2 çocuk olunca mecburen daha çok yardım ediyorlar
erkeklere herşeyi ben yapabiliyorum öyle yada böyle yetiştirebiliyorum diye gösterdiğimiz için işlerine geliyor
yapamıyorum deyip şikayet etmeden işleri yavaş yavaş sal bakalım ortalığı dağınık görünce mecbur kalır sonunda
geçmiş olsun canım . ne ameliyatı olacaksın
teşekkür ederim belimde kitle varda o alınacakne ameliyatı canım? geçmiş olsun
ayyy yok elifim eşimin sırf çenesini çekmemek için yapamıyorum onu kendisi çok titiz dağanık ve pis bir yer görsün başımın etini yer yaptırana kadar :)
kendine titiz yani sana faydası yok
başak burcu mu yoksa?
Ha soyle iste yapmak istedigimizde bu gaza gelelimBuraya yazözlüyoruz seni...Bak Aebenler 3 kişilik takım oldu,Aynuralarda..çekişme var yani takımda...gel sende..gaza getirelim kızları :)
Menü yazacağım bugünden itibaren..
Aman et sote iste kizzzzaeben abla ankara tava tarifi gördüm az önce çok güzel bişeye benziyor
benim canım çooook şeyler istiyor buaralar off
Hayirdir mucize ??? Ne ameliyati canim .yarından itibaren menü paylaşamycam yarın ameliyat olacağım cuma günü kilomu bildiririm izinli yazarsın aynura
Aman et sote iste kizzzzyapta ye bol bol cis degil nadil olsa ..
Senden canim cekti bamya yaptimama tavuk yoktu kiymali yaptim . Tavuklu daha cok seviyorum ....
Hulya bende bi kabakta bide dolmalarda seviyorum cig cig sevemedim nigmeti bir turlu
Gecmis olsun elifim . Şifa bul insallah ...teşekkür ederim belimde kitle varda o alınacak
He o cis ozaman . Etini ye yav .arpa şehriye pilavıyla beraber ama tarif
iyi akşamlar arkadaşlar; hepinize umarım zamanla tanıyacam hepinizi yoğun bir iş günüü daha bitirdim ve eve geldim okuduklarım doğrultusunda kimse benim kadar kilolu ve yaşlı değil:))) umarım bende sizin kilolarınıza doğru gelebilirim bugünkü menümü paylaşayım sizinle
sabah;bir yumurta domates peynir ve bir dilim tam buğday ekmeği çay
ara öğün;bir bardak ayran
öğlen;et döner bir bardak ayran ve salata ekmek yok
ikindi ;bir elma
akşam; mercimek çorbası salata ve bir dilim ekmek yiyeyecem :))
sonra açıkırsam belkim 2kuru kaysı yiyebilirim
sabah erken kalkamadığımdan spor yapamadım akşam yemeğinden sonra evde yürüyüş yaparım 30 40 dakka inşşalah
hayırdır zeynomİşten çıktım eve geldim off bu aralar yolunda gitmiyo hic bisey
Eminem menunde pro cok olsada baya karbon yemissin hemde beyaz ekmekEki Görüntüle 1465970 Sabah : bir yumurta 5 zeytin bir dikim ekmek peynir domates
Öğlen 100 gram kıyma Şiş iki dikim ekmek sakata ayran
Aksam : ızgara balık yarısını ben yarısını oğlum yedi roka salatası 2 kasık humus bir dikim pide (Aksam dısarda yedik Öğlen okulda )Bügün çok protein ağırlıklı olmus sma nühünlük böle
olsun
Eki Görüntüle 1465970 Sabah : bir yumurta 5 zeytin bir dikim ekmek peynir domates
Öğlen 100 gram kıyma Şiş iki dikim ekmek sakata ayran
Aksam : ızgara balık yarısını ben yarısını oğlum yedi roka salatası 2 kasık humus bir dikim pide (Aksam dısarda yedik Öğlen okulda )Bügün çok protein ağırlıklı olmus sma nühünlük böle olsun
hoşgeldin yasemin abla (43tü sanırım yaşın abla diyebilirim di mi) ben elif, 30 yaşındayım, 2,5 yaşında ve 8 aylık 2 oğlum var
mercimek çorbasının yanında ekmek yeme ama[/QU
elifçim hb teşekkür ederim allah çoçuklarını sana bağışlasın evet mercimek çorbasının yanında ekmek yemem gerekiyo ama midem den rahatsızım aç kalırsam midem ağrıyo o yüzden küçük bir dilim yiyorum(hoşgeldin yasemin abla (43tü sanırım yaşın abla diyebilirim di mi) ben elif, 30 yaşındayım, 2,5 yaşında ve 8 aylık 2 oğlum var
mercimek çorbasının yanında ekmek yeme ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?