ah tabii ki canım. ben hesaplamayı bilmiyordum. zalimi anlatmış sağolsun....canım bu hafta yenisin ama bundan sonraki haftalarda lütfen listeye işle olurmu?yoksa bizim için çok zorluk oluyor.
meralcim sende listeye işlersen takibi kolay oluyor.
canım metanetli ol sıkma canını.. benim de etrafımda 5 kg vermeme ragmen kilo aldın sen diyenler var. hepimizin canını sıkacak anlayıssızlar illa ki olacaktır.. bunlar imtihan imtihan..sabah yarım dilim ekmek yedim azcık sosisli yumurta aldım ucundan
dün biri bana iki çocuklu kadın senden zayıf anca ye ye şiş sen dedi
sanırım bu yüzden lokma inmiyor boğazımdan ağlıcaktım sonra dedim millet kendine baksın
ağlayıp onları yüceltemem dedim bir kaç ay sonra bu lafları söylemekten mahrum kalacaklar
zavallılar acıyorum o insanlara
ben de bozulan bir tefalden sonra aldıgım sinbo gijital tartı var. gayet memnunum..merhabalar arkadaşlar...hepinize güzel bir gün diliyorum...
diyetisyenim bana 5 günde bir tartılırsan daha iyi olur senin için demişti daha az yanıltıcı olurmuş şu an baskülüm yok zaten her gün yazıyo musunuz acaba kilolarınızı?ben de en kısa zamanda dijital bir baskül almak istiyorum tavsiye ettikleriniz varsaa.s. söylerseniz çok sevinirim:))
günaydın
bugün itibariyle kilon 102
sabahki yanlışlık için özür dilerim. nasıl böyle bir hata yaptım ve genele yazdım..
Neyse yoksa şimdi de hesaplama mı yapmalıydım ayçin.. Böyle yazıverdim ama..
arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM
sabah yarım dilim ekmek yedim azcık sosisli yumurta aldım ucundan
dün biri bana iki çocuklu kadın senden zayıf anca ye ye şiş sen dedi
sanırım bu yüzden lokma inmiyor boğazımdan ağlıcaktım sonra dedim millet kendine baksın
ağlayıp onları yüceltemem dedim bir kaç ay sonra bu lafları söylemekten mahrum kalacaklar
zavallılar acıyorum o insanlara
oooo derceye girmişiz 2.olmuşuz kızlar tebrikler:lepi:
pregant teşekkür ederim cevap verdiğin için.. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?