tahıllılardan kullansana Tubam...daha çok tok tutar..kaşar koyma bildiğin yağ..böyle 10 cal.oradan 20 cal.buradan kesersek faydasını görürüzsade tost ekmeği . içinde beyaz peynr ve incecik kaşar var .
keşke yapabilsem evet .
bu arada yemeğimi bir saat önce yedim. spor yapsam olur mu ?
:)) hahahah va lla bence de temizlik delisiyz hatta biKesinlikle iyi bir karar Kübracım..sık sık gelmeye çalış..haftasonları biraz tenha olur burası..biraz temizlik ve gezme delisiyiz takımcak..onun dışında yavaş yavaş hepimizi tanıdıkça zaten gelmeden duramayacaksın...Aklına takılan herşeyi sor olur mu hiç çekinme
Kızlar ben elimden geldiğince menümü paylaşıcam düşündüm de..buraya yazmayınca cozutuyorum
tamam artk öyle yaparım . spor yapayım mı ya da erken mi ?tahıllılardan kullansana Tubam...daha çok tok tutar..kaşar koyma bildiğin yağ..böyle 10 cal.oradan 20 cal.buradan kesersek faydasını görürüz
:)) hahahah va lla bence de temizlik delisiyz hatta bikuzularinannesi var hep cam silmek istiyo :)
bidefiruzeew var hep yüzeysel temizliyo :)
takım kaptanı @Aynura88 de kızını uyutup dip köşe temzlik yapıyo habire :))
Buraya yazkesinlikle yaz hülya abla bende arada monti linkine yazıyorum menülerimi iyi oluyor
Sporun saati yok ne zaman istersen yap..yeter ki vücudumuz hareket etsin...tamam artk öyle yaparım . spor yapayım mı ya da erken mi ?
Buraya yazözlüyoruz seni...Bak Aebenler 3 kişilik takım oldu,Aynuralarda..çekişme var yani takımda...gel sende..gaza getirelim kızları :)
Menü yazacağım bugünden itibaren..
Tam benlik burasi ben hafta ici temizlik hafta sonu gezmeyi tercih ediyorum:)) hahahah va lla bence de temizlik delisiyz hatta bikuzularinannesi var hep cam silmek istiyo :)
:) evet öle yaparlar erkek milleti işte umurlarında mıbende spordan geri kalmayayım diye oğlumla eşimi cumartesi beraber dışarı gönderip dip bucak girişiyorum . yoksa eşim hafta içi yaptırıyor temizliği ama kendisi hiç yardım etmez hep yorgun hep yorgun tek çalışan o sanki :)
Elif annesi yanında olmasa bile varlığını hissedip yapıyor ,annem görse kızardı şimdi bana diye..Dimi Eliiiif:)) hahahah va lla bence de temizlik delisiyz hatta bikuzularinannesi var hep cam silmek istiyo :)
:) evet öle yaparlar erkek milleti işte umurlarında mı
Elif annesi yanında olmasa bile varlığını hissedip yapıyor ,annem görse kızardı şimdi bana diye..Dimi Eliiiif
hepsini aynı kefeye koymayalım :)
benim eşim ben hamileyken çok yardım ediyordu elif ama artık yardım etmiyortekrarmı hamile kalsam
yarından itibaren menü paylaşamycam yarın ameliyat olacağım cuma günü kilomu bildiririm izinli yazarsın aynura
yarından itibaren menü paylaşamycam yarın ameliyat olacağım cuma günü kilomu bildiririm izinli yazarsın aynura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?