Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy perperi çok geçmiş olsun tatlımallah korumuş yine ne biçim insanlar var madem çarptın ne yandan kaçıyorsun bide allahım siz iyimisiniz sen eşin bebişin bişi oldumu size

Günaydın kızlar...
Dün ben maalesef ölçüyü kaçırdım... İşyerinden arkadaşlarla brunch'a gittik ve yok yoktu maalesef gittiğimiz yerde. Öyle aşırı yemedim, midem küçüldüğü için çabuk doydum ama birazcık tatlı yedim bir küçük ekler ve iki minik tart ctesi de gün vardı orda yedim biraz. gerçi orda da hafif olan şeylerden yedim ama yine de fark etti. ben bu hafta anca bu aldığım fazlalıkları veririm :sinifsinif: :sinifsinif: iki hafta uğraşıp anca 100 gr vermiştim şimdi iki günde kaç katı geri geldi... üffffff şu boğazımı tutmayı bi öğrensem... :a015: :a015:

Selam kızlar,
Sabah, kahvaltı tabağı yaptım kendime(zeytin,peynir,salatalık,domates) 2 dilimde ekjmek yedim,
Ay buraya yazmayı özlemişim, bak yokken aldım hemen 1 kiloyu inşallah bu hafta vericeğim,öpüyorum herkesi..

inş çiğdemcim 1+kilo verirsin inş. sıcak su içiyorum bende bademcik ameliyatı haziran 10 da olacakmışım o zmna atmışlaralsanaalsanasmilebiraz kızdım ama bunda da vardır bir hayır diyorum allah bilir bilir işler napalım mart sonundan haziran başına gerçi bana fırsat oldu ne güzel zayıfçacik gircem ameliyata

olsun meral üzülme daha gayret et şu takıldığın yerden uzaklaş inş. şu kilolardan ya daha bişi yiyemedim bi lokma peynir ekmek dışında aman olsun cnm iki parça bişi nolcakki bende patates köfte yedim bir sürü yoğurtla nefis patatesler ve köfteler kızarıyor sonra başka tencerede yağda salça kavruluyor suyu tuzu konuyor kızaranlar onun içine alınıp pişiriliyor ay bol yoğurtla patateslerinden yedim öyle seviyorum ben

Son düzenleme:
merhbalar kıslar
bugün arkadaşlarım vardı kahvaltıda bi sürü şey hazırladım iki üç çatal aldım
bakalım gün içerisinde başıam abişi gelmeden atlatabilecekmiyim
öpüyorum hepinizi

zalimi şu 5 günde 5 kilo diyeti gerçekten işe yarıyor mu?
bir de zor olmuyor mu?
Doyma oluyor mu?
Önerir misin?
Çünkü bu konunun ustası olmuşşsun o sayfada...

merhabalar kızlar....
perperi çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış....
ben dün hiç uyamadım diyetime çünkü sabaha kahvaltıya misafirim vardı ve saolsunlar gelirken kermesten çok güzel açmalar almışlar..ben de 2 dilim ekmek yerine 1 tane açma yedim..dün yürüyüşümü de yapamadım ama malum pazar ilçeye bi arkadaşın düğününe gittik biraz gezdik dönüşte de alışveriş merkezine gittik hal böyle olunca da yürüyüşe vaktim kalmadı açıkçası..gerçi tempolu olmasa da umarım hareketler yürüyüşümün yerine geçer..zira ayaklarım zonkluyodu eve geldiğimde..:)))ama yorgun bi şekilde uyumak hoşuma gitti hiç bişey düşünmeye fırsatım olmadı...haa bi de dünakşam yemeği biraz geç yedik gene(
bugün de her zamanki gibi kahvaltımı yaptım ara öğün olarak da 1 adet elmamı yedim birazdan da öğle yemeğini yemeye çıkıyorum.. yürüyüşümü akşama bıraktım çünkü işyerine erken gelmem gerekiyodu bugün...benden bu kadar havadisler yenilenince yazarım...a.s.

zalimi şu 5 günde 5 kilo diyeti gerçekten işe yarıyor mu?
bir de zor olmuyor mu?
Doyma oluyor mu?
Önerir misin?
Çünkü bu konunun ustası olmuşşsun o sayfada...

ewet işe yarıyor ben çok bozdum ama ewet işe yarıyor

evde bana bu diyette destek olan yok maalesef

o kadar laf duyacağıma kendime spora verdim bende

saatlerce yürüyor belediyenin aletlerine biniyorum

doyma tabiiiki oluyor çünkü herşey sınırsız

tabiri caizse kusana kadar yiyorsun

bugün daha başlangıç hemen patatesini koyup başlayabilirsin

yediklerin hafif kaçamak ve alışma olur snn için

afallamıştım ben ilk gün bu ne ya diye

yağsız tuzsuz yeşiilk yoğurt peyniz hiç bişi koyamayınca

az yedim ama sonra alıştım

acil vermen gerekiyorsa veya

detoks anlamında yapmak istiyorsan öneririm

spor destekli olarak

unutma herşey yağsız tuzsuz et gününde haşlanmış kaynar tavuk iyi gidiyor

meyve günü benim midem kazınıyor çünkü çok seçiciyim

şekersiz deselerde koyanlar oluyor ama yazılmıyor

tabi bnm o yöndende sıkıntım olmuyor çünkü sudan ve sütten başka sıvı tüketmem

nadir misafirliklerde fal için sade kahve içerim

sütümü zaten sade içiyorum suyum sıcağa yakın ılık su

ben yapmakta kararsızım ama daha bişi yemedim

bu hafta baya vercem gibi görünüyor dünde 3 saatten fazla mecburen yürüdüm

okul uzak yürüyerek gittim geldim babam evdeydi gelmek istemedim

yürüdükçe yürüdüm ama

üstüme kıyabet bulamamak sinirlerimi zıplatıp beni daha hırslandırıryor

off amma uzatmışım

bu arada anneminde bu diyete kandırdığım zmn onun kilo bildirimini falan bildirmek için bu adresi almıştım vazgeçince ikisini kullanayım bari ya nasılsa bişi yiyemiyorum bende yapiim lu 5kilo diyetini belki daha fazla veririm

ben zalimi kim olduğumu yamayı unutmuşum bu hafta böle geçecek galiba çünkü ilaçlarda fazlasıyla bulantı yapıyor ay ne diiciktim ben haa ameliyat 10 temmuz c.tesi günü ve bnm önümde iki ameliyat var 3.olarak gircem iğrenç o saate kadar aç aç nasıl dayancam ama zayıf gircem ya ona seviniyorum

selam kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktan
zalimi ve nalansu süpesiniz kzılar bu gidişle çok iyi yol katedeceksiniz vallaalkisalkisalkis

ben sabah klasik kahvaltımı yaptım,salatalık,dom,biber,zeytin,peynir ve 2 d.ekmek
daha öğlen yemeği yemedim,bakla var ondan yerim heralde
sonra da yürüyüşe çıkıcamhihoyyyt
herkesi öpüyrum,hoşçakalınopuyorumnanaktan

evettt kızlar takımımız bi dönemi daha kapattı bakalım kimler hedeflerine ulaştı.hemen listeyi toparlayayım geleyim:)

evetttt liste yukarıdaki gibiydi.
cuma günkü kilo bildirimlerine göre hedefi tutramayanlar

ebtuna
meral
genciza

kızlar 1er ceza puanınızı tabloya işliyorum.:gitme:

kuzuum nasılsın regl oldunmu maydanoz suyu kekik suyu ve soğan suyu bunlar söktürücüler bebişim belki denemek istersin gerçi tatlarını pek beğenmeyorum kekik dışında

14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 81
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 76,2

evetttt liste yukarıdaki gibiydi.
cuma günkü kilo bildirimlerine göre hedefi tutramayanlar

ebtuna
meral
genciza

kızlar 1er ceza puanınızı tabloya işliyorum.:gitme:

:kedi::kedi::kedi:
bu kaçıncı cezam oldu:tomato::tomato::tomato:
allah beni bildiği gibi yapsınklava:

neyse...önümüze bakalım
bakla daha pişmemiş ben de 1 kase nesfit yedim:1rolleyes:

ah cnm umarım ya nolur bitsin artık şu diyet çilesi ve dün babam iğrenç bir laf söyledi bana iki çocuklu kadından daha betersin dedi ama dedim içimden 2ay sonra gör bakalım kime diyosun acaba o lafları ay daha bir hırslandım yemek yaptım pilav ve salatada yapacağım sonra hemen dersime oturcam bitsin şu okulda umarım iş bulabilirim çocuk bakıcılığı bu kadar mı zor kardeşim diyo benim kuşağıma verme hiç sevmem diyo sokakta her şekeri sevdiğim için uzaktan tabi çok kızıyor ay çok şekerler ama neyini sevmiyorki uğraşamam onlarla diyo bende bakıyorum olsada baksam diye:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…