise güzelmiş canım ama içindeki daha güzel
Kocan niye begenmedi aynura ?Teşekkürler bitanem...o senin gözünün güzelliyi...
Bunu almadım abla . Ne bileyim beyenmedi hiç.aldığımı koyarım 1azdan.Kocan niye begenmedi aynura ?
Gule gule giy .
Oburunude koysana .
Işte buna takım içinde takım ruhu derim ben.haydi aebenin takımıııı kim tutar siziiiiFiruzem . 11 kahvalti yaptim . Simdi disardan geldim nasil acim .. elinde sicak simit ve cig kofte . Firindada sutlac var mis gibi koktu . Ben gittim pirasami yedim aaaaaaaaaaa....
Tarcin dok muz kacamagi yaptiginda hos bir daha yapmada ...
Niyekilon inmiyor yahu peri gibi sende duraganami gectinki
Oglusum yanimdaydi o dedi anne cok acsin at agzina bir lokma , yok oglusum dedim soz verdim arkadaslara . Siz olmasaniz eşlerime sozum Olmasa Hepsindende yerdim . Tesekkur ederim iyiki varsinizIşte buna takım içinde takım ruhu derim ben.haydi aebenin takımıııı kim tutar siziiii
bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara - öğlen
1 türk kahvesi
1 armut
1 avuç fıstık
akşam
salata ( az patates, soğan, salatalık, maydonoz, dereotu, 1 yumurta )
domates
1 saat yürüyüş
2 lt su
teşekkür ederimGuzel menu mucize ...afiyet olsun ..
vuhhhuuu :) harikaaasıınnGöğüs: 103 / 98
Bel: 96 / 86
Sağ bacak: 68 / 63
Sol bacak: 68 / 63
Kalça: 113 / 107
Basen: 110 / 103
İlk ölçüm tarihim: 03 Ocak 2015
Son ölçüm tarihim: 13 Mart 2015
Vallaha ablam ben de sağlıklı beslenmeyi çok özledim.yarın ya da öbür gün başlıyorum.şimdi ıyyy sağlıksız şeylerden yiyorum . yumurta mı ve salatamı çok özledimmOglusum yanimdaydi o dedi anne cok acsin at agzina bir lokma , yok oglusum dedim soz verdim arkadaslara . Siz olmasaniz eşlerime sozum Olmasa Hepsindende yerdim . Tesekkur ederim iyiki varsiniz
Eski monti yaptigin gunlere dondum sanki
Sen yoğurt sevmiyormusun mucizem?bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara - öğlen
1 türk kahvesi
1 armut
1 avuç fıstık
akşam
salata ( az patates, soğan, salatalık, maydonoz, dereotu, 1 yumurta )
domates
1 saat yürüyüş
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?