Günaydın selinim.hoş geldin taklmımıza tekrar.inşallah geri kalsn kilonu da birlikde veririz.çalışıyormusin?Bende yogurdumu kendim yapiyorum artikonemli olan kendini ne yediginde daha rahat hissediyorsun zaten vicdan ve mide buna karar veriyor klasik kahvalti en guzeli bence de
Ben de yaptım kahvaltımı, ama salatanın yarısını yedim.
kahvaltım ve minik salata hırsızım
İnşallah gel gruptaşım. Tartıda durumlar nasıl?yyarın uçuruyoruz mu burayı?Bu arada pazartesiden itibaren geliyorum gecelere ucuracagim sayfaları
Evet bitanem.ıspanak,soğan,ttere,ddereotu,maydanoz,lor,z.yağı.limonyerim ben o minik elini
ıspanak mı o salatadaki?
Saraycam yarın sen de grup listelerindesin haaa ona göre...grup ha takım demedim.ben nasıl katıldıysam srn de öğle.benim dezavantajım pazartesiden başlamam...günaydın hanımlar,
Saraycam yarın sen de grup listelerindesin haaa ona göre...grup ha takım demedim.ben nasıl katıldıysam srn de öğle.benim dezavantajım pazartesiden başlamam...
bu gün bir kaç yenilik yapmak istiyorum.kural deyil korkmayın eylence amaçlı.ama vakit bulurssm tabiaslında o kadar şey yapmak istiyorum ki ama vakiy bulamıyorum uğraşacak.inşallah bulurum bugün...perim kuzum vaktin olunca tabloyu yenilermisin.zamanın yoksa da kaldıralım gitsin yaa...
Mesela yenileri de listemize ekliycem yüzdeye etki etmeyecek ama işte listenin aşağısında olacaklar ki gördükce gaza gelsinler...sonrammm diyorum ki takım içi 3kişilik gruplar olalım.izinliler yeniler herkes katılsın böğle cumaları yarışalım,sonra şu menü verince liste ye artı ekleyelim,ilk sayfadakı bilgileri güncelliycem.yine maşşallah o kadar yeni fıatığımız var ki ben bile sayınl unutuyorum. Bi onlarl oturtayım,dün ikisi geldi.bu gün de çağırdım birini.artık yeter bence...takım baya yenilendineler var aklında
Mesela yenileri de listemize ekliycem yüzdeye etki etmeyecek ama işte listenin aşağısında olacaklar ki gördükce gaza gelsinler...sonrammm diyorum ki takım içi 3kişilik gruplar olalım.izinliler yeniler herkes katılsın böğle cumaları yarışalım,sonra şu menü verince liste ye artı ekleyelim,ilk sayfadakı bilgileri güncelliycem.yine maşşallah o kadar yeni fıatığımız var ki ben bile sayınl unutuyorum. Bi onlarl oturtayım,dün ikisi geldi.bu gün de çağırdım birini.artık yeter bence...takım baya yenilendi
Evet evet yenileri de ekleyin listeye, biz de motive olalim=)Mesela yenileri de listemize ekliycem yüzdeye etki etmeyecek ama işte listenin aşağısında olacaklar ki gördükce gaza gelsinler...sonrammm diyorum ki takım içi 3kişilik gruplar olalım.izinliler yeniler herkes katılsın böğle cumaları yarışalım,sonra şu menü verince liste ye artı ekleyelim,ilk sayfadakı bilgileri güncelliycem.yine maşşallah o kadar yeni fıatığımız var ki ben bile sayınl unutuyorum. Bi onlarl oturtayım,dün ikisi geldi.bu gün de çağırdım birini.artık yeter bence...takım baya yenilendi
Valla sizigecer miyim bilemem ama kendi rekorumu kiracagim kesinİnşallah gel gruptaşım. Tartıda durumlar nasıl?yyarın uçuruyoruz mu burayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?