ayy aglıycam şimdi.. ne güzel muhabbetler edilmiş nalansu ayrılmış zeynep gelmiş aramıza hoşgelmiş
zalimicim canım ameliyata girmiş ama iyi mi nasıl haber alınamamış sanırım.. inşallah iyidir, daha iyi olur
muhabbetinizi nasıl kıskandım anlatamam.. bilgisayarım düzeldi. kablo problemiyle kalsa ne iyiydi. bir virüs dadanmış bilgisayara kızımın 40 gb lık fotografları da dahil olmak üzere ne varsa sildi süpürdü gitti. Allahtan ki yedeklerim vardı, hiçbişey kaybolmadı.. Çok şükür..
Sizlerden ayrı kaldığım süre içinde herşey gayet iyi gitti. bir problem yok çok şükür. tek tek ne yiyip içtiğimi yazmıyım şimdi ama en büyük kaçamağım yemek olarak makarna yiyişim oldu sanırım. Elbette ki kafi miktarda abartmadan
Ay kızlar bomba gibi dönmek istiyorum aranıza ama gercektende tam bir bomba gibiyim. 2 haftadır bir gelen bir giden adetim bu hafta itibariyle de gelemedi tam olarak. acaba diyete başladım diye mi düzensizleşti dersiniz. bir arkadalım bugün böyle bir yorum yaptı da. yani diyet yaptıgın için metobolizmal değişikliklerin de olmuştur illa ki dedi. buna baglı olarak adetinin günü de sapıtmış olabilir dedi. İnşallah öyledir yaa. kilo almadım çok şükür ama acaip şiştim. kendimi çok gergin ve hassas hissediyorum. Off hayatım boyunca adet düzensizliği nedir bilmediğimden bu çok dokundu bana..
Hadi bakalım sizleri gercekten ama gercekten çok özledim, yine sahalardayım, yine aranızdayım ve bunun için de çok mutluyum
ewet yazdıklarım silinmiş
şimdi iyiyim
ama birazdan yazcam
neler geldi başıma
hepinizi öpüyörum
diyet bölümünde monti diye bir diyet var aslında sağlıklı yaşam içinmiş bende çok iyi kavrayamadım ama araştıracam.yapanlar çok iyi kilo veriyor
link verecem ama şimdi şu adi seri katil ile ilgileniyorum birazdan canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/236698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
işte bahsettiğim monti bu kızlar
ama ben daha tam anlamıyla anlayamadım
zalimi çok geçmiş olsun canım gel de detayları anlat merak ettima.s.
ohcanımadeysin öykünü okudum maşallah sana,çok iradelisinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...inşallah bu şekilde devam edersin,harika bi iş başarmışsın sakın bırakmabayanssulusmile...
ayçinim uğramayınca kaçamakta olduğumu anlamışsın hemen:kedi:...he valla havalar kötü oldu mu yürümek falan istemedi canım hiç,kilo da veremiyorum diye boşladım işte:çok üzgünüm::tomato:
offffff kovun beni kovunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaptım canım negatif.. ve beklenen adet tam anlamıyla bugün oldu ama ben moral olarak çok kötüyüm. hiç hissetmediğim kadar ruhsuzum son günlerde. çok yoruluyorum bundan da olabilir. neyse gecer inşallah. Allahtan diyetimde sapmalar yok. bu hafta içinde bir defa makarna bir defa da evdeki kinderlerden kaçamağım oldu. Cumaya yine en fazla 1000 ya da 1200 gr veririm çok üzgünüm. hızlı gidiyordum birden düştüm nedense. yürüyüşlerim çok kısa oluyor mecburen sanırım bundan. he bir de mekik çekmiyorum evde bir süredir. çok karanlık görüyorum bugünlerde kendimişekerim bi gebelik testi yaptın mı?
yaptım canım negatif.. ve beklenen adet tam anlamıyla bugün oldu ama ben moral olarak çok kötüyüm. hiç hissetmediğim kadar ruhsuzum son günlerde. çok yoruluyorum bundan da olabilir. neyse gecer inşallah. Allahtan diyetimde sapmalar yok. bu hafta içinde bir defa makarna bir defa da evdeki kinderlerden kaçamağım oldu. Cumaya yine en fazla 1000 ya da 1200 gr veririm çok üzgünüm. hızlı gidiyordum birden düştüm nedense. yürüyüşlerim çok kısa oluyor mecburen sanırım bundan. he bir de mekik çekmiyorum evde bir süredir. çok karanlık görüyorum bugünlerde kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?