hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum
Hergün muhakkak yumurta ye kahvaltıda,her öğün yoğurt yemeye çalış canım..haftada 2-3 kere balık ye Meryemcimmm..kırmızı et yemeyi unutma..hem hızlı kilo verdirir hem direncim düşmez..hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum
Ayyy teşekkür ederim kuzum öyle düşündüyün içiçin.dua zaten dilimden düşmez okurum hep koruması için.Akşam giremem nete tatlım .
Şehir dışından teyzem geliyor tüm gece onla olmak istiyorum. Yarın işe gelince yazarım akşamın hesabını. Öğlen için salatam vardı yanımda. Kapağını açmaya çalışırken yere döktümyoksa ben her menüme yoğurt ya da salata eklerim.
Bu arada kızında annesine çekmiş demekki tatlı dilli maşallah=) Sen nazardan korkarsan nazar değer. İçinden gelen duayı oku ayetel kürsiyi oku Allah ın onu dualarınla koruyacağına güven o zaman nazar mazar işlemez. =)
Havalardan olabilir cânım Reglin yakınsa ondan da olur..Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
Tamam canım o birazcık lavaşı da görmeyelim.sana bi eş lazım yaaa...yeni naaaaz tubayla eş olsana...onunla eş olmak onu iyice denetlemek demeksabah : bir dilim ekmek peynir zeytin ve çay
öğlen : bezelye yemeği mercimek çorbası ( pilav vardı kendime hakim oldum almadı
Akşam saat 16 da dışarda yedim bi daha yemeyecem bugün .. bir porsiyon tavuk döner ve birazck lavaş
su : 2 litre içtim bile . :) yatana kadar 3 olacak
Spor tam 45 dakika yürüyüş yaptım öğlen arası kampüste
Tamam canım o birazcık lavaşı da görmeyelim.sana bi eş lazım yaaa...yeni naaaaz tubayla eş olsana...onunla eş olmak onu iyice denetlemek demek
Bence de çok saçma olmuş gruptaşım.sakın tozutma ha akşam...bugün menüm biraz saçma oldu
sabah 2 dl ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, bikaç patates kızartması, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem
öğle sade türk kahvesi yanına cıss
ara bir parça ekmek,peynir (egeyi sallarken)
akşam çorba
Masallah canim annesine cekmis desene.. Allah nazardan saklasin disari cikarken hep Ayetel kursi oku, kiz cocuklarinin gelisimi erkek cocuklara gore daha hizli oluyorBitanem benim kızımın 2yaşı nisanda oolacak.ve 6 7 şiiri biliyor artık.her sözü söylüyor. Çok tatlı dilli maaşallah.yaşıtlarından fazla konuşkan.nazara gelmesinden çok korkuyorum hep.nereye gitse konuşmasıyla herkesi kendine bağlar
Nereye gittin kııız...hadi tubayla eş ol...Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. Gözünde nasıl bi sorun var ciddi birşey değildir inş
Ayyy çok sağolun kızlar...eevet kötü olanda şu ki etrafdakı yaşıtları erkek ya daha bi göze giriyoMasallah canim annesine cekmis desene.. Allah nazardan saklasin disari cikarken hep Ayetel kursi oku, kiz cocuklarinin gelisimi erkek cocuklara gore daha hizli oluyor
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin dikkat et kendineSelam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam
Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm..spor yapamiyorum ama
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
Evet 24 ündeydi :)arzu'nun oğlunun dündü doğum günü di mi?
ne kadar guzeeelll bu seni cokmotive etmistiray çok mutluyum
daha önce burda mı bahsetmiştim yoksa eski 6. takımda mı bilmiyorum. bir kot eteğim var üniversitedeyken giydiğim (58 kiloyken) birgün onu giymiştim saçımı kestirmiştim eşimle buluşmuştuk ve bana tekrar aşık olduğunu söylemişti o gün.vermemişim kimseye saklıyordum ama bacaklarımdan bile geçmiyordu kesinlikle, az önce denedim düğmesini bile kapatabildim eteğin bacaklarım da incelmiş sanırım farketmeden
elbiselerimi denedim hepsini rahat rahat giydim
gaza geldim durmam artık hiç
TeKrar ggeçmiş olsun. Kisa zamanda iyilesmen dileğiyleSelam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam
Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm..spor yapamiyorum ama
Hepiniz opuldunuz
Naz sende hosgeldin ..,
3 senedir ben değil ama eşimin eziyetini dinlemekten ben deli oldum.her sene bu sene artık yoksun diyorum yine bir şekilde dahil oluyor sonra dinle zeynep dinleeeeay bu yöneticilik olayından 1 ayda bezdim, üstteki teyze geldi kapıya alacaklı gibi çaldı, kimse gelip benden aidatı istemiyor ben mi gelip vercem kapınıza diyoreşim geldi 2 kere evde yoktunuz diyorum, ben hep evdeyim gelmemiştir diyor herkese gittik bir sen kaldın teyze
3 senedir ben değil ama eşimin eziyetini dinlemekten ben deli oldum.her sene bu sene artık yoksun diyorum yine bir şekilde dahil oluyor sonra dinle zeynep dinleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?