Afiyet olsun Tatlım.Ben bayılıyorum.yanında süzme yoğurt,ssalata yedim ama yağ ekıemedim,ttuzlu peynir eklemedim lor peyniri ve pul biber kattım...
menüm
sabah 2 dl ekmek arasına domates, peynir, maydanoz
ara muz
öğle karmakarışık salata ( domates, salatalık, maydanoz, havuç, badem, lor peyniri, tulum peyniri, çörekotu), fıstık
ara yeşil elma
akşam mercimek çorbası, cacık
Akşamdan unutmayayımda ıslayayım Daydreamdan tarifler =) Muz tarçın olunca lezzetli olur.Nazcım 6-7 tatlı kaşığı yulaf ezmesinin üstünü hafif geçene kadar sıcak su koydum akşamdan..sabah yarım su bardağı süt,1 tk tarçın,küçük ezilmiş muzla yedim.. :)
Hayır 5. takımdada ilk haftamdı. Bu hafta ikinci cuma olacaktı buraya geldim.sen normalde bu cuma giriyor muydun listeye 5.takımda Nazcım?
Menülerde hurma gördükçe canım çekti.=)şimdi günlük menümü vereyim.....
SABAH lor peyniri 1kaşık roka damates ve bir dilim ekmek çay
ARA ÖĞÜN bir bardak ayran
ÖĞLEN mercimek çorbası pırasa ve yoğurt
ARAÖĞÜN elma
AKŞAM hindi salata ayran bir dilim ekmek
dün yazmayı unutmuşum hergün 2litre su içiyorum akşam açıkırsam 2hurma
Hoşgeldin şimdiden=)7. Takıma geldim yarindan iibaren baslicam yedikelrimizi aktivitelerimizi buraya mi yazacagiz tekrar edeyim boy 164 kilo 66 yaş 22 hedef 55
Ne güzel menün.Sabah
Akşam
- 1 yemek kasigi menemen
- az peynir
- 1 tane zeytin
- 1 dilim tahil ekmek
- Patlıcan yemegi
- 1 dilim tahil ekmek
- 2 yemek kasigi yogurt
Öğlen ara ögun olarak
1 yesil elma
1 fincan sekersiz Türk kahvesi
1 tane tuzsuz etimek
Spor
Su 2.5 litre
- 200 kere ip atlama
- yarim saat yuruyus
- 100 kere mekik
Hoşbulduk inşallah güzel sonuçlarla aranızda hedefime ulasirimHoşgeldin aramıza
bi saattir ikna etmeye uğraşıyorum özelden ama nat etti.izne ayrıcam seni kendini topla.bir az da sal kendini rahatla ve dön aramıza...Canım 7. Takim arkadaşlarım ben ayrılma kararı aldım.buradaki herkesi gerçekten çok sevdim basta aynura tabikiaeben kuzularinannesi tubaturem06 @hayatperisi7 tatlibikiz ....ve hepsinin ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım hepinize kilo verme yolunda başarılar dilerim.allaha emanet olun hakkınızı helal edin öpüldünüz
Boyunu kilonu bilmiyorum ama sabah yenen yumurtadan bişey olmaz haşlayıp yersen hele en güzeli:)Ooo o olur yumurtayi cok seviyorum 100 kalori diye gözüm de büyütüyorum
Cis ne bilmiyorum ama yazmadigina göre baya baya cis bişey ve sanırım 45 dk eliptik o cisa yetmez gibi geldi banaIyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup anca gelebildim
Benim.bugun çok güzel başladı ama akşam bi CIS oldu ne yazık ki
Sabah
2 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
Öğle
Yumurtalı salata
Ikindi
5 hurma
Akşam
Tavuk
Ve CIS
45 dakika eliptik yapıcam ve resmini atıcam söz
Eriticem yediğimi
2 lt su
On bin adim yaptım 45 dk eliptik yapıcam
Bence aç kalmissin bi arkadaş tavsiyesi olarak al bunları ve yarın dolu dolu bir menü yazbenim menü:
sabah yarım krep 1 dilim salam,1 kase çocrba
akşam:1 kase corba,1 kaşık patates.
biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
az yiyorum ama hep tehlikeli şeyler buraya yazınca utanıyorum
Boy 164cm 66 kg yaş 22 spor haftada 2 saat ortalamaBoyunu kilonu bilmiyorum ama sabah yenen yumurtadan bişey olmaz haşlayıp yersen hele en güzeli:)
Cis ne bilmiyorum ama yazmadigina göre baya baya cis bişey ve sanırım 45 dk eliptik o cisa yetmez gibi geldi banabirde 5 hurma bana çok gibi geldi
Bence aç kalmissin bi arkadaş tavsiyesi olarak al bunları ve yarın dolu dolu bir menü yaz
Bunları tamamen diyete yeni başladığını düşünerek yazıyorum canım böyle başlarsan metabolizmani yavaslatirsin ve aç kalmak insanın bedenine vrecegi en buyuk ceza bir yerden sonra da sıkılıp eski yemek yeme alışkanlığına fazlasını yiyerek geri dönersin ve zaten yavaslattigin metabolizmanin sana en büyük cezası verdiklerini fazlasıyla almak olur yarın özellikle senin menünün sabırsızlıkla bekliyor olacağım burda her ne kadar bol kacamakli menüler olsada kaçamakları görmezden gelirsen aslında çok güzel menüler oluyor onlara bi göz at derim umarım beni yanlış anlamazsin sadece tecrübeye sabit şeyler bunlar ve ben buraya gelen herkesin başarıp kendine ait olmayan fazlaliklarini vermesini canı gönülden istiyorum
Bu arada hoşgeldin aramıza yarın menünü de bekliyorum :)
Çorbanı nasıl yaptım sokolacım..adını yazmış mıydın? HatırlayamadımUyanmam mi ya ofiste surunuyorumnasi yorgunum bugun anlatamam... Ama hic degilse lahana corbali kahvaltimi yaptim bu da biseydir=)
Ayetel kürsi bilinç altıma işledi bazen fark etmesemde okurum daha çok dikkat edeyim o günlerde.=)Dualar derken subhaneke tahiyyat okuyabilirsin ama namaz sureleri okunmaz canım.
Esma okunur tesbih çekilir adetliyken
İnstagrmdan diyetistenleri takip etmek hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa =)Ara öğün yenilmeli Aynuram hatta karın yağlarının oluşumunu engelliyor...daha dün instagramda diyetisyen listesinde okudum.,hemen her diyet listesinde ara öğün var.iekmek konusunda senin gibi düşünüyorum..sabah Hariç yenmese daha iyi olur...
Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup anca gelebildim
Benim.bugun çok güzel başladı ama akşam bi CIS oldu ne yazık ki
Sabah
2 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
Öğle
Yumurtalı salata
Ikindi
5 hurma
Akşam
Tavuk
Ve CIS
45 dakika eliptik yapıcam ve resmini atıcam söz
Eriticem yediğimi
2 lt su
On bin adim yaptım 45 dk eliptik yapıcam
ooooo kremsokola uyanmış da gelmişşşş...günaydın fıstııııkkkkk...
Bugün ama maalesef eskisi gibi çalışamadım spor salonunda mideme kramp girdiafferim perim....gerçekten çok takdir ediyorum seni.,azmini.acaba mucize nasıl oldu ya?
Bence 1yumyrta haslayip yemende bi sakınca yok hem protein hem de tok tutar :)Boy 164cm 66 kg yaş 22 spor haftada 2 saat ortalama
Ayetel kürsi bilinç altıma işledi bazen fark etmesemde okurum daha çok dikkat edeyim o günlerde.=)
İnstagrmdan diyetistenleri takip etmek hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa =)
Cısınla meraklandırdın
Ama sporun çok güzel.=)
Şu an nasıl kahkaha attığımı tahmin edemezsiniz. Kremsokola yazdıgını gorunce nutella yiyosun diye algıladım. önümde nutellalar hopluyo zıplıyoAklım nerelerdeyse artık
Hım doğru dedin yazmasaydım keşkeyok kııız olur mu hiiç?o meretin adını anma kuzum şimdi kızların canı çeker mazallah...
Pazar günü aynı şey benimde başıma geldi geç uyandığım için kahvaltı geç yaptım benimki birazda ondan oldu bu gün yemeğimi 3saat önce yedim çok da güzel sporumu yaptım :) acaba senin de bu yüzden olabilir mi kiBugün ama maalesef eskisi gibi çalışamadım spor salonunda mideme kramp girdi
Ne güzel yazmışsın Havvacım ,Boyunu kilonu bilmiyorum ama sabah yenen yumurtadan bişey olmaz haşlayıp yersen hele en güzeli:)
Cis ne bilmiyorum ama yazmadigina göre baya baya cis bişey ve sanırım 45 dk eliptik o cisa yetmez gibi geldi banabirde 5 hurma bana çok gibi geldi
Bence aç kalmissin bi arkadaş tavsiyesi olarak al bunları ve yarın dolu dolu bir menü yaz
Bunları tamamen diyete yeni başladığını düşünerek yazıyorum canım böyle başlarsan metabolizmani yavaslatirsin ve aç kalmak insanın bedenine vrecegi en buyuk ceza bir yerden sonra da sıkılıp eski yemek yeme alışkanlığına fazlasını yiyerek geri dönersin ve zaten yavaslattigin metabolizmanin sana en büyük cezası verdiklerini fazlasıyla almak olur yarın özellikle senin menünün sabırsızlıkla bekliyor olacağım burda her ne kadar bol kacamakli menüler olsada kaçamakları görmezden gelirsen aslında çok güzel menüler oluyor onlara bi göz at derim umarım beni yanlış anlamazsin sadece tecrübeye sabit şeyler bunlar ve ben buraya gelen herkesin başarıp kendine ait olmayan fazlaliklarini vermesini canı gönülden istiyorum
Bu arada hoşgeldin aramıza yarın menünü de bekliyorum :)
Cıs pilav yaa pirinç pilavi hem de.Ayetel kürsi bilinç altıma işledi bazen fark etmesemde okurum daha çok dikkat edeyim o günlerde.=)
İnstagrmdan diyetistenleri takip etmek hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa =)
Cısınla meraklandırdın
Ama sporun çok güzel.=)
Şu an nasıl kahkaha attığımı tahmin edemezsiniz. Kremsokola yazdıgını gorunce nutella yiyosun diye algıladım. önümde nutellalar hopluyo zıplıyoAklım nerelerdeyse artık
Yulaf kepeğiyle yapılanları diyorsun dimi?Sabah kahvaltıda dukan krepi yenilebilir mi?
Aslında dukanın çok cazip tarifleri var.
Hosbulduk 1 tane yiyorum ama normalde 6 tane yerdim Salçalı yumurtayla abartıli yeme aliskanligim var kurtulamiyorum inşallah yarindan sonra duzeltirimBence 1yumyrta haslayip yemende bi sakınca yok hem protein hem de tok tutar :)
Bu arada hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?