Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy yok elifim eşimin sırf çenesini çekmemek için yapamıyorum onu kendisi çok titiz dağanık ve pis bir yer görsün başımın etini yer yaptırana kadar :)

aeben abla ankara tava tarifi gördüm az önce çok güzel bişeye benziyor

benim canım çooook şeyler istiyor buaralar off

Buraya yaz özlüyoruz seni...Bak Aebenler 3 kişilik takım oldu,Aynuralarda..çekişme var yani takımda...gel sende..gaza getirelim kızları :)

Menü yazacağım bugünden itibaren..
Ha soyle iste yapmak istedigimizde bu gaza gelelim

Bak ben can cekisiyorum ama elifin 1 kilo gitmisssssss bileeee aaaaaa...

aeben abla ankara tava tarifi gördüm az önce çok güzel bişeye benziyor

benim canım çooook şeyler istiyor buaralar off
Aman et sote iste kizzzz yapta ye bol bol cis degil nadil olsa ..

Senden canim cekti bamya yaptim ama tavuk yoktu kiymali yaptim . Tavuklu daha cok seviyorum ....

Hulya bende bi kabakta bide dolmalarda seviyorum cig cig sevemedim nigmeti bir turlu

arpa şehriye pilavıyla beraber ama tarif

iyi akşamlar arkadaşlar; hepinize umarım zamanla tanıyacam hepinizi yoğun bir iş günüü daha bitirdim ve eve geldim okuduklarım doğrultusunda kimse benim kadar kilolu ve yaşlı değil:))) umarım bende sizin kilolarınıza doğru gelebilirim bugünkü menümü paylaşayım sizinle
sabah;bir yumurta domates peynir ve bir dilim tam buğday ekmeği çay
ara öğün;bir bardak ayran
öğlen;et döner bir bardak ayran ve salata ekmek yok
ikindi ;bir elma
akşam; mercimek çorbası salata ve bir dilim ekmek yiyeyecem :))
sonra açıkırsam belkim 2kuru kaysı yiyebilirim
sabah erken kalkamadığımdan spor yapamadım akşam yemeğinden sonra evde yürüyüş yaparım 30 40 dakka inşşalah

hoşgeldin yasemin abla (43tü sanırım yaşın abla diyebilirim di mi) ben elif, 30 yaşındayım, 2,5 yaşında ve 8 aylık 2 oğlum var

mercimek çorbasının yanında ekmek yeme ama

Yasemin canim yaş konusunda takilma yahu ne var yaşimizda
Evet kilondan dolayi belki daha ileri yaslarda gorunuyor olabilirsin . Onuda insalah burda duzelticez hepbirlikte .

Menunde cok dengeli afiyet olsun .. Takip ettigin bir beslenme varmi kendine ozgu takiliyormusun ?

Sabah : bir yumurta 5 zeytin bir dikim ekmek peynir domates
Öğlen 100 gram kıyma Şiş iki dikim ekmek sakata ayran
Aksam : ızgara balık yarısını ben yarısını oğlum yedi roka salatası 2 kasık humus bir dikim pide (Aksam dısarda yedik Öğlen okulda )Bügün çok protein ağırlıklı olmus sma nühünlük böle olsun

Eminem menunde pro cok olsada baya karbon yemissin hemde beyaz ekmek ..
Karnim ac zaten pek guzel gorundu porsiyonlar

ama resimlerini koyunca çook iştah açıcı oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…