Ay ben bayılıyorum dereotunaSalatama dereotu koydum ve yine sevemedim bu dereotunu
Çok sağlıklı bir yeşil ama yiyemiyorum..sen nasıl yapıyosun,limonlu mu?Ay ben bayılıyorum dereotuna
Elif senin gitti mi cuma günkü artık?monti yapmıyorsun di mi? sabah yumurta ve ekmek yemişsin çünkü. öğlende ekmek yemeseydin daha iyi olurdu
Elif senin gitti mi cuma günkü artık?
Çok sağlıklı bir yeşil ama yiyemiyorum..sen nasıl yapıyosun,limonlu mu?
Yeşillik salatalarına ekliyorum.aslında nefret ederdim.ama emzirirken neredeyse her yemeyimle 1koca tabak yerdim.sonra da sevdimÇok sağlıklı bir yeşil ama yiyemiyorum..sen nasıl yapıyosun,limonlu mu?
Artı yazacağıma artık yazmışım kuzum Ondandırne/kim gitti mi diye baktım önce
gitti gitti çok şükür
Hayir ablam akşamları AC uyumayim diyorum yemekte yemek istemiyorum o yüzden yarim bardak iciyorum ,monti yapmıyorsun di mi? sabah yumurta ve ekmek yemişsin çünkü. öğlende ekmek yemeseydin daha iyi olurdu
Ben de erkek olsam dünkine izin vermem çok çekici duruyo o :)Offf ya ağlıycam şimdi.dünkünü kocam istemiyo işte.yoksa hemen gider alırım.o sade şeyleri seviyo.gösterişli olanları sevmez
Hoşgeldin Kübracım..Daha önce hiç yarıştın mı cuma gruplarında?belirtilmesi gerekiyor öyle bişey varsa..10 kilo hemde doğum kilosu bebişini emziriyorsan çok kolay verirsin..Yapmayı düşündüğün bir diyet var mı?aramızda Karataycılar ve Monticiler var ,yararlanabilirsin..Hadi bakalım bu akşamdan itibaren menünü,suyunu ve sporunu paylaşarak başla..Kolay gelsin.. :)Hanimlar aranıza katilmak istiyorum
adım kübra
yaşım 31
kilo 62.100
boy 157
hedef 52
kilo alma nedeni hamilelik
kilo verme amacım eşimle daha sağlıklı bir ilişki kurmak kendime güvenim kazanmak
elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum
Tubacım tost ekmeği derken neli ekmek?ve içine ne koyuyorsun?menün iyi,keşke bunu hergün yapabilsen 5 kilon gidiverir..Menümü paylaşayım:
sabah 1 tane hurma ve kare tost ekmeğiyle yapılmış tost
( her sbah bu tostu yemek istemiyorum ama kampüsüm çok uzak bişey yemezsem yol tutar ve sabah başka bişey yiyemiyorum yani o aceleyle ancak bu oluyohızlca yapıp peçeteye sarıp duraga kadar koşarken yiyorum .
öğlen : etli mantar sote , bir çatal bulgur pilavı , mercimek çorbası .
( Bu arada öğlen okulda yediklerim tabildotta . yani çok çok az hepsinden ... çorba mesela yarım kepçe kadar )
akşam : az evvel yedim bir tabak kuru fasulye bi kase yoğurt
su : 2.5 hatta 3 lt olacak bugün .
kampüste 15-20 dk telefonla lak lak ederek yürüdüm :)
Hanimlar aranıza katilmak istiyorum
adım kübra
yaşım 31
kilo 62.100
boy 157
hedef 52
kilo alma nedeni hamilelik
kilo verme amacım eşimle daha sağlıklı bir ilişki kurmak kendime güvenim kazanmak
elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum
Keşke emse bıraktı daha önce yarışmadim hiç aslında diyet de bugün başladı disipline olayım diye burdayımHoşgeldin Kübracım..Daha önce hiç yarıştın mı cuma gruplarında?belirtilmesi gerekiyor öyle bişey varsa..10 kilo hemde doğum kilosu bebişini emziriyorsan çok kolay verirsin..Yapmayı düşündüğün bir diyet var mı?aramızda Karataycılar ve Monticiler var ,yararlanabilirsin..Hadi bakalım bu akşamdan itibaren menünü,suyunu ve sporunu paylaşarak başla..Kolay gelsin.. :)
Yağmur akşamları yatmadan tarçınlı süt içersen aç yatmamış sabahları da aç kalkmamış olursunHayir ablam akşamları AC uyumayim diyorum yemekte yemek istemiyorum o yüzden yarim bardak iciyorum ,
Tubacım tost ekmeği derken neli ekmek?ve içine ne koyuyorsun?menün iyi,keşke bunu hergün yapabilsen 5 kilon gidiverir..
Kesinlikle iyi bir karar Kübracım..sık sık gelmeye çalış..haftasonları biraz tenha olur burası..biraz temizlik ve gezme delisiyiz takımcak..onun dışında yavaş yavaş hepimizi tanıdıkça zaten gelmeden duramayacaksın...Aklına takılan herşeyi sor olur mu hiç çekinmeKeşke emse bıraktı daha önce yarışmadim hiç aslında diyet de bugün başladı disipline olayım diye burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?