Nazclm öylene salata yoğurt eklesen daha iyi olurdu.akşam da çoook dikkatli ol bak.yatmadan yaz buraya yedikleriniKızlar sohbetinizi uzaktan izledim mirjam çok güzel bilgiler vermişsin.=)
Ben bi yoğunlaştım yazamıyorum buraya. Akşamda gelemem şehir dışından misafirim geliyor mutluluktan havalara uçuyorum.=)
Mesai bitene kadar buradayım boş oldukça yazarım ama yazamazsam unutmadan menümü ekleyim.
Kahvaltı: 1 muz, 1 kutu süt
Öğle: Ciğer kavurma
Ara: 1 kutu süt , 1 elma
Akşam: Tam olarak evde ne gibi bir menü olduğunu bilmiyorum. Cıslara bulaşmadan ekmek tüketmeden akşamı atlatırım inş.
Ara: Meyve yerim
Su: 2 litre anca biter daha 2 litre içebildim.
Rapor
Sabah
Bir yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Cay
Bir dilim çavdar
Öğlen
Az sonra yicem
Haslanmis tavuk
Salata ayran
Aksam
Geç saate birakmadan acikirsam çorba
Yoğurt
Su iki
Lt
Spor
Mekik
Plates
Squat
100 ip atoma
Yarim şinav
Ohhh mis...gözümden kaçmlş.elif yazlnca aklıma geldiRapor
Sabah
Bir yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Cay
Bir dilim çavdar
Öğlen
Az sonra yicem
Haslanmis tavuk
Salata ayran
Aksam
Geç saate birakmadan acikirsam çorba
Yoğurt
Su iki
Lt
Spor
Mekik
Plates
Squat
100 ip atoma
Yarim şinav
Ah ah ah görselliye daha çok önem veren erkek ler ahhh.gözün aydın elifim. O hisleri çok iyi bilirim.nen de tavuk yaptım akşam yemeyinne kokusu tüm evi sardı,açlıktan çıkmış girdim saldırdım yemeye,o an doymuyodum sanki ama şimdi patlıyorumay çok mutluyum
daha önce burda mı bahsetmiştim yoksa eski 6. takımda mı bilmiyorum. bir kot eteğim var üniversitedeyken giydiğim (58 kiloyken) birgün onu giymiştim saçımı kestirmiştim eşimle buluşmuştuk ve bana tekrar aşık olduğunu söylemişti o gün.vermemişim kimseye saklıyordum ama bacaklarımdan bile geçmiyordu kesinlikle, az önce denedim düğmesini bile kapatabildim eteğin bacaklarım da incelmiş sanırım farketmeden
elbiselerimi denedim hepsini rahat rahat giydim
gaza geldim durmam artık hiç
ay çok mutluyum
daha önce burda mı bahsetmiştim yoksa eski 6. takımda mı bilmiyorum. bir kot eteğim var üniversitedeyken giydiğim (58 kiloyken) birgün onu giymiştim saçımı kestirmiştim eşimle buluşmuştuk ve bana tekrar aşık olduğunu söylemişti o gün.vermemişim kimseye saklıyordum ama bacaklarımdan bile geçmiyordu kesinlikle, az önce denedim düğmesini bile kapatabildim eteğin bacaklarım da incelmiş sanırım farketmeden
Sağol ablamafiyet olsun eşime
Akşam giremem nete tatlım .Nazclm öylene salata yoğurt eklesen daha iyi olurdu.akşam da çoook dikkatli ol bak.yatmadan yaz buraya yediklerini
ay çok mutluyum
Selam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam
Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm..spor yapamiyorum ama
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
Selam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
arzu'nun oğlunun dündü doğum günü di mi?
Selam kizlar .
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. Gözünde nasıl bi sorun var ciddi birşey değildir inşSelam kizlar .
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?