Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bayılıyorum.yanında süzme yoğurt,ssalata yedim ama yağ ekıemedim,ttuzlu peynir eklemedim lor peyniri ve pul biber kattım...
Afiyet olsun Tatlım.

Menün gayet güzel. Cacık tuz atmadığın taktirde yoğurttan daha tok tutucu salatalık sağolsun. =)

Nazcım 6-7 tatlı kaşığı yulaf ezmesinin üstünü hafif geçene kadar sıcak su koydum akşamdan..sabah yarım su bardağı süt,1 tk tarçın,küçük ezilmiş muzla yedim.. :)
Akşamdan unutmayayımda ıslayayım Daydreamdan tarifler =) Muz tarçın olunca lezzetli olur.

sen normalde bu cuma giriyor muydun listeye 5.takımda Nazcım?
Hayır 5. takımdada ilk haftamdı. Bu hafta ikinci cuma olacaktı buraya geldim.

Menülerde hurma gördükçe canım çekti.=)

7. Takıma geldim yarindan iibaren baslicam yedikelrimizi aktivitelerimizi buraya mi yazacagiz tekrar edeyim boy 164 kilo 66 yaş 22 hedef 55
Hoşgeldin şimdiden=)

Ne güzel menün.

Canım 7. Takim arkadaşlarım ben ayrılma kararı aldım.buradaki herkesi gerçekten çok sevdim basta aynura tabiki aeben kuzularinannesi tubaturem06 @hayatperisi7 tatlibikiz ....ve hepsinin ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım hepinize kilo verme yolunda başarılar dilerim.allaha emanet olun hakkınızı helal edin öpüldünüz

bi saattir ikna etmeye uğraşıyorum özelden ama nat etti.izne ayrıcam seni kendini topla.bir az da sal kendini rahatla ve dön aramıza...

Ooo o olur yumurtayi cok seviyorum 100 kalori diye gözüm de büyütüyorum
Boyunu kilonu bilmiyorum ama sabah yenen yumurtadan bişey olmaz haşlayıp yersen hele en güzeli:)

Cis ne bilmiyorum ama yazmadigina göre baya baya cis bişey ve sanırım 45 dk eliptik o cisa yetmez gibi geldi bana birde 5 hurma bana çok gibi geldi
benim menü:
sabah yarım krep 1 dilim salam,1 kase çocrba
akşam:1 kase corba,1 kaşık patates.
biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
az yiyorum ama hep tehlikeli şeyler buraya yazınca utanıyorum
Bence aç kalmissin bi arkadaş tavsiyesi olarak al bunları ve yarın dolu dolu bir menü yaz
Bunları tamamen diyete yeni başladığını düşünerek yazıyorum canım böyle başlarsan metabolizmani yavaslatirsin ve aç kalmak insanın bedenine vrecegi en buyuk ceza bir yerden sonra da sıkılıp eski yemek yeme alışkanlığına fazlasını yiyerek geri dönersin ve zaten yavaslattigin metabolizmanin sana en büyük cezası verdiklerini fazlasıyla almak olur yarın özellikle senin menünün sabırsızlıkla bekliyor olacağım burda her ne kadar bol kacamakli menüler olsada kaçamakları görmezden gelirsen aslında çok güzel menüler oluyor onlara bi göz at derim umarım beni yanlış anlamazsin sadece tecrübeye sabit şeyler bunlar ve ben buraya gelen herkesin başarıp kendine ait olmayan fazlaliklarini vermesini canı gönülden istiyorum
Bu arada hoşgeldin aramıza yarın menünü de bekliyorum :)

Boy 164cm 66 kg yaş 22 spor haftada 2 saat ortalama

Uyanmam mi ya ofiste surunuyorum nasi yorgunum bugun anlatamam... Ama hic degilse lahana corbali kahvaltimi yaptim bu da biseydir=)
Çorbanı nasıl yaptım sokolacım..adını yazmış mıydın? Hatırlayamadım

Dualar derken subhaneke tahiyyat okuyabilirsin ama namaz sureleri okunmaz canım.
Esma okunur tesbih çekilir adetliyken
Ayetel kürsi bilinç altıma işledi bazen fark etmesemde okurum daha çok dikkat edeyim o günlerde.=)
İnstagrmdan diyetistenleri takip etmek hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa =)

Cısınla meraklandırdın
Ama sporun çok güzel.=)
ooooo kremsokola uyanmış da gelmişşşş...günaydın fıstııııkkkkk...

Şu an nasıl kahkaha attığımı tahmin edemezsiniz. Kremsokola yazdıgını gorunce nutella yiyosun diye algıladım. önümde nutellalar hopluyo zıplıyo Aklım nerelerdeyse artık

yok kııız olur mu hiiç?o meretin adını anma kuzum şimdi kızların canı çeker mazallah...

Bugün ama maalesef eskisi gibi çalışamadım spor salonunda mideme kramp girdi
Pazar günü aynı şey benimde başıma geldi geç uyandığım için kahvaltı geç yaptım benimki birazda ondan oldu bu gün yemeğimi 3saat önce yedim çok da güzel sporumu yaptım :) acaba senin de bu yüzden olabilir mi ki

Ne güzel yazmışsın Havvacım ,

Sabah kahvaltıda dukan krepi yenilebilir mi?
Aslında dukanın çok cazip tarifleri var.

Cıs pilav yaa pirinç pilavi hem de.
Ama çok canjm istedi.
Bizim evde pişmiyo zaten
Kayinvalidem getirmiş

Havvaaaa menümü görmedin mi? Hani yorum? Bak senin için yazıyorum hergün

Bence 1yumyrta haslayip yemende bi sakınca yok hem protein hem de tok tutar :)
Bu arada hoşgeldin
Hosbulduk 1 tane yiyorum ama normalde 6 tane yerdim Salçalı yumurtayla abartıli yeme aliskanligim var kurtulamiyorum inşallah yarindan sonra duzeltirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…