Yarisş kizismiş
Cok sevindim buna yapmak istedigimizde buydu..
Optum hepinizi ...
Bu çok şükür anlamında miydi
1. belli 2. kim anlamındaydı
Olursak bizi ÇiĞ ÇiĞ yerler ablambu kadar gaza sonuncu oluyor muyuz
Nazcım asıl olan liste.yarın listede olanların kilolarının ortalaması diğer Takımların ortalamalarıyla yarışıyor..Yeni gelen arkadaşlar olmuş ne güzel. Hoşgeldiniz=)
Peri geçmiş olsun inş bugün daha iyisindir.
Yasom ne güzel şeyler paylaşmışsın bilgilendirmişsin bizi =)
Alıntı yapamadım şu rekabetin içinde bende olmak istiyorum yaaa.
Gruplar var eş var ikisi ayrı şeymi biri bana açıklasın ben hiç birşey anlamıyorum.
Nazcım asıl olan liste.yarın listede olanların kilolarının ortalaması diğer Takımların ortalamalarıyla yarışıyor..
2.olarak yeni gelen ve listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar var.onlarda bildirim yapacaklar 12 ye kadar ama asıl listede kiloları belirtilmeyecek.
3. Eski olup listede olmayanlar var..ben,Aeben,sarayca,tattoos,Aynura bizler liste dışında diyet yapıyoruz..Aynura mezun zaten kaptanımız...bizler dışardan destekçiler..
Eş Uygulaması menüleri kritik etmek anlamında..ama genelde herkes birbirine yorum yapar..Eşler birbirlerine mıüuhakkak yorum yapar..iyi yada kötü..
Takım Uygulaması geçen hafta oldu..herkes takımda değil..aslında üçer Kişilik 2 takım kendi Arasında yarışıyor...takımın Uygulaması değil..keyfi yani..
Umarım azcık netleştirmişimdir kafandaki karışıklığı..
Hey Allah senden razı olsun hülyam. Ne güzel anlatmışsın.bi tek şu takım içi gruplaşmalara grup diyelim ki karışmasın ve de yarın için yarışacak 2 deyil 4 5 grup var.svar.sadece 2si 3kişiden ibaret.Nazcım asıl olan liste.yarın listede olanların kilolarının ortalaması diğer Takımların ortalamalarıyla yarışıyor..
2.olarak yeni gelen ve listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar var.onlarda bildirim yapacaklar 12 ye kadar ama asıl listede kiloları belirtilmeyecek.
3. Eski olup listede olmayanlar var..ben,Aeben,sarayca,tattoos,Aynura bizler liste dışında diyet yapıyoruz..Aynura mezun zaten kaptanımız...bizler dışardan destekçiler..
Eş Uygulaması menüleri kritik etmek anlamında..ama genelde herkes birbirine yorum yapar..Eşler birbirlerine mıüuhakkak yorum yapar..iyi yada kötü..
Takım Uygulaması geçen hafta oldu..herkes takımda değil..aslında üçer Kişilik 2 takım kendi Arasında yarışıyor...takımın Uygulaması değil..keyfi yani..
Umarım azcık netleştirmişimdir kafandaki karışıklığı..
Aynuram 2 kişilikleri eşli grup diye düşündüm..seninle aebenin grubu tatlı tatlı yarışacaksınız sanıyordum..iyi oldu bunu yazdığın..Hey Allah senden razı olsun hülyam. Ne güzel anlatmışsın.bi tek şu takım içi gruplaşmalara grup diyelim ki karışmasın ve de yarın için yarışacak 2 deyil 4 5 grup var.svar.sadece 2si 3kişiden ibaret.
sarayca,ffiruze,aaeben
aynura,eelif,ayykız
tutrle, daydream
peri ve mucize
zeynep ve tuba
Mucize ve zeynep yarın kilp bildirecekleri için bu hafta grupa dahidahiller.ama yarından sonrakı hafta için 3er kişilik gruplar yapalım ve gruplara kimlerin dahil olmasıyla ilgili önerilere açığım.durun şimdi kafam karıştı.bi belirleyeyim takımda kaç kişi olduğumuzu
Dur canım bulucaz...O zaman eş istiyorum. Gruba dahil olup yarışmakta istiyorum.
Aynuram listede olan,yeni gelen,dışardan diyet yapanların isimlerini yazabilir misin?Karıştı gerçekten..Hey Allah senden razı olsun hülyam. Ne güzel anlatmışsın.bi tek şu takım içi gruplaşmalara grup diyelim ki karışmasın ve de yarın için yarışacak 2 deyil 4 5 grup var.svar.sadece 2si 3kişiden ibaret.
sarayca,ffiruze,aaeben
aynura,eelif,ayykız
tutrle, daydream
peri ve mucize
zeynep ve tuba
Mucize ve zeynep yarın kilp bildirecekleri için bu hafta grupa dahidahiller.ama yarından sonrakı hafta için 3er kişilik gruplar yapalım ve gruplara kimlerin dahil olmasıyla ilgili önerilere açığım.durun şimdi kafam karıştı.bi belirleyeyim takımda kaç kişi olduğumuzu
Yazıcam canım.kızımı uyutunca boş olucam.not defterimi de yanıma alıp yazıcam bakalım.maaşallahımız varAynuram listede olan,yeni gelen,dışardan diyet yapanların isimlerini yazabilir misin?Karıştı gerçekten..
İyi yapmışsın güzelim benim.hava dönümünden mi ne herkesden moral şikayetleri var.oğlun kaç yaşında?çalışıyormuydun?Hanimlar
dün akşam eşime elmalı turta yaptım ama nerdeyse hiç yemedim bu aralar sinirlerim çok bozuk her şey batiyor oğlumu kirmaktan korkuyorum ne yapsam
Sen pek bi motive gördüm hülyam.kkesin tartıda eksiyi gördün gaza geldin dimii?kızlar havalar güzelleşiyor..kalın hırkalar kaldırılıp inceler çıkacak...sağdan soldan simitleri yakmak için son sirenler çalmaya başladı..o yüzden motivasyon düşüklüğü yoook.varsa da hemen defediyoruz..
Ben sigara bırakma sürecimde her sabah kalkıp "bugün sigara içmeyeyim yarına Allah Kerim "derdim.ertesi gün yine aynı,ertesi ,ertesii..
diyet yaparken diyelim azcık cıss yedik hemen pes etmek yok..her sabah kalkıp "bugün az yiyeceğim,abur cubur yok,yarına Allah Kerim "diyoruz ,ertesi ertesi..hedef kiloya kadar...düşe kalka bu yolu bitireceğiz..Hadi bakalım.. :)
Burada da hava tam aksi super...ben de guya sadece süpürge yapacaktım,onu da yapayım bunu da yapayım derken bütün evi temizledim.ama ben de kızımı dışarı çıkarma konusunda çok üşüniyorum.gül gibi havada çıkamadım.giyin,saçını fönle,makyaj yap..ooo çok üşeniyorumtemizlik yapılacak, mutfak toplanacak hiç canım istemiyor. hava kapalı oldu mu benim de havam kapalı oluyor
kahvemi yaptım çocuklarla oyun oynuyoruz işler beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?