Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese selam kızlarkaydirigubbakcemile3
sabahları neskafe içmeye alıştım her gün neskafe içiyorumbilmiyorumkismile
kahvaltıda yarım kase çorba içtim
domates ,salatalık,biber,1 kk peynir,1 dilim ç.ekmeği yedimcokacimcoook
daha öğlen yemeği yemedim
havalar bozuk olduğu için dışarı yürüyüşe çıkamadım kaç gündür,evde de canım istemiyo:çok üzgünüm:
gene bi uyuşukluk geldi bana-tatlicadiarzu-

zalimi çok geçmiş olsun canım gel de detayları anlat merak ettima.s.
ohcanımadeysin öykünü okudum maşallah sana,çok iradelisinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...inşallah bu şekilde devam edersin,harika bi iş başarmışsın sakın bırakmabayanssulusmile...
ayçinim uğramayınca kaçamakta olduğumu anlamışsın hemen:kedi:...he valla havalar kötü oldu mu yürümek falan istemedi canım hiç,kilo da veremiyorum diye boşladım işte:çok üzgünüm::tomato:
offffff kovun beni kovunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

şekerim bi gebelik testi yaptın mı?

ay ne seri katili ayçin? eyvahedigeldismile

ama buraya uğramazsan daha fena olur canım. bence kaçma gel kaydirigubbakcemile, kendinden utan :kedi: silkin kaydirigubbakcemile2 ve yola devam et . vereliniortaka.s.opuyorumnanaktan

benim bugünkü mamaları yazayım da akşam belki unuturum.

sabah
1 kk peenir
4 zeetin
3 salatalık
1 tk reçel
1 dl ruşeymli ekmek :)

ara
1 elma

öğlen
6 kaşık makarna
5 kaşık sepze
1 çb yourt
salata

ara
1 karper
2 grissini

akşam
1 yumurta kadar tafuk
sebze yemei 7 kaşık :)
1 su b. yovurt
1 dl ekemk
salata

ara[/
2 meyve

1 saat step aerobik kursum var. incecik olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

kislar bu ruşeymli ekmein ne işe yaradığını bilen var mı? dilimleri güzel diye alıyorum ama bi fikrim yok.

selammm... ben bugün dayanamadım ve tartıya çıktım... gördüğüm sonuçtan çoook memnun kaldım. nihayet direnme noktasını kırdım galiba :)))

bu arada ayçin seri katiliniz yakalanmış galiba gözün aydın :)

montignac diyetini ben yapmıştım bi zamanlar hiç işe yaramamıştı bende :))

slm kızlar..geç geldim bugün kusuruma bakmayın sabahtan beridir bi koşturmaca almış başını gidiyo..offf çok yoruldum gerçektenohaoldumsmile
kaptanım merak etmişin beni dün gittim diyetisyenime vermişim kilolarımı ama sanırım biraz az geldi gözüne nedense onun tartısında evdekinden 800 gram fazla çıktım ama reglim çok yakın...bundan da olabilirmiş gene de memnun kaldı benden..diyetimi uygulamakta zorluk çekip çekmediğimi sordu ben de bazı yapamadığım şeyleri anlattım mesela 3 gün yürüyüşümü yapamamıştım yoğunluk nedeniyle..vs. biraz daha dikkat et dedi...yani geyet memnun ayrıldım aynından..ödül olarak da 2 haftada 1 kere olacak şekilde dondurma,sütlü tatlı ya da çikolatalı gofret verdi...herhangi birisini seçmem gerek:))))hepsi bir arada değil yani:)))ben de şansımı dondurmadan yana kullanmayı düşünüyorum çok severim dondurmayı:icecream::icecream:

bugün yediklerime gelince de sabah o kadar yoğundum ki ne yazık ki 8.30 dan 12.30 kadar aç bir şekilde hantırdadım sonra da kahvaltımı yaptım bir güzel arkasından da 3 saat kadar sonra yani 15.30 gibi ne yazık ki tavuk ekmek ve ayran yemek zorunda kaldım...bilmiyorumkismile çok üzgünüm kızlar farkındayım fast food yanlış ama bugün gerçekten bu koşturmacada başka seçeneğim yoktu((bi de geldi mi üstüste gelir ya müşterilerimden biri kahve getirmiş sütlü termozta içmezsem çok ayıp olacaktı onu da içmek zorunda kaldım gerçi şekeri yok denecek kadar azdı ama...üfff yaaa bugün neden böyle oldu anlamadım yaaa???kafamçokkarıştısenağlama
çok özür dilerim topic...bugünlük hoşgörün noolur...bugünkü koşturmacam da yürüyüş yerine sayacağım çünkü 2 adım yürümeye takatim kalmadı...

sailormoon diyetisyenin durumundan mennun olmasına sevindim.
bakalım cumaya nasıl yansıyacak bu iş.
ne iş yapıyordun sen?

aysbar canım sıkma kendini birkaç gün araver spora sonra yeniden başlarsın:)

emoşum sen yinede burayı boşlama canım faydası olur zararı olmaz:)))

ayşegülcüm sen naptın şok diyet işini araştırdın mı?

pregant canım izmirde 3 gün üstüste cinayet işlendi aynı kişi tarafından 2 si benim oturduğum yerde oldu o pislik yakalanmışta ona sevindik gülüm:))))

meral süpersin tatlım bakalım cuma günü yine birinci olabilecekmiyiz

slm kızzlar
hemen bugünki yediklerimi yazayım bugün internettte bi sorun var yine açılmıyo.
onun için yine gitmeden ben hemen yazayım. ne me lazım sonra ceza felan alırım :)
sabah normal bi kahvaltı domates salatalık közlenmiş biber peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği bir bardak çay (şekersiz)
öğlen : dün akşamdan artan mantar sote vardı bir kase yoğurt 1 diilm kepek ekmeeği
akşam : közlenmiş patlıcan salatası ve tarhana çorbası
birde ara öğünler var ben ara öğünler bir porsiyon meyve, açlık hissediyosam bir bardak süt ile galeta yada eti form bisküvilerden bir iki adet yiorum

dün akşam eşim baskülü saklamış sürekli tartılmamam için cuma sabahı verecekmiş. aslnda iyi de oldu böyle daha heyecanlı acaba cuma kaç kilo veermiş olacam. çok merak ediyorm.
hadi öptm hepinizi

meral süpersin hayatım çok sevindim senin için
aysbar sen de benim gibi olmuşsun ama boşlama canım yaa,bak insan soğudu mu tekrar başlaması çok zor oluyo(diyet işini unutmamamız lazım yoksa yazın çok üzülürüz(
sailormoon senin için de sevindim canım,bugün biraz aksilikler olmuş ama telafi edersin sen bozma moralini...
zeynep sen de çok iyi gidiyosun tatlım,her gün tartılma bence de...

şekerim bi gebelik testi yaptın mı?
yaptım canım negatif.. ve beklenen adet tam anlamıyla bugün oldu ama ben moral olarak çok kötüyüm. hiç hissetmediğim kadar ruhsuzum son günlerde. çok yoruluyorum bundan da olabilir. neyse gecer inşallah. Allahtan diyetimde sapmalar yok. bu hafta içinde bir defa makarna bir defa da evdeki kinderlerden kaçamağım oldu. Cumaya yine en fazla 1000 ya da 1200 gr veririm çok üzgünüm. hızlı gidiyordum birden düştüm nedense. yürüyüşlerim çok kısa oluyor mecburen sanırım bundan. he bir de mekik çekmiyorum evde bir süredir. çok karanlık görüyorum bugünlerde kendimi

merhabalar.

yediklerimi yazayim

sabah

2 havuc
1 kk peynir
1 cilek

ögle

1 kâse haslanmis bezelye
2 tane yagsiz pismis nugget(tavuk köftesi)

aksam

2 kasik pilav
1 büyük tavuk budu
2 kasik cacik

kacamak: Findikli cikolata (94kcal)

cok zor geliyor diyet yapmak. insallah cuma ya yüzüm güler.
aslinda simdiden erimeye basladim. vücudumun su attigini biliyorum ama tartidaki rakamlar kücüldükce mutlu oluyor insan.

aycincim bu montiniac diyetini bos bir zamanimda okicam.

öpüyorum hepinizi

canım bu hissettiklerin büyük ihtimalle adetinle alakalı ruhsal gerginliklerdir..arada hepimize oluyo böyle lütfen moralini bozma..ben de ilk haftaya hızlı giriş yaptım ama şu an duraklıyorum gibi hissediyorum..zaten hep 3 er 5 er gitsek de heyecanı kalmaz değil mi?:))))üzme lütfen kendini..duraklama haftalarının ardından hızlı haftalar bizi bekliyo:içelim:

ah sağol canım, iyi geldi yorumun.. ben de biliyorum elbet ge.ici olduğunu inşallah uzun sürmez.. haftaya belki 5 günde 5 kilo diyetini denemek istiyorum yaa. bakalım becerebilecek miyim. biraz birkaç kilo birden atsam belki moralim düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…