- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Ama canm yapı meselesi . Ben biliyorum asla 60 olmaz belim . Çünkü balık etliyim . . Bacaklar benim de 1 cm incelmiş . o yüzden yazmadım hiç . alay edersinz diye :)masallah canimkalcan cok guzel incelmis bende basladigimda
gobek:97
Kalca: 105
Bel:78 di
simdede gobek: 94
Kalca 103
Bel 74 oldu ama kiloda hala 6li rakamlari goremedim birde belim bacaklarim cok kalin 64du simdi sadece 1 cm incelmi 63 olmus milletin beli 60 dusune biliyormusunuz
Bence cok guzel degisim 1 cm 1cm dir bence ki senn cok cok cm azalmissin tebrkler
Ama canm yapı meselesi . Ben biliyorum asla 60 olmaz belim . Çünkü balık etliyim . . Bacaklar benim de 1 cm incelmiş . o yüzden yazmadım hiç . alay edersinz diye :)
Teşekkürler canm . Bide düzenli spor yapsaydım ahh ah :) kim bilr neler olurmuş
insallah kankam birlikte basaracaz insallahDevami gelicek kankammm eminim
aaa canim niye alay edelim estafurullah al birimizi vur otekine hepimiz zayiflamak incelmek icin burdayiz ve Allahin izniyle 0 beden olmasakta hedefimize ulasacagizAma canm yapı meselesi . Ben biliyorum asla 60 olmaz belim . Çünkü balık etliyim . . Bacaklar benim de 1 cm incelmiş . 0 yüzden yazmadım hiç . alay edersinz diye :)
aaa canim niye alay edelim estafurullah al birimizi vur otekine hepimiz zayiflamak incelmek icin burdayiz ve Allahin izniyle 0 beden olmasakta hedefimize ulasacagiz
insallah kankam birlikte basaracaz insallah
canim sen nasilsin nasil gidiyor hayat?Yaparsin canim.sen aklina koymussun bence hsediyorum basaricaksin
canim sen nasilsin nasil gidiyor hayat?
Sağol hemşerim..Cok üzüldüm canim benimmmALLAH rahmet eylesin mekanlari cennet olsun INŞALLAH bi fatiha okudum simdi ALLAH kabul etsin INSALLAH caniminiici
cok sukur canim bende iyiyim malum pazar evdeyiz birazdan bizde esmile yuruyuse cikacam hava cok guzel burda sana kolay gelsin canimCok sukur iyiyim canimcim hersey yolunda bugun is yoktu tatilim evdeyim dinlendimsenin nasol gidiyor
hergun gel hergunSagol bitanem gelicem arada kuzum sizi birakmam
Bende oylen ve aksamina yogurt ekle diycektimBirde smothie hazirladm aksam acikirsam birseye saldirmayim diye
Çook güzelbu arada bi ara jillian grubumuz vardı ben başlamıştım ama bel fıtıgım azmıştı diye bırakmıştım . İşte o zaman ölçülerimi almıştım . Yani ocak ayında .
Şimdi mart sonundayz ve ben yeniden aldm ölçülerimi :)
Değişimleri sizle paylaşayım dedim :)
ocak ayı
Göbek 96
Kalça :104
Bel :82
Mart ayı
Göbek : 92
Kalça :99
Bel : 80
:) Belki çok büyük bi değişim değil ama benim için çok önemli çünkü hiç adam akıllı spor yapmıyorum uzun zamandr :) Paylaşmak istedim dostlar :)
Sabah
İki haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Peynir
Cay
Öğlen
İspanak
Cay
Domates
Aksam
Havuç salatası
Su uç lt
Spor
Yarim sinav
Twister
Mekik
Plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?