Tamam canım. Bi daha muzu bir ay sonra yerim heralde.Firuzem . 11 kahvalti yaptim . Simdi disardan geldim nasil acim .. elinde sicak simit ve cig kofte . Firindada sutlac var mis gibi koktu . Ben gittim pirasami yedim aaaaaaaaaaa....
Tarcin dok muz kacamagi yaptiginda hos bir daha yapmada ...
Niyekilon inmiyor yahu peri gibi sende duraganami gectinki
İnecektir firuzem sabir birazTamam canım. Bi daha muzu bir ay sonra yerim heralde.
Incelme var tabi olmayan Eteklerim olmaya başladı ama tartida eksilme yok. Bu hafta 70 olsaydım
Platese başlamadan önce aldigim ölçülerim
Bir ay sonra tekrar alicam
Menün gayet güzel. Afiyet olsun.Menum ;
11:00
Kiymali menemen , peynir .
2 ct. Sucuk . 2 zeytin ..
17:00
Pirasa, kiymali menemen . Yogurt, 2 ceviz ...
Canim tatli istiyor ilerleyen saatlerde meyve yerim ...
40 dk yuruyus ..
Pilates yapmayi istiyorum , bakalim .
Su da 1,5 lt kadar ..
Selin merhaba asagidasin verecek kilon daha varsa sende takima katilabilirsin
Aksam meyve yiycem firuzem sulu sulu elma portakal cekiyor canim . Kim napsin firinda sutlaciMenün gayet güzel. Afiyet olsun.
Aman aksama dikkat...
Benim de canım neler istiyor neler ama kilo veremiycem korkusuna yiyemiyorum.
Selincim disardanda sohbete katilabilirsin, ben listede degilim MeselaBen fırsat buldukça sizin sohbetlerinizi okuyorum, menüleriniz fikir veriyor :) Hedefe çok kalmadı ablacım şimdilik 2-2,5 kg daha versem yeter sanırım. Ama 36 bedene doğru düşmek istersem onu bilemiycem
Selincim disardanda sohbete katilabilirsin, ben listede degilim Mesela...
Verecek kilon az listeye girmeden gider o kilon
Ağzım sulandı yahu...akşam bence de iyi olmamış...yani miktar ama karbonu varEki Görüntüle 1464919 Bügün aksam sanki biraz abarttım
Sabah peynir ve zeytini yiyemedim fotodakilerden . Omlet yumurta zahmet salatası domates bit dilim ekmek
Öğlen : fasulye salata 2 kase
Ara: bir kase koyun yoğurdu
Aksam : sarma kabak dolma çaçık
çok severim ben çok yoğurt ayran tüketirimSen yoğurt sevmiyormusun mucizem?
Eki Görüntüle 1464919 Bügün aksam sanki biraz abarttım
Sabah peynir ve zeytini yiyemedim fotodakilerden . Omlet yumurta zahmet salatası domates bit dilim ekmek
Hakkaten çok güzel yaaa.Eki Görüntüle 1464919 Bügün aksam sanki biraz abarttım
Ben muz delisiyim resmen ve 4 aydır nasıl yemiyorum canım daha istemiyor hayret ediyorum kendime :))) demekki isteyince oluyormuş :) menünde güzelSelam kızlar peri çok güzel incelmissin ben de aldım ölçülerimi 65 e filan inince paylasicam. .
Bugünkü menu
Sabah
1 muz aslında montide muz yasaktı sanırım. Ama bir ayı geçti muz yemedim canım çok istedi .
Kahvaltı
2 dilim tam tahıl ekmegi
4 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Tere
Maydanoz
Akşam
Şimdi yedim
Et sote
Salata
Yogurt
Tere
Şimdiye kadar 1 lt su içtim 2 lt su olur. 8000 adim yaptım dün eliptik yapamadım bugün inşallah yaparım. Her sabah tartıliyorum hala eksilme yok yaa
Mümkün olduğunca patatesi tercih etme canım. Gerçi böyle diyorum ama dünde ben götürdümbugünkü menüm
sabah
2 yumurta
2 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara - öğlen
1 türk kahvesi
1 armut
1 avuç fıstık
akşam
salata ( az patates, soğan, salatalık, maydonoz, dereotu, 1 yumurta )
domates
1 saat yürüyüş
2 lt su
Teşekkür ederimmmvuhhhuuu :) harikaaasıınn
Akşamkinin abartı olmasındaki tek sebep içeriğinin pirinç olması. Yoksa miktarda sıkıntı yok bence.Eki Görüntüle 1464919 Bügün aksam sanki biraz abarttım
öyle yapıyorum canım çok olmuştu yemeyeli işte öyle 2 ayda bir falan yiyorumBen muz delisiyim resmen ve 4 aydır nasıl yemiyorum canım daha istemiyor hayret ediyorum kendime :))) demekki isteyince oluyormuş :) menünde güzel
Mümkün olduğunca patatesi tercih etme canım. Gerçi böyle diyorum ama dünde ben götürdüm
Teşekkür ederimmm
Akşamkinin abartı olmasındaki tek sebep içeriğinin pirinç olması. Yoksa miktarda sıkıntı yok bence.
bence güzel olmuş ne güzel bol balık yemişsin işte faydalıBugünki menüm
Sabah:
omlet
tulum peyniri
4 zeytin
domates,salatalık,nane,maydanoz,dereotu
1 dilim tb ekmeği
ara:
1 kahve
öğle:
somon balığı
salata
ara:
yasemin papatya çayı
akşam:
ton balıklı salata (marul,dereotu,nane,zeytinyağı, tuz yok)
balık günü gibi oldu valla. Aslında öğleni yada akşamı nesfitli yapardım ama siz yeme yeme dediğiniz için vazgeçtim. Böyle saçma birşey oldu :))))
şuan 2 lt su içtim 3 lt olacak. spor yapmadım ama evdeki bisikletle yapacağım. 30 dk bile yapsam yine iyi
Bunu ben çok beyendim ama kocam beyenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?