Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bugün pek mutluyum çıktım saat 2de 5te eve girdim ne güzel spor yaptım giderken zorda sonrasında iyi oluyor bu arada anlayamadığım bişey var dün ödem çözücü yaptım işte zencefil elma karabiber tarçın birazda yeşil çay nane limon 2litre suda kaynatıpp içtim güzeldi ama inşallah iyi fark yaparım şaşırdım dijital tartı yanlış çıkmaz ama 1kilo 900 gr vermişim acaba perşembeden beri vermiş olabilirmiyim

Selam kızlar ,
1 Haftadır yoktum nette sorun vardı halloldu çok şükür,
Hepinizi özellikle kilo veren arkadaşları kutluyorum
Yalnız ben 1 kilo aldım ay çok utanarak yazıyorum inanın ama bu hafta inşallah aldığım o kiloyu vericem..

umarım cnm verirsin sirkeli su iççok faydalı oldu bana perşembeden beri 80.3olmuşum

dün akşam bir bardak ılık su yaptım içtim sirkeyle 1 yemek kaşığı koydum bira bardağına pek ekşide olmadı bayada şiştim iyi oldu of karnım ağrıyor bnm ya boş boş belli bir yere vurmuyor gaz olarak değil böbrek taşım var oda değil onların ağrısını biliyorum ama bu bir tuhaf uykudan uyandırıyor beni karnımda boş neresi olduğunu bilemediğim bir karın ağrısı bir şişlik

selam kızlar
ayşegül ve çidom sonunda gelmişsiniz hoşgeldini canlarım özledim sizleri:1huglumunekankayizsmile
çidom sen süper azimli ve başarılısın canım o aldığın 1 kiloyu kolaycacık verirsin hiç üzülmekaydirigubbakcemile5ayşegülüm sen de çok iyi gidiyorsun,valla ben size çok özeniyorum,azıcık kilonuz var vericez diye nasıl hırs yapıyorsunuz,süpersiniz vallaalkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkis
zalimi o ödem söktürücü ne güzel bi şeymiş yaa,çok özendim 1,900 siper hakikatenalkisalkisalkisayy ben d eyapsam,ama regl olucam bi etkisi olur muki?

neyse...
bugün evdeydim maum,temizlik yaptım,burak hiç durmadı o yüzden temmizliği 10 taksitte yaptım çok yoruldum şu an her yerim ağrıyor-tatlicadiarzu-
öğlen 1 kaseden az nesfit,3-4 kuru incir yedim,kalorisi çok ama ne yapayım çok acıktım ayrıca da regl dönemim yakınbilmiyorumkismile
akşm bol salata,haşlanmış tavuk ve 2 çatal kuskus pilavı yedim
ama gece kaçamak yaptım,çayınyanında 4 bisküvi yedimohaoldumsmile
sporumu da yapamadım üzgünüm:sinifsinif:
ama çok yoruldum kızlar,spor mpor yapacak hal kalmadı,inşallahbiraz da osa yakmılımdır yediklerimibilmiyorumkismile
herkese iyi geceler byekaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün pek uğrayan olmamış. ben de çok yoğundum. pek beslenemedim bugün
sabah
1kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
1tk reçel
1 dl ekmek
1 meyve

ara
1 elma

öğlen
haşlanmış tavuk

akşam yemek yiyemedim 1 elma yedim. şimdide 5 etiformla ayran içiyorum

yok cnm ya ödem çözücü değilde belediyenin spor aletlerine çok biniyorum bide göbek için ne yaptınızdakileri yapıyorum yürüyüş öle yani sirkeli su içtim faydası ondandır diyolar arkadaşlarım

günaydınlar arkadşlar
süper bir pazar kahvaltısındanda yemeden galip kalktım..
az öncede 2 bardak çay 2 bardak meyve suyu içtim gayet rahatım ve hiç aç hissetmiyorum kendimi..

selam kızlar,iyi pazarlar
nalansu tebrik ediyorum seni,iradeli olman süper,hedefine kolayca ulaşırsın inşallaha.s.

ben bugün adet oldum,sabah abartmadan ama çeşitli bir kahvaltı yaptım,tatlı ihtiyacım olduğu için yine bisküvi yedim maalesef:sinifsinif:
adetin ilk günü sendromundayım,sinirli ve ağrılıyım ama dışrı çıkıp yürüyüş yapmak isityorum,kalkailirsem gidicem şimdi...herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar a.s.

nalansu tebrik ediyorum canım süpersin günüde güzel bitirirsin inşallah.

emoşum vereceğim kilo az ama ne zamandır iki kilo veremedim yaa sinir oldum valla.topu topu iki üç kilo vericem ama yok medusa gibi takıldım kaldım.bugün kendime metabolizma hızlandırıcı çay yapim bari ilk defa denicem inşallah işe yarar.sanada iyi yürüyüşler hayatım,kahvaltını abartmaman güzel bisküvileride kepekli seçersen çok sorun olmaz bence.

bugün iki dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.

öğlen kızımı pusete koyup 1,5 saat kadar yürüdüm tempolu.Dönüşte bi kase çorba bi dilim k. ekmek yedim.

ikindide eşimin sucuklu yumurtasından iki çatal aldım.

Akşam daha belli değil.

of üşüttüm sanırım hastayım midem bulanıyor boğazım ağrıyor öksürük baş ağrısı ya of 1 ay oldu ameliyattanda çağırmadılar iyice yatağa düşerim ararlar hadi diye benim kaderim hep aksilikler ters işler beni bulur of of

hiç bişi yemedim diyebilirim bugün 2kaşık sarmısaklı yoğurt sabahtan akşama kadar toplamda 1 dilimi bulmayan ekmek içim almıyor hiç bişi onlarıda annemin zoruyla yedim

iyi geceler kıslar
ebtuna ve genciza çok sagolun kıslar akşama kadar aynı iradeyle gidebildim çok şükür bugünüde kaçaksız halletik...
herkese sevgiler..
akşam menüm: haşlanmış bir tabak karnıbahar yogurtlu..

zalimi geçmiş olsun canım.
tebrik eden arkadaşlarım teşekkür ederim, ama sanırım benim değil 1,5 haftanın zaferiydi bu:)
buraya yazdıklarımdan başka bişey yemiyorum, ya da uygulamıyorum..
c.tesi biraz ciddi bir trafik kazası gecirdik. otoyolda orta şeritte seyrederken adamın biri arkadan bize vurup sol tarafı boydan boya sürtünerek gecti ve tüm ikazlarımıza (korna, selektör) rağmen kaçtı gitti. Allahtan akıl edip plakayı aldık ama tüm akşamımız polisti karakoldu ifadeydi derken rezil oldu.. E haliyle psikolojik olarak berbattım, ara ara girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım. kusura bakmayın arkadaşlar.. Çok şükür ki maddi hasar olsa da bizim sağlığımızda bir sıkıntı yok..Verilmiş sadakamız varmış

Zalimi canım sana da çok çok geçmiş olsun..
Nalansu canım beni yanlış anlama ama doğru mu anladım, sadece sıvı alarak mı kahvaltı yaptın. yani çok fazla yemiyorsun sen, sağlığına zarar vermesin Allah korusun.. uyguladığın özel bir diyet mi var yoksa. Ben yeni girdiğim için grupa belki kaçırmışımdır kusura bakma..

iyi geceler kızlar
perperi canım çok geçmiş olsun,aman canınıza bi şey olmamış yaa çok şükür gerisi önemli değil:teselli:
ayşegül canım maalesef kepekli bisküvi yemedim:1no2:ama adet dönemindeyim ite,tutamıyorum kendimi,şükür ki başka şey yemedim diye teselli ediyorum ne yapayım:çok üzgünüm:
sen duruyla iyi yürümüşsün,ben burakla o kadar yürüyemezdim heralde,hayatta rahat durmaz arabada o kadar süre
zalmi san ada geçmiş olsun canım ama hiç bi şey yememişsin,hasta olursun bak,biraz bi şeyler yeseydin yabilmiyorumkismile

ben de diyet menüsü uygulayamadım ama kalorili bi şey yemedim,az yedim...akşam da 40 dk stepperla yürüdümhihoyyyt
yarına allahkerim
herkese iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

ben yine haftasonu ne yediğimi bilmeden geçirdim.
yanlış anlamayın yiyemiyorum yemeğe vakit bulamıyorum daha doğrusu.
benim cadı durmuyor onun peşindeyken öğünler arada kaynayıp gidiyor.
dün dışarda kahvaltı yaptık ama inanın hiçbirşey yiyemedim(((

bu sabah 2 dilim ekmekten yapılmış peynirli tost+yeşil çay
off ya regl olmam lazım hala olamadım.su tutuyorum farkındayım şişim ama olmuyor eğer yarına kadar gelmezse sanırım doktora gitmeliyim hiç gecikmezdi normalde((((

perperi çok geçmiş olsun canım canınıza gelmemside br şans olmuş.o adam bulundumu ,hem suçlu hemde kaçıyor ne yapacaklarmış biliyormusun?

nalan bravo sana kaçamaksız haftasonunu atlatmışsın.genelde kaçamaklar haftasonu yapılır çünkü:))))))))

çidom dönmene sevindim canım umarım net tamamiyle hallolmuştur.bu arada sıkma canını sen aldığın o 1 kiloyu 2 kilo olarak verirsin:))))

ayşegül canım takılman normal çünkü artık ideal kilondasın ve şu anda dreniyor.ama eğer şu elmalı çaysa faydasını göreceğinden eminim.

emoşum ne güzel sen regl olmuşsun cumaya en azından fazlalıklarından kurtuklmuş olacaksın.

zalimi sanırım sen üşütmüşsün canım.mercanköşkü limonla kaynıtıp iç 2 saate faydasını görürsün.

teşekkür ederim kızlar sürekli midem ağzımda dolaşıyorum baya bişeyler yapıyor annemde ben içemiyorum nese bir pinçik ekmekle peynir yedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…