Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim bu akşam enerjim ne olacak ya...hiç sabah insanı değilim..o yüzden Ebruyla pilates yapamıyorum..,Bu saat cin gibiyim.,,ütülerimi de yaptım...hala bişeyler yapasım var

Benim bu akşam enerjim ne olacak ya...hiç sabah insanı değilim..o yüzden Ebruyla pilates yapamıyorum..,Bu saat cin gibiyim.,,ütülerimi de yaptım...hala bişeyler yapasım var
Ben de aynen oyleyim, yetistirmem gereken isleri gece 3-4e kadar oturup yaparim, bitince de oglenlere kadar uyurum=)

Genel olarak hergün Öğlen ve aksam yoğurt ye Meryemim...yağ yakımını hızlandırır,tok tutar.. ayran çorbası gayet iyi.,içine yeşil mercimek ve nohut koyuyor musun.?
evet canim koyuyorum nohut,yesil mercimek,bulgur ve salata rendeliyom

evet neyse bana katılanlarda varmış teşekkür ederim bende bu fikirdeyim ve yoğurdumu kendim yapıyom ekmek konusunda evet ben çavdar yiyemiyom nedense mideme dokunuyo tam buğday ekmeği yiyorum zaten 1dilim yedimmi doyuyom dün 2dilim yemiştim öğlen acıkmadım

ablacım bence pilav makarna yemektense ekmeği tercih edenlerdenim bende yanlız sıkıntım sizler gibi sabah kahvaltısında süt müsli yiyim dedim akşama kadar midem bulandı sabahları öyle şeyler yiyemiyorum denedim ama olmadı:)

Gunaydin herkese=) menumun son hali su sekilde:

Sabah
Ceyrek avokado
6 tane cherry domates
Lahana corbasi

Oglen
Buharda sebze
Brokolili dana eti
Fasulyeli tavuk

Ara
Musli ve yogurt

Spor sonrasi
yarim bardak sut
bir kasik protein tozu

Aksam
Lahana corbasi
1.5 kase yogurt
2 kasik kinoa
2 kasik borulce

Toplamda 1208 kalori aldim, 500 kalori de sporda yaktim. Turkiye saatiyle cuma sabahi tartilamayacagim icin ben bildirimimi buranin saatiyle yarin sabah 10 gibi yapacagim (Turkiye saatiyle 19.00). Herkese simdiden mutlu gunler=)

[/QUOTE]
Bende yogurdumu kendim yapiyorum artik onemli olan kendini ne yediginde daha rahat hissediyorsun zaten vicdan ve mide buna karar veriyor klasik kahvalti en guzeli bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…