• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olması nı diliyorum.benim için yavaş verdiğim kilo serüveninde sonunda yedili rakamları gördüm çok şükür yola devam pes etmek yok kahvaltımı yaptım ve işe gidiyorum .hepinize kolay gelsin güneşli bir gün burda bende verdiğim altı kilonun sevinciyle çok mutluyum

Günaydın mutlu günler herkese . yağmurlu karanlık bi Baküden herkese merhaba.ayyy tartıya çıkıcam bir azdan.şoka girmeye hazır olunnnn...

Günaydın .
Güzel bir hafta olması dileğiyle. ....

Bu arada herkese günaydınlaarr. harika bir istanbul sabahı. sonunda gözüm gönlüm açıldı valla :) kardan yağmurdan bıktım yemin ederim. normalde karı çok severim (hele ki tatil olunca) ama fazla olunca da sıkılıyormuş insan demekki bunu anladım :)
teşekkrler herkese mutlu ve az kalorili bir hafta geçirmesi dileğiyle..

Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
çok geçmiş olsun arkadaşım..kabus gibi olmuş hakikaten.

Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!
Selam tatlım.aramıza hoş geldin.az önce işlerim vardı yazamadım.çok motive gördüm seni.inşallah birlikde güzelce verirsin kiloları...

kızlar ben birazdan cıkar evden. öğle yemeği okulda sıkıntı oluyor.tost ta ksn şekerimi fırlatıyor.meyve ile idaare etmeye çalışacağım bir düzene sokana kadar.kahvaltıdas az patates püresi yedim2 kaşık kadar yağ yoktu ama içinde.umarım kaçamaktan sayılmaz.

Eskiden hic kosamazdim hemen tikanirdim, yeni yeni kosabiliyorum. Yok tabiki cok sormadin =) evet calisiyorum ve ayni zamanda doktora yapiyorum. Ailem de Turkiye'de. Yazin almaya basladim kilolari, Turk yemeklerini ozleyecegim diye diye biraz abarttim sanirim.
A ne güzel o zaman okumak için oradasın?inşallah güzelce tamamlar ailenin yanına dönersin

Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Yemin ederim iş yaparken aklıma geldin.acaba zeynebim nerede diye?dün gündüz gelmiştin mesajları görmüştüm.hatta eşinle "ne yapalım aşkım"a çok gülmüştüm.ama sora çıkmışsın.çok şükür iyiymişsin şimdi.çok kötü oldum gerçekten.bi an yaşadım o duyguyu sanki...

kızlar ben birazdan cıkar evden. öğle yemeği okulda sıkıntı oluyor.tost ta ksn şekerimi fırlatıyor.meyve ile idaare etmeye çalışacağım bir düzene sokana kadar.kahvaltıdas az patates püresi yedim2 kaşık kadar yağ yoktu ama içinde.umarım kaçamaktan sayılmaz.
Canım patates yasak yasak;)
Bi de öylen kuru yemişlerden yiyip süt içe bilirsin.meyve yemektense o daha iyidir.ne çalışıyorsun ki bu vakit gidiyorsun?

Yemin ederim iş yaparken aklıma gelgeldin.acaba zeynebim nerede diye?dün gündüz gelmiştin mesajları görmüştüm.hatta eşinle "ne yapalım aşkım"a çok gülmgülmüştüm.ama sora çıkmışsın.çok şükür iyiymişsin şimdi.çok kötü oldum gerçektem.bi an yaşadım o duyguyu sanki...
Canım benimm ;)

Back
X