Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
Eki Görüntüle 1469038

aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek

öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt

spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik

su2.5
sizin kahvaltı tabaklarını görüp bu sabah özendim ve bende kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım.afiyet olsun sizlerede banada:)

çok şükür bizde sadece 3 ay. kimse istemediği için her evsahibi 3 ay mecbur yönetici oluyor
bak o da manntıklıymış ama bizim binanın gelir gider olayı biraz fazla şu an 330 veriyoruz ve 44 daire.onları toplayyıp masrafları halletmek felan 3 aylığına alınıp bırakılacak gibi değil.dışarıdan yönetici tutuldu 1 sene o da olmadı üstümüze kaldı yine.

bizde mantolama falan yaptırmaya niyetlendik eğer öyle olurssa daha çook kalcak yöneticilk başımıza

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: ZEYNEP

YAŞINIZ:30

BOYUNUZ:160CM

KİLONUZ:87,6

HEDEF KİLONUZ:65

KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK VE GENETİK BOZUKLUK:)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTEDİĞİMİ GİYMEK,MUTLU OLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA BEĞENMEK İSTİYORUM.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ARKADAŞLIĞI, YEMEYİ ,İÇMEYİ ,GEZMEYİ ,OKUMAYI ,ZAYIFLAMAYI,ÇOCUKLARI ,AİLEMİ SEVİYORUM

Zeynep sen daha önce doldurmamış mıydın?

Adım bahar yaşım 22 boyun 1.64 şuan ki kilom 122 hedef kilom 75 kilo alma nedenim yemek yemeyi seviyorum ve çok yemek yerim
Üniversite okuyorum bu kilolar beni rahatsız ediyor mezuniyetine güzel bi elbise giymek istiyorum eksigim var mı bilmiyorum

ADINIZ: BAHAR
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164CM

KİLONUZ:121.9

HEDEF KİLONUZ:75

KİLO ALMA NEDENİNİZ:YEMEK VE PASTA AŞKI

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR

slm kızlar
gelemiyorum bir kaç gündür
yine müfettiş müptela oldu başımıza
evrak yap evrak hazırla falan filan bi ton iş
spora ve diyete devam
sıkıldım ama ben ya bide gittim 3 aylığına üye oldum
parayıda ödedim
galiba yanlış bir hareket yaptım belim acıyor
nisanın 17 sinde ölçümüm var ak kara o zaman belli olacak artık

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinize başarılar diliyom. inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız umarım hepberaber

hoşgeldin tatlım

o pasta aşkı bende de var , yemek yemiyim hergün pasta börek yiyim itirazım olmazDI tabi artık onlar cıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…