• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın hanımlar, mutlu bir gün bizlerle olsun, yeşil çay eşliğinde :KK50:

aeben aeben cim senin menüne bakmıştım ama sucuk gözden kaçmış demek ki :KK48:

merhaba hoşgeldin, umarım güzle oynaya hepberaber veririz kilolarımızı :KK24:

bende 1 defa gittim, bir daha gitmedim :KK30: oo baya fark varmış :confused:
Güzel kahvaltı yapıp da günlük menünü belirledin mi saraycam?

Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!

Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!

ay canım maşallah boyun çok iyi, kilo konusuna gelince senin bol bol sıkılaştıran egzersiz yapman lazım, pilates gibi... hoşgeldin

ay canım maşallah boyun çok iyi, kilo konusuna gelince senin bol bol sıkılaştıran egzersiz yapman lazım, pilates gibi... hoşgeldin
Cok tesekkur ederim=) evet ben de sikilasmak icin spora basladim tekrardan. Ama pilates gibi yavas sporlardan zevk almiyorum, o yuzden acik havada kosmaya basladim. Takim sporlarini da cok severim, su anda da Amerika'nin cok sicak bir bolgesinde yasiyorum. O yuzden planim bol bol yuzmek ve voleybol oynamak. Bu arada Turkiye ile aramizda 9 saat var o nedenle ben paylasimlari size gore biraz sacma saatlerde yapacagim sanirim:KK43:

Kremsukola hosgeldin . Biz uyandik senin orda aksam oluyor desene :-)..

Spor seni toparlar canin boyun kilon iyi ;)
Yag oraninda saglikli beslenmeyle dengelenir ;)

Takim eşlerim harika baslamissiniz gune ;)

Bana 2 ogun yemek yaramiyor birde gun boyu ac kalmak . Onceki gun giden 300 gr geri gelmis halbuki dun karbon bile yemedim . Sabahta aksam ögunum oncesindede asiri bir aclik vardi direk yaga dönmüş :(
Bugun duzenime dondüm insallah geldigi gibi gidecek ;)

Kremsukola hosgeldin . Biz uyandik senin orda aksam oluyor desene :-)..

Spor seni toparlar canin boyun kilon iyi :KK66:
Yag oraninda saglikli beslenmeyle dengelenir :KK66:
Siz benden 9 saat ilerdesiniz o yuzden benim yatma saatim bile geldi=) Saglikli da beslenecegim, spor da yapacagim, o selulitler simitler gidicek=) Gecen sene yaptigim albumu gordum az once ne kadar guzel kilo vermisim, incelmisim. Umarim tekrar basarabilirim...

Cok tesekkur ederim=) evet ben de sikilasmak icin spora basladim tekrardan. Ama pilates gibi yavas sporlardan zevk almiyorum, o yuzden acik havada kosmaya basladim. Takim sporlarini da cok severim, su anda da Amerika'nin cok sicak bir bolgesinde yasiyorum. O yuzden planim bol bol yuzmek ve voleybol oynamak. Bu arada Turkiye ile aramizda 9 saat var o nedenle ben paylasimlari size gore biraz sacma saatlerde yapacagim sanirim:KK43:

koşu ve yüzme harika sporlar :) ayrıca amerika da çalışıyor musun? ailen nerede? çok mu soru sordum :KK23:

Takim eşlerim harika baslamissiniz gune :KK66:

Bana 2 ogun yemek yaramiyor birde gun boyu ac kalmak . Onceki gun giden 300 gr geri gelmis halbuki dun karbon bile yemedim . Sabahta aksam ögunum oncesindede asiri bir aclik vardi direk yaga dönmüş :KK43:
Bugun duzenime dondüm insallah geldigi gibi gidecek :KK66:
günaydın canım, hafta içi bende 3 öğün yemeyince dayanamıyorum.. takma o gramlara nasılsa gider :)

Ya ablalarim birşey sorcagim AC karnına ve kiyafetsizken ki kilonuzla tok karnına ve kıyafetli kilonuz arasındaki fark bir buçuk kiloyu buluyor mu

Back
X