Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdiii:

bu sabah
1 domates 1 salatalık
2 kutu peynir
2 dilim beyaz ekmek
3 adet zeytin
2 bardak çay(çok az şekerle)

ara:bir adet meyve

öğle:
sebze yemeğim var
yoğurt 1 kase
2 dilim ekmek
marul salatalık domates

akşam:)Allah kerim:)))

farkındaysanız ne kadar dikkat etmişim bugün diyetisyene gitmemle en ufak alakası yok:roflol: tamamen duygusal a.s:roflol:a.s.

hadi bakalım hilmişi hayırlı olsun :))))))))))

en son 69,1 ile izne ayrılmışsın canım

valaa tebrik ederim arkadaşım helal olsun bunu bizlerle payaşıp moral olduğun için teşekkürler...inşallah en kısa zamanda da hedefine ulaşırsına.s.
saol canım..hayatında eminim çoğu kişi bu tür şeyler yaşıyordur..yada şu takımlardakilerin bir kısmı çocukluğundan beri iştahlı ve topludur,kimisininde doğumdan sonra kalmıştır..benimki ikisinide kapsadığı için anlayabilirsiniz yaşadıklarımı.
aslında herkes gayet iyisin çok zayıfladın diyor ama benim kemiklerimde iri..benim boyumda benim kilomda olupta çok daha zayıf duranlar var..
benim bide belim kalın ona uyuz oluyorum..60 cm belle geziyor millet yaaboshayallersmile
bir kaç kilo daha vermek istiyorum..zaten şuan annemdeyim kesin almışımdır.bu cumartesi kendi evime geçeceğim 1 ay oldu korkuyorum ama gerçekle yüzleşeceğim mecbur..

ay çok mutlu oldum cnm

ne gzl birazda onlar yaşasın

sana yaşattıklarını anlasınlar

baksınlar bakalım

manda gibi onlara dersin dicem ama

biz onlar gibi vicdansız değiliz dimi

bebişim bnm
valla çok ağır şeyler söylediler..çabuk kilo alan yapım olduğunu bildiklerinden çok kilo alırım sandılar galiba.manda öküz ne demek yaa..hala çok kızgınım o laflarından dolayı.
geçendede o öküz gibi olursun diyen kişiye gittik..
herkes maşallah doğum yaptın ama hemen verdin ne göbek kaldı ne bişey dediler.
bu kadında ne dese beğenirsiniz..aç geziyor ki bişey yemiyor,hastalıklı gibi dolaşıyor yakında hastaneye yatıracaklar...ohaoldumsmile
gülermisin ağlarmısın..
heee dedim o kadar aç geziyorum ki mutfaktan çıkamıyorum.sıfır bedenler hastaneye yatıyor ben 38-40 lamı yatacağım dedim..sonra sinirim bozuldu ya herkesin gözünün önünde bütüüüüün tabağımı bitirdim..normalde en hafif şeylerden yerdim..hatta gittim üstüne kısırda aldım..annem bön bön baktı..biliyor normalde öyle yemeyeceğimi.amacım sadece kadını yalancı çıkarmaktı.
artık akşama bişey yemedim yürüyüş yaptım 2-3 gün.bide yediklerime çok dikkat ettim hemen alıpta yerleşmesin vücuduma diye..uyuzlar yaaaaalmaz:

saol canım ama dediğim gibi ben benimle aynı boy kilo olanlardan daha kilolu gösteriyorum..amacım biraz sıkılaşmak..balıketliliktende bıktım yıllardır..mümkünse biraz zayıflığıda tatmak istiyorum
umarım herkes gönlündeki kiloya ölçülere kavuşur..fıstık gibin hatunlar oluruzzz:Saruboceq:

kızlar günaydın
ohcanımadeysin ne güzel vermişsin.bizde en kısa zamanda senin kilona düşeriz inşallah daha ne isterim kilolu olmak çok zor ya..
yaparsınız canım yaparsınız..ben bu takımı çok sevdim en azından paylaşım motivasyon var..
kilo vermek istediğinizde motivasyonunuz düştüğünde çok beğendiğiniz bir kıyafeti deneyin...benim öyle sizi bilmem ama genelde gidiklerim heh bu tamam dediğim olmuyor..illa bir yerlerim fırlıyor gibi geliyor..ve bu kilo vermede çok etkili bir yöntem acaip gaza getiriyor adamıaklinialirimsmile

inşallah canım..hatta ağızlarının payını ver burda paylaş hepimiz canı gönülden ohcanımadeysin diyelimlaelaelaelaelae
bu arada nickimde onlara ithafenbayanssulusmile

ohcanimadegsin sen canım şimdi ilk yedektesin ama burada bizimle kalmaya devam edebilirsin
karşılıklı motivasyonumuzu tetikleriz.

ok ben buarlardayım

selam kızlar... ayçincim çok yoğunum bu sıralar o yüzden pek uğrayamıyorum... pls forgive me :) ama sonuçlarda utandırmıycam seni merak etme heheheheheh bu cuma güzel bi skorla gelecem inşallahhh...

merhaba kızlar

yarışmacı, ben kuralları okudum ama bir sorunum var ben kpss ye hazıranyorum onun içi 11 ve 5 arası nete giremiyorum sabah ve akşam bildirim veririm

Kızlar meraba,
sabah:tost ve şekersiz çay,
öğle:1 kase çorba,
arada 1 adet muz,
akşam : tavuklu pilav yedim bir tabak, yanındada bir kase yoğurt..
40 dk. egzersiz yaptım..

slm ;

bügün sabah kalkar kalkmaz 1 tane kuru kayısı yedim ve ılık su içtim(bunu her sabah yapıyorum)

kahvatı: 07:30
bir haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 bardak çay (şekersiz)

kahvaltıdan sonra tv karşısında yeşil çay eşiliğinde sabah haberleri

saat: 10 da plates

ara öğün : erik ve çilek (6 şar tane)

öğlen : 1 çay bardağı makarnayı haşladım yağ ve tuz koymadım üzerine ton balığı ve makarna ile süsledim yanına yoğurt

ara öğün: 1 galeta
1 elma

akşam : mantar sote
1 kase yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği ( aslında br diimdi ama fazla geldi)

ara öğün: 1 avuç tuzsuzfıstık
yeşil çay

bu kadar ee daha ne olsun dimi ama :)

selamm

kisa listelerimle yine aranizdayim..

aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz bu arada :)

sabah 2 haslanmis patates (tuzsuz)

ögle 3 haslanmis patates üzerine light kasar rendesi ve karabiber (tuzsuz)

ara 1 avuc haribo seker ( özel gün sempatiksalakcinni)

aksam 1 kâse cilek.

yatmadan form cay .

alkisalkisalkishilmiş dönüşün muhteşlem olmuş bacım maşallah sana,
ee peki acıkmadınmı yaa, ben dayanamıyorum böyle sıkı dietler, dayansam da gece bozuyorum:)) daha pahalıya patlıyor ban..

ne yalan söliim aciktim walla.
az evvel efeye corba yedirirken götürdüm bende tabagin yarisini:roflol:

ama olsun ondan bisi olmaz..

benim mezuniyete daha çoook varcanım. keşke daha fazla eleman alsalar takıma

süpersin canım.

bravo canım. azmini hiç kaybetme. ben de çok kararlı devam ediyorum. diğer arkadaşlarımız da kendilerini bırakmaz umarım.

canım kaptanım hepimizle tek tek ilgilendiğin için teşekkür ederim. bugün gittim diyetisyene. geçen salıdan bu salıya 800gr vermişim. haftaya 1,5 kilo verdiricek bir liste verdi. bakalım. bu hafta hiç kaçamak yok bana.

selam finduklar.

son kilom kac ti benim aycincim?
bu sabah 71,5 ciktim. 6 hafta da tam olarak kac kilo almisim merak ediyorum.

bugün diyete döndüm

bütün gün haslanmis patates yiyecegim..

allah utandirmasin :roflol:

hoşgeldin aşkito. 5 günde 5 kilo diyeti mi seninki de?

eyvahedigeldismile amanin bu ne canım bu diyet değil olsa olsa açlık grevi

yok pregantcim ben 5 günde 5 kilo diyeti yapmiyorum. ama onuda bir arastirayim :)
ama dayanamam sanirim.. agirdir o.

öyle aman aman bir aclik yok. patatesler biraz olsun tok tutuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…