Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazclm öylene salata yoğurt eklesen daha iyi olurdu.akşam da çoook dikkatli ol bak.yatmadan yaz buraya yediklerini

Ohhh mis...gözümden kaçmlş.elif yazlnca aklıma geldi

ay çok mutluyum

daha önce burda mı bahsetmiştim yoksa eski 6. takımda mı bilmiyorum. bir kot eteğim var üniversitedeyken giydiğim (58 kiloyken) birgün onu giymiştim saçımı kestirmiştim eşimle buluşmuştuk ve bana tekrar aşık olduğunu söylemişti o gün .vermemişim kimseye saklıyordum ama bacaklarımdan bile geçmiyordu kesinlikle, az önce denedim düğmesini bile kapatabildim eteğin bacaklarım da incelmiş sanırım farketmeden

elbiselerimi denedim hepsini rahat rahat giydim

gaza geldim durmam artık hiç

Ah ah ah görselliye daha çok önem veren erkek ler ahhh.gözün aydın elifim. O hisleri çok iyi bilirim.nen de tavuk yaptım akşam yemeyinne kokusu tüm evi sardı,açlıktan çıkmış girdim saldırdım yemeye,o an doymuyodum sanki ama şimdi patlıyorum

süpersin elifim . bu seni daha çok gaza getirmiş ne güzel .

Nazclm öylene salata yoğurt eklesen daha iyi olurdu.akşam da çoook dikkatli ol bak.yatmadan yaz buraya yediklerini
Akşam giremem nete tatlım .
Şehir dışından teyzem geliyor tüm gece onla olmak istiyorum. Yarın işe gelince yazarım akşamın hesabını. Öğlen için salatam vardı yanımda. Kapağını açmaya çalışırken yere döktüm yoksa ben her menüme yoğurt ya da salata eklerim.

Bu arada kızında annesine çekmiş demekki tatlı dilli maşallah=) Sen nazardan korkarsan nazar değer. İçinden gelen duayı oku ayetel kürsiyi oku Allah ın onu dualarınla koruyacağına güven o zaman nazar mazar işlemez. =)

Hoba günün en güzel haberi bu. Benimde bi kot eteğim var amacım onu salına salına giymek tabi artık sadece evde salınarak giyebilirim pek izin vermez sevgilim ama olsun ben onu giyip kendime yakıştırayımda varsın evde giyeyim

Selam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam

Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm ..spor yapamiyorum ama

Hepiniz opuldunuz

Naz sende hosgeldin ..,

geçmiş olsun ablacım

çok geçmiş olsun ablacığım . dikkat et kendine

geçmiş olsun ablacım iyi bak kendine

ben de bi mutlulukk yaşadım dün 3 ay önce üstüme yapıştığı için giyemediğim pardesümü bugün çıkardım bi deneyeyim dedim giydim ve hafif bol geldiğini gördüm :)

belki şu an kilo vermem durmuş olabilir ama vazgeçmem bu işten ben bu mutlulkla :)

Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. Gözünde nasıl bi sorun var ciddi birşey değildir inş

sabah : bir dilim ekmek peynir zeytin ve çay

öğlen : bezelye yemeği mercimek çorbası ( pilav vardı kendime hakim oldum almadı

Akşam saat 16 da dışarda yedim bi daha yemeyecem bugün .. bir porsiyon tavuk döner ve birazck lavaş

su : 2 litre içtim bile . :) yatana kadar 3 olacak

Spor tam 45 dakika yürüyüş yaptım öğlen arası kampüste

bugün menüm biraz saçma oldu

sabah 2 dl ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, bikaç patates kızartması, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem

öğle sade türk kahvesi yanına cıss

ara bir parça ekmek,peynir (egeyi sallarken)

akşam çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…