Sağol canım...
Hayatperisi7
Canım hayırlı olsun Mezuniyetin
Darısı başımıza hayirlisiyla
ilk ay 3 kg vermişsin sonra 6 kg ne yaptın ben bilmiyorum senin kilo verme macerani bi özetlesene
Bir kac kilon daha var hayatcim dugune kadar oda gidecek insallah , ondan sanra kugu gelin olacaksinEki Görüntüle 1464462
@no name Suanki halim ust uste cok gysi var uzerimde normalde daha zayif duruyombide leptap var ing kursuna basladimda
Bir kac kilon daha var hayatcim dugune kadar oda gidecek insallah , ondan sanra kugu gelin olacaksin.
7-8 cok olmasin kiz 5 yeter bence . Spor yapabiliyormusun bu aralar ?Sagol ablam
Ablam 7 8 kilo veriyim diyorum bakalim
Çok güzel canım.Migdem kuculdu 2.ay ve ekmegi kestim hayatimdan canim hic pilav kizatma yemedim aksamlari corbayla beslendim aksami hep hafif tuttum yogurt salata cacik hergun tukettim yemeklerimle ve sporumu 1bucuk saaten az yapmadim arafa ayran detoksu yaptim bu sekil sagol canim INSALLAH
7-8 cok olmasin kiz 5 yeter bence . Spor yapabiliyormusun ?
Pilatese senmi baslayacaktin bak super olur
Çok güzel canım.
Ben de aksamlari hafif geçiricem inşallah.
Arada ayran detoksu da yaparım. Ama en etkilisi de günlük bir buçuk saat spor olsa gerek..
merhabalar canlar.. hayatperisi7 canim masallah cok guzel vermisindarisi bizim basimiza insallah
Maşallah canım.Sporsuz hayatim geçmiyor canim bide ceyiz kosturmasi var vallasuan hala diyetteyim ayni sekilde ben 5li sayilari gormeden bu diyetin yakasini birakmam
Maşallah canım.
Sakın evlendikten sonra bırakma.
Azmin hep devam etsin canım.
Fıstık gibi bi gelin olucaksin
maşallah gülüm snaaEki Görüntüle 1464462
@no name Suanki halim ust uste cok gysi var uzerimde normalde daha zayif duruyombide leptap var ing kursuna basladimda
7 8 kilo daha verip 55 olcam INSALLAH
masallah canimbu arada bi ara jillian grubumuz vardı ben başlamıştım ama bel fıtıgım azmıştı diye bırakmıştım . İşte o zaman ölçülerimi almıştım . Yani ocak ayında .
Şimdi mart sonundayz ve ben yeniden aldm ölçülerimi :)
Değişimleri sizle paylaşayım dedim :)
ocak ayı
Göbek 96
Kalça :104
Bel :82
Mart ayı
Göbek : 92
Kalça :99
Bel : 80
:) Belki çok büyük bi değişim değil ama benim için çok önemli çünkü hiç adam akıllı spor yapmıyorum uzun zamandr :) Paylaşmak istedim dostlar :)
Orta okulda hani taktir belgesi alirdik ya ozmnlar havalara ucardim taktir aldım diye ama bu karne ondanda guzel bi duyguymus cok mutlu oldummmm ya cok sukur karnemde cok guzel olmus hazirlayanlarin destekleyenlerin ellerine yuregine saglik duygulandim valla 7.takimdan mezun olmak gurur verici karnemdeki kupada cok super gozukuyor hersey icin tekrardan cok tesekkur ederim canlarim INSALLAH hepiniz bu guzel karne duygusunu yasayip mezun olursunuz takimdaslarim
Eki Görüntüle 1464462
7 8 kilo daha verip 55 olcam INSALLAH
bu arada bi ara jillian grubumuz vardı ben başlamıştım ama bel fıtıgım azmıştı diye bırakmıştım . İşte o zaman ölçülerimi almıştım . Yani ocak ayında .
Şimdi mart sonundayz ve ben yeniden aldm ölçülerimi :)
Değişimleri sizle paylaşayım dedim :)
ocak ayı
Göbek 96
Kalça :104
Bel :82
Mart ayı
Göbek : 92
Kalça :99
Bel : 80
:) Belki çok büyük bi değişim değil ama benim için çok önemli çünkü hiç adam akıllı spor yapmıyorum uzun zamandr :) Paylaşmak istedim dostlar :)
masallah canimkalcan cok guzel incelmis bende basladigimda
gobek:97
Kalca: 105
Bel:78 di
simdede gobek: 94
Kalca 103
Bel 74 oldu ama kiloda hala 6li rakamlari goremedim birde belim bacaklarim cok kalin 64du simdi sadece 1 cm incelmi 63 olmus milletin beli 60 dusune biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?