Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

8 yıllık mühendis kendi şirketi olan başarılı bir bayan fazla kilolarla mı savaşamayacak ?
ne eşe ne yardımcıya ihtiyaç var . Emin ol bu insanın yalnızca kendini dizginleme ve midesini adam etme savaşı . Kim ne derse desin . Fikrimiz belli ve çabamız olunca her şey yolunda gidecek emin ol
Biz bize yeteriz zaten .

Her an burada birbirimizi denetliyoruz . Doğru yanlışlar tartışılıyor her zaman

Sen de hoş geldin aramıza . Fıstık olma yolculuğuna

ALLAH kolaylık versin aynuram :)

canım benimmmm bayılırımmmm kendini böğle uzun uzun anlatanlara.bitanesin...peki kilo verme durumun nasıl kolaymı veririsin?zormu?bi de hangi yolu izliyorsun kilo verirken acaba?
çok saol canım, ben 2014 yılı boyunca yani bu 8 kiloyu verirken bir çok yol denedim ayrıca verdiğim kilo 12ydi ve ben sonradan 3 kiloyu aldım yaz sonu 75 kg dım, önce karatay diyetini denedim keşke denemeseydim insanlar o kadar övüyordu ki acıkmıyoruz haftada 3 kg veriyoruz diye ben bu şekilde kilo verdim ama almadığım karbonhidratlar bana mutsuzluk yorgunluk unutkanlık olarak döndü. hiç iyi hissetmedim kednimi karatay diyetinde. daha sonra baktım bu olmayacak sabah az biraz kahvaltı öğlem sağlam bir yemek ve taaaa ertesi sabah kadar aç kaldım bu şekilde de kilo verdim ama bayılacak gibi oluyordum ve çok aç kaldığım için durmadan yemek düşünüyordum. şuan günde 1200kalori aldığım 3 ana 3 ara öğünden oluşan her besin grubundan yediğim sıfır şeker olan diyete başladım.eskiden hızlı kilo verirdim ama geçen sene yaptığım iki başarısız diyet yüzünden son durumum nedir bilmiyorum.

benim eşim deli gibi spor yapar ama insan gibi de yemez. şuan boyu 190 cm kilosu 105 şişman durmuyor ama koca bir göbeği var. bir tek ramazan da spor yapmaz tam 10 kg alır 1 ayda. düşün yani nasıl yiyor:)))

benim eşim de bir kere bile kilo ver demedi bana hayret ediyorum. diyete başlıyorum tatlı alıp geliyor eve.

hoşgeldin aslıcım

benim eşimde pasta getireyim mi akşama , tatlı bişey istiyor musunuz diye sorar oldu hergün

buarada ben elif 30 yaşındayım, 2,5 yaşında ve 8 aylık 2 oğlum var

çok teşekkürler çok duygulandım saolasın, ve ben bu arada yazmayı unuttum 2011 de 7 sene içtiğim sigarayı bıraktım , asla yapamam derdim ama oldu ve günde 1 paket içiyordum. hala nasıl başardım bilmiyorum. içimden diyorum onu yapan bunu yapamaz mı?

merhaba canım hoşgeldin, ne mühendisisin acaba siderolites ismi yabancı gelmedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…