Evet hülyam aklın yolu birdir. Giyicem zaten böyle kocam da izin vermez.eevet uzun olsa iyiydi ama bööle işteEvet ayakkabı görünmese dâha iyi olur...elbisenin üstü ince şifon ,,,içine büśtiyer giyebilirsin.çünkü salonun ışığı yada makine flaşlarında çamaşır görünebiliyor...beline o kemer iyi olmuş,bence tak..,
Bak gör ben o 2kiloyu veririm pat diye...Bizim hedef iki kilo yalniz ablam
Valla abla onu bile göremedim arabalar bile çok ucundan gözüküyordu.onu görmek mümkün degilGeçmiş olsun Zeynepcim..uçan arabalarda ölenler oldu mu?
Evet lacivert.ben diyer siyah olanı çok yakın arkadaşımın düyününe giycem hani uzun olanı.bunu da sıradan bi universite arkadaşımın düyününeüstündeki lacivert gibi duruyor ama resmen cuk oturmuş üstüne süper olmuşbence gayette giyilir harika olur
PKK yok burda canım ya ondan sıkıntı olmaz.gittiğimizde hava öyle değildi hafif kapalıydi kar iki üç tane attı sadece durduBüyük geçmiş olsun canım yaaa.
Ne cesaret çıktınız
Ben dün sana sormuştum ya neden pikniğe gitmiyorsunuz diye
Sonra düşündüm öyle bi yerde biz olsaydık Biz de cikamazdik diye.
pkk terör allah muhafaza yaaa.
verilmiş sadakaniz varmis
Kız sen elbiselerime neden fikir bildirmiyin?PKK yok burda canım ya ondan sıkıntı olmaz.gittiğimizde hava öyle değildi hafif kapalıydi kar iki üç tane attı sadece durdu
Ancak okudum ya oku oku bitmedi ben düğün için uygun bulamadım canım iki elbiseni deKız sen elbiselerime neden fikir bildirmiyin?
İnşallahBak gör ben o 2kiloyu veririm pat diye...
Ben bunu pek beğenmedim,,aynı elbisede 2 farklı detay sevmiyorum..üstü düz kumaş olsa iyiydi..siyah giyilir bence düğünde ama 1 renk daha kullanabilirsin..gri mesela..metalik..taş bende kullanmam.Ha bi de dün bunu aldım.siyah olan evde vardı ama giymemişdim.bi de sizce siyah olan kardeş kadar yakın arkadaşın düyününe giyilir mi?ben aslında iddialı bir şey istiyorum.ama iddialı dediyin ya dekolte olacak ya da taşlı.dtaşlı.dekolte giymiyorum taşlı da sevmiyorum.bu çok sade kalmaz deyil mi?siyah olanda bahs ediyorum.bunu başka arkadaşın düyününe gidicem o zaman giyicem.foto da çok da iyu çıkmamış sanki.canlı daha güzel .bi de ayakkabı olarak o deyil
Şifon kilolu gosteriyo sankiOfff ya ağlıycam şimdi.dünkünü kocam istemiyo işte.yoksa hemen gider alırım.o sade şeyleri seviyo.gösterişli olanları sevmez
Şifon kilolu gosteriyo sankiOfff ya ağlıycam şimdi.dünkünü kocam istemiyo işte.yoksa hemen gider alırım.o sade şeyleri seviyo.gösterişli olanları sevmez
Supersinnm grupdaşımmm..haydiii kim tutar bizi...Rapor
Sabah
Bir yumurta
Domates.salatalik
Peynir
Cay
Bir dilim çavdar
Ara
Yarim salatalik
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Bir dlim çavdar
Aksam
Smothie
Su iki bck lt
Spor
Yürüyüş
Squat
Mekik
Twister
Plates
E ben de diyorum.ama kocam yok öyle bi şey diyor...Şifon kilolu gosteriyo sanki
Bunu duymak bile çok güzelSupersinnm grupdaşımmm..haydiii kim tutar bizi...
Evet lacivert.ben diyer siyah olanı çok yakın arkadaşımın düyününe giycem hani uzun olanı.bunu da sıradan bi universite arkadaşımın düyününe
Rapor
Sabah
Bir yumurta
Domates.salatalik
Peynir
Cay
Bir dilim çavdar
Ara
Yarim salatalik
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Bir dlim çavdar
Aksam
Smothie
Su iki bck lt
Spor
Yürüyüş
Squat
Mekik
Twister
Plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?