Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü mamalar

sabah
1 kk peynir
4 zeytin
2 salatalık
1 tk bal
1 dl ekmek

ara
2 etiform
1 activia
1 elma

öğlen
1 yumurta büyüklüğünde tavuk şiş
sebze
salata
1 çb yoğurt
1 dl ekmek

ara
1 üçgen peynir
2 grissini

akşam
5 kaşık sebze+6 kaşık makarna
1 çb yoğurt
salata

ara
2 pors çilek

yok pregantcim ben 5 günde 5 kilo diyeti yapmiyorum. ama onuda bir arastirayim :)
ama dayanamam sanirim.. agirdir o.

öyle aman aman bir aclik yok. patatesler biraz olsun tok tutuyoo

bu resim senin son halin mı? eğer öyleyse çok incesin. yüzün de ince. bizim zalimi yaptı ya 5-6 kilo verdi. çok zor ama. dayanamam ben

H.geldin cnaım, eminim istediğin kiloya ulaşıcaksın,
Ayçincim büyük kaptan, inşallah hedieflerimize ulaşırız canım, elimden geleni yapıcam...

:lepi:alkisalkisalkis
harikasın arkadaşım, tebrik ederim senii
kilo verince insanın hayata bakış açısı değişiyor, özgüveni artıyor, tarzını değiştiriyor yeniden doğmuş gibi oluyorsun,

ohcanimadegsin seni cok iyi anliyorum canim. buna benzer seyleri bende yasadim.
dalga gecenler olmadi ama ben kendimden tiksiniyordum

iyi geceleeerrr a.s.
kimsecikler kalmamış,neyse ben yazayım yine.

hilmiyecim hoşgeldin canım,bak sen geldin ama ben daha mezun olamadım maalesef sende çok az yemişsin yaa kaç gün devam edeceksin.

çiğdem,zeynep,aslı, sizinde menüler gayet güzel tebrik ederim aynen devam inşallah.

bende bugün

sabah yarım bardak süt
kahvaltıda domates,salatalık,peynir,2 zeytin,1 dilim k. ekmeği
arada 1,5 elma
öğlen bol yeşillikli,baharatlı,yağsız patates salatası,1 dilim k. ekmeği
ara 1 elma
akşam 4 kaşık pilav,bi kepçe kurufasulye,1 bard.ayran,bol salata,ekmek yokkk
ara bi küçük avuç kuru üzüm

ossun aysegülüm birlikte inceliriz istee
sen kac kilosun simdi?
biraktigimda 61 din sanirimm ya da 62..

amann senin ihtiyacin bile yok walla..
beni gördün bak benimde ihtiyacim yok dimi sempatiksalakcinnibosu bosuna eziyet ediyoruz.hadi gel birakalim diyeti ahhahah

69 u görene kadar SIKi diyet. sonrasinda daha relax devam ediciim

sağol hilmişim ama iki kilo daha veremedim yaa gıcık oldum kendime şimdi 60. küsürüm bende bi 5. leri göreyim bayram edecem.Bakalım biraz sıkıcam inşallah verebilirim olmazsada napim yaa artık bırakırım diyet işini kilomu korumaya bakarım.
Sende gayet iyidin valla öyle göze kötü görünen bi kilon yokki,ama insan idealine ulaşmak istiyor anlıyorum senide,hadi bakalım inşallah bu sefer 65 leri görürsün kısa sürede.Daha önce çok kilo verdin yine verebilirsin sen iradeli hatunsun vesselam.

irade mirade kalmadi yahuu..
allah yolumdan sasirtmasin :)) canim herseyi cekiyo..

az önce azicik nutella tattim. bir yerim sismesin die hahah.

60 iyi yha. ben 60 olsam göbek atarimm. hic kendini hirpalama canim.

ayy aglıycam şimdi.. ne güzel muhabbetler edilmiş nalansu ayrılmış zeynep gelmiş aramıza hoşgelmiş
zalimicim canım ameliyata girmiş ama iyi mi nasıl haber alınamamış sanırım.. inşallah iyidir, daha iyi olur
muhabbetinizi nasıl kıskandım anlatamam.. bilgisayarım düzeldi. kablo problemiyle kalsa ne iyiydi. bir virüs dadanmış bilgisayara kızımın 40 gb lık fotografları da dahil olmak üzere ne varsa sildi süpürdü gitti. Allahtan ki yedeklerim vardı, hiçbişey kaybolmadı.. Çok şükür..
Sizlerden ayrı kaldığım süre içinde herşey gayet iyi gitti. bir problem yok çok şükür. tek tek ne yiyip içtiğimi yazmıyım şimdi ama en büyük kaçamağım yemek olarak makarna yiyişim oldu sanırım. Elbette ki kafi miktarda abartmadan
Ay kızlar bomba gibi dönmek istiyorum aranıza ama gercektende tam bir bomba gibiyim. 2 haftadır bir gelen bir giden adetim bu hafta itibariyle de gelemedi tam olarak. acaba diyete başladım diye mi düzensizleşti dersiniz. bir arkadalım bugün böyle bir yorum yaptı da. yani diyet yaptıgın için metobolizmal değişikliklerin de olmuştur illa ki dedi. buna baglı olarak adetinin günü de sapıtmış olabilir dedi. ınşallah öyledir yaa. kilo almadım çok şükür ama acaip şiştim. kendimi çok gergin ve hassas hissediyorum. Off hayatım boyunca adet düzensizliği nedir bilmediğimden bu çok dokundu bana..
Hadi bakalım sizleri gercekten ama gercekten çok özledim, yine sahalardayım, yine aranızdayım ve bunun için de çok mutluyum

ewet yazdıklarım silinmiş

şimdi iyiyim

ama birazdan yazcam

neler geldi başıma

hepinizi öpüyörum

neler geldi başıma ama snra anlatırım

1kilö ayilmışım ameliyattan sönra

öf kimse yök yine nerdesiniz

diyet kadar ölüyör herhalde

2bardak süt içtim sadece

yutmak çök acı veriyör

merhaba kızlar

yarışmacı, ben kuralları okudum ama bir sorunum var ben kpss ye hazıranyorum onun içi 11 ve 5 arası nete giremiyorum sabah ve akşam bildirim veririm

canım normal paylaşımını sen müsait olduğun zaman yaparsın o sorun değil ama cuma günü mutlaka belirtilen saate kadar kilonu bildirmelisin:)))))))

heyoooo döndün sonunda haaa
kız hilmiş sen şu şok diyetlerden vazgeçemedin gitti
eskiden bende senin gibiydim ama artık dayanamıyorum birde çok sağlıklı değil canım ya
gel senle ben montie ye başlayalım))

aslıcım canım demekki cumaya 1 kiloyu tamamlayacaksın
çok güzel gidiyorsun canım nazar değmesin

mevsim değişimleri etkiliyor canım bak bende bu ay regl düzenim kaçtı oldum bitti ama az geldi((((
ewet yazdıklarım silinmiş

şimdi iyiyim

ama birazdan yazcam

neler geldi başıma

hepinizi öpüyörum

gizem hoşgeldin kuzum geçmiş olsun
anlat bakalım neler oldu

günaydın
zalimi canım geçmiş olsun.. inşallah toparlanırsın bir an önce. başına neler geldi çok merak ettim. inşallah ciddi birşey değildir
bu sabah peynirli omlet yedim 1 dilim tam tahıllı ile birlikte. bu kadar. şimdi çıkıyorum görüşürüz

:lepi:alkisalkisalkis
harikasın arkadaşım, tebrik ederim senii
kilo verince insanın hayata bakış açısı değişiyor, özgüveni artıyor, tarzını değiştiriyor yeniden doğmuş gibi oluyorsun,
kesinlikle öyle oluyor...o zaman kıyafet yakıştıramazdım şimdi biraz daha rahatım o konuda..inşallah biraz daha incelirim de tiril tiril lurumboshayallersmile
süpersin canım.
saol canım..inşallah sende hedefine ulaşırsın
ohcanimadegsin seni cok iyi anliyorum canim. buna benzer seyleri bende yasadim.
dalga gecenler olmadi ama ben kendimden tiksiniyordum

dediğin gibi insan kendinden tiksiniyor.
2 ay olmuştu doğum yapalı..arkadaşlarla gezmeye gittik başka bir şehre.
orada son zaman ayak üstü mağzalara girdik.
bende 2 gömlek tunik beğendim..
normalde üstüm kalındır,omuzlarım geniştir..L beden giyerim üstüme 40-42 falan
bunları xl aldım,baktım gayet bollar,olur dedim denemedim aldım olmayacağını düşünmedim bile.
eve gelince ikisinide giydim berbat oldu..birinin kolları sığmadı.birinin göğüs kısmı dapdar oldu..ozaman sadece süt verdiğim için çok büyüktü göğüslerim ama sıkcak kadarda değildi
ağla ağla bi hal oldum..
eşim teselli etti,sen daha yeni doğum yaptın üzme bu kadar kendini,zamanla verirsin..hem benden kilo ver diye bişey duydunmu hiç,endişe etme dedi ama ben çok kötü oldum..
zaten diyet spor yapıyordum..daha da azim geldi..her hafta 1-1,5 kilo veriyordum..indikçe mutlu oluyordum,gaza geliyordum.
şimdi annemde dikkat edemiyorum,kendimce ediyorum yine ama kesin aldım.
diyet listesi yaptım,evime dönünce eşimle başlayacağız.umarım 58 i görürüm.:Saruboceq:

günaydin

aycin kiz montie ne ?

ben diyetimin basinda sok diyet yapiyorum ki .. hemen bir kac kilo verip motiv olayim.
sonrasinda aha saglikli devam edicem bebaaam

diyet bölümünde monti diye bir diyet var aslında sağlıklı yaşam içinmiş bende çok iyi kavrayamadım ama araştıracam.yapanlar çok iyi kilo veriyor

link verecem ama şimdi şu adi seri katil ile ilgileniyorum birazdan canım

selam kızlar
ayçin canım montignac diyeti mi o?
ben de zaliminin yaptığı 5 günde 5 kilo diyetini yapmayı düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…