Ben de aynen oyleyim, yetistirmem gereken isleri gece 3-4e kadar oturup yaparim, bitince de oglenlere kadar uyurum=)Benim bu akşam enerjim ne olacak ya...hiç sabah insanı değilim..o yüzden Ebruyla pilates yapamıyorum..,Bu saat cin gibiyim.,,ütülerimi de yaptım...hala bişeyler yapasım var
evet canim koyuyorum nohut,yesil mercimek,bulgur ve salata rendeliyomGenel olarak hergün Öğlen ve aksam yoğurt ye Meryemim...yağ yakımını hızlandırır,tok tutar..ayran çorbası gayet iyi.,içine yeşil mercimek ve nohut koyuyor musun.?
Tamamen Katılıyorum ilk mesajın aslında sözü de var," sabahları kral gibi,öğlenleri memur gibi akşamları fakir gibi ye"..2. Ekmek konusuna gelince,beyaz ekmek kesinlikle yenmemeli...ancak öğünlerde tam buğday,çavdar Tabiki yenmeli..ben bol tahıllı yiyorum yersem..,3 e gelince bizim takımda hiçkimse light yoğurt,süt kullanmaz,hatta çoğumuz yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz. Yaniiii
ablacım bence pilav makarna yemektense ekmeği tercih edenlerdenim bende yanlız sıkıntım sizler gibi sabah kahvaltısında süt müsli yiyim dedim akşama kadar midem bulandı sabahları öyle şeyler yiyemiyorum denedim ama olmadı:)Ablacım haklısın, gerçi benim menüm senin yazdıklarınla ters düşüyor ama :) Kendimce açıklıyayım, haftanın 3 günü ekmek yemeyi tercih ediyorum kahvaltıda. Menülerimi değiştirmek açısından yoksa rutine bağlıyor. Sonrasında süt zaten çok önerilmiyor peynir ve yogurda göre o yüzden light tercih ediyorum. Ve kalori sayıyorum ama tek beslenme şekli ile değil tabiki menüyü çeşitlendirerek, yediklerimi dengelemeye çalışarak gibi. Ama tek çeşit beslenme ile zayıflamaya çalışna, şok diyetler uygulayan pek çok kişi var. Kısa süreli olumlu sonuçlar verse de uzun dönemde fazlasıyla geri alınıyor. Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
ablacım bence pilav makarna yemektense ekmeği tercih edenlerdenim bende yanlız sıkıntım sizler gibi sabah kahvaltısında süt müsli yiyim dedim akşama kadar midem bulandı sabahları öyle şeyler yiyemiyorum denedim ama olmadı:)
Günaydın bende yuruseydim keşke :\ kahvaltidan sonra yurunmez heralde dimiGünaydin güzeller hava mis gibiydi bende güne yürüyüşle başladhım
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
İsim öğrenmek iyice zorlaştı
Yok kuzu asıl kahvaltıdan sonra yürüyoruz,perimin doktoru demişti,kahvaltıdan önce yurursen kaslar eriyor sonra yürürsen yağlarGünaydın bende yuruseydim keşke :\ kahvaltidan sonra yurunmez heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?