Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sade tost ekmeği . içinde beyaz peynr ve incecik kaşar var .
keşke yapabilsem evet .
bu arada yemeğimi bir saat önce yedim. spor yapsam olur mu ?
tahıllılardan kullansana Tubam...daha çok tok tutar..kaşar koyma bildiğin yağ..böyle 10 cal.oradan 20 cal.buradan kesersek faydasını görürüz

:)) hahahah va lla bence de temizlik delisiyz hatta bi kuzularinannesi var hep cam silmek istiyo :)
bide firuzeew var hep yüzeysel temizliyo :)
takım kaptanı @Aynura88 de kızını uyutup dip köşe temzlik yapıyo habire :))

bende spordan geri kalmayayım diye oğlumla eşimi cumartesi beraber dışarı gönderip dip bucak girişiyorum . yoksa eşim hafta içi yaptırıyor temizliği ama kendisi hiç yardım etmez hep yorgun hep yorgun tek çalışan o sanki :)

kesinlikle yaz hülya abla bende arada monti linkine yazıyorum menülerimi iyi oluyor
Buraya yaz özlüyoruz seni...Bak Aebenler 3 kişilik takım oldu,Aynuralarda..çekişme var yani takımda...gel sende..gaza getirelim kızları :)

Menü yazacağım bugünden itibaren..

Buraya yaz özlüyoruz seni...Bak Aebenler 3 kişilik takım oldu,Aynuralarda..çekişme var yani takımda...gel sende..gaza getirelim kızları :)

Menü yazacağım bugünden itibaren..

benim verecek çok kilom kalmadığından yavaş gidiyor kalanlar ama yazarım burayada kızları gaza getireyim dimi .

:) evet öle yaparlar erkek milleti işte umurlarında mı

Elif annesi yanında olmasa bile varlığını hissedip yapıyor ,annem görse kızardı şimdi bana diye..Dimi Eliiiif

Elif annesi yanında olmasa bile varlığını hissedip yapıyor ,annem görse kızardı şimdi bana diye..Dimi Eliiiif

adım çıktı sanki hergün cam siliyormuşum gibi

annem her zaman derdi 'yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize' diye. çok titiz değilim ama temiz olmaya çalışıyorum herkes gibi. bir de 2 çocuk olunca haliyle dağınıklık oluyor

benim eşim ben hamileyken çok yardım ediyordu elif ama artık yardım etmiyor tekrarmı hamile kalsam

2 çocuk olunca mecburen daha çok yardım ediyorlar

erkeklere herşeyi ben yapabiliyorum öyle yada böyle yetiştirebiliyorum diye gösterdiğimiz için işlerine geliyor

yapamıyorum deyip şikayet etmeden işleri yavaş yavaş sal bakalım ortalığı dağınık görünce mecbur kalır sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…