Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıslar ya yok ben ne motive olabiliyorum ne paylaşımda bulunabiliyorum elim gitmiyo klavyeye.aslında çok güzel tam benlik paylaşım süper d,ger takımda paylaşım yok gibi bişeydi yani..ama bende bişiler var çözemiyorum ..yarışçı canım lütfen kusura bakma ben girmek istedim ama adapte olamıyorum takıma sadece buraya degil genel olarak bu aralar bi adaptasyon sorunu yaşıyorum..yüksek müsadenizle takımdan ayrılmak istiyorum..hepinizi çok öpüyorum ..sevgilerimle..

ay çok mutlu oldum cnm

ne gzl birazda onlar yaşasın

sana yaşattıklarını anlasınlar

baksınlar bakalım

manda gibi onlara dersin dicem ama

biz onlar gibi vicdansız değiliz dimi

bebişim bnm

merhaba kızlar a.s.

nalansu iyi gidiyordun canım noldu birden? sen bilirsin tabi inşallah istediğin kilolara ulaşırsın bu takımda olmasanda.

ohcanımadeysin senide tebrik ederim canım çok güzel kilolar vermişsin,boyunda uzunmuş kilolu sayılmazsın ama tabi her insanın olmak istediği bi kilo var işte.umarım sende bu takımdan mezun olursun.

ya kızlar benim motivasyon eksikliğim var maalesef bi türlü o havaya giremedim belkide vermek istediğim kilo az diye böyleyim bilmiyorum.Güne güzel başlıyorum ama ilerleyen saatlerde hep bişeyler oluyo şok diyet yapsam diyorum hiç yapmadım şimdiye kadar,önerebileceğiniz diyetler varmı.çok değil 2-3 kilo versem yetecek bana ama veremiyorum kaç haftadır.

GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3

merhaba benim motivasyon meeklerim:) valla ben hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım. tek sorunun her gün tarılmaktan va geçemiyorum ama ne yapayım çalıyorum bu sabah yine tartıldım 69 olmuşumhihoyyyt çok mutlu oluyorum. ama grubunuza katılırsam daha güzel olacak eminim. sanki grubu tek başıma birinci yapabilecekmişim gibi çoştummm delikafadulden
bu sabahta bir haşlanmış yumurta ve 2 zeytin yedim bir dilim kepek ekmeği ile. öğlen ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum akşama ise zeytin yağlı fasulye tabiki ara öğünlerde var.

şimdi mayısın 29 unda arkadaşımın düğünü var ozamana kadar 65 olabilirmiyim diye düşünüyorum olurum dimi olurum olurum ne var ki 4 kilocuk :)
bu sıralarda platesede baya yüklendim sanırım popom acıyo oturup kalkaren kızlar. amabu
bile beni mutlu ediyor bi çaba gösterdiğimi hatırlatıyo bana.

tekrar hepinize kocaman günaydın :)

GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3

merhaba benim motivasyon meleklerim:) valla ben hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım. tek sorunun her gün tarılmaktan va geçemiyorum ama ne yapayım çalıyorum bu sabah yine tartıldım 69 olmuşumhihoyyyt çok mutlu oluyorum. ama grubunuza katılırsam daha güzel olacak eminim. sanki grubu tek başıma birinci yapabilecekmişim gibi çoştummm delikafadulden
bu sabahta bir haşlanmış yumurta ve 2 zeytin yedim bir dilim kepek ekmeği ile. öğlen ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum akşama ise zeytin yağlı fasulye tabiki ara öğünlerde var.

şimdi mayısın 29 unda arkadaşımın düğünü var ozamana kadar 65 olabilirmiyim diye düşünüyorum olurum dimi olurum olurum ne var ki 4 kilocuk :)
bu sıralarda platesede baya yüklendim sanırım popom acıyo oturup kalkaren kızlar. amabu
bile beni mutlu ediyor bi çaba gösterdiğimi hatırlatıyo bana.

tekrar hepinize kocaman günaydın :)

kızlar günaydın
ohcanımadeysin ne güzel vermişsin.bizde en kısa zamanda senin kilona düşeriz inşallah daha ne isterim kilolu olmak çok zor ya..

canım hikayeni okudum seni gönülden tebrik ederim.
ben doğumdan sonra senin gibi iradeli olup veremedim.20 ay oldu doğum yapalı ben anca 15 kilo verebildim.dahada vermem gereken kilocuklar var.
sana o ithamlarda bulunanlara çok güzel cevap vermişsin.
ben 5 aylık hamileydim bir komşumuza gittik annemle kadın birde teyzem gibidir çocukluğumuz bir arada çocuklarıyla geçti
bana sen kilomu aldın biraz kilo almış gibisin dedi
bende normal değilmi 5 aylık hamileyim demiştim ama çok moralim bozulmuştu(((((((((
tabi daha başka moral bozucu şeylerde yaşadımda neyse bende sabırsızlıkla ağızlarının payı vereceğim günü bekliyorum:))))))))

nalancım üzüldüm ama sende gerçekten bir adaptasyon sorunu vardı
umarım istediğin kiloya biran önce düşersin ve sende çıtır olarak hayatına devam edersin
bana verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ayşegülcüm aSLINDA DETOKSLAR ÇOK İYİ DEĞİL AMA sana 2 günlük detoks diyet önerebilirim
ben denemiştim işe yarıyor
hani şu ayranlı yapılan bakliyatlı çorba
diyet bölümünde bulabilirsin yada bulamazsan yardımcı olurum.
zeynepcim günaydın
sende bizi motive ediyorsun tatlım
4 kilocuk neki istedikten ve azimli olduktan sonra sen o tarihe 6 kilo bile verebilirsin:)))))

kızlar günaydın
ohcanımadeysin ne güzel vermişsin.bizde en kısa zamanda senin kilona düşeriz inşallah daha ne isterim kilolu olmak çok zor ya..

günaydın canım
sende durumlar nasıl
nasıl gidiyorsun
?

evetttt kızlar

söyleyin bakalım kim daha önce geldi

ohcanımadeğsin mi? zeynep mi
nalanın yerine alacağımız adayı belirleyelim

evetttt geçmişe baktım
zeynep ilk sıradaymış

zeynepcim takımdasın canım
takım kurallarını hatırlatmamı istermisin
ohcanimadegsin sen canım şimdi ilk yedektesin ama burada bizimle kalmaya devam edebilirsin
karşılıklı motivasyonumuzu tetikleriz.

zeynep 24 nisanda 71 kilo idin değil mi?

bu aralar yediklerimi yazmayıyorum
çünkü çok dengesiz beslendiğimin farkındayım
benim kızın hastalığıda üstüne gelince eski düzenime dönemedim
bende montiyi araştıracam
iyi kilo verenler var bakalım belki haftaya başlarım

bu arada perperinin şarjı olmadı galiba gelmediğine göre
zalimi şimdi hastanededir hayırlısıyla atlatıp aramıza dönmesini bekliyoruz
ebtuna bu aralar bizi boşladı.demekki kaçamaklar var emoşum burayı atlama canım diyet modundan çıktınmı geriye dönüşü zor oluyor
tabi bu laflarım çiğdemede!
çidom neler yapıyorsun bakalım biliyorsunki hedefin var ve sen eminim bu hedefi tuturacaksın.yani benim bildiğim çiğdem 14 mayısa hedefini yakalamış olur:)))
askitom hadi bakalım canım bugün artık paylaşımlarını bekliyoruz bu hafta önce o türkiyede aldığın 1 kilocuğu vermekle yola başla:)))))
meralllllll ses ver kuuuuuu sende bu ayki hedefini mutlaka tutturmalısın
hedef tuturamamaktan en çok ceza puanını sen aldın söyleyeyim puanların tükeniyor((((((
pregant canım diyetisyenine gittin mi sonuç nasıl merak ediyorum
sailormoon sende gidecektin değil mi?neler dedi bakalım sizin diyet amcalar:)))))))

zemuszemuskaydirigubbakcemile3delikafaduldena.s.:teytey:hihoyyyt

çok sevindim çok çok çk teşekkürler
evet canım 71 kiloydum canım kuralları tekrar hatırlatrsan çok sevinirim. şimdi heyecan yaptım gruba katıldım ya bütün bildiklerimi unuttum:) yanlış bişey yapmayım kuralları hatırlatta. grupta kaç kişi var bide o kişilerin isimlerini yazarmısın. bugün sabah internete girmiştim yazdım da hatta ma sonra gitti deli oldum yeni geldi. bugün ine öyle bişey olsun nerde bu kız demeyin. bi sorun olmazsa mutlaka saat 5 gibi burda olurum. şimdi kursa gitmem lazım. öpüyorummmm güzeller kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yukarda bahsetmişsiniz bende montiyi yapıyorum gerçektn çok güzel bi diyet hatta diyet bile değil. şimdi zamanım yok akşam bahsederim ilgilenen ollursa

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

7.takım üye listesidir.zeynep üye sayımız seninle birlikte 12 oldu.
yarisci
askito
ebtuna
pregant
zalimi
cigdem83
meral
genciza
aysbar
perperi
sailormoon

selam finduklar.

son kilom kac ti benim aycincim?
bu sabah 71,5 ciktim. 6 hafta da tam olarak kac kilo almisim merak ediyorum.

bugün diyete döndüm

bütün gün haslanmis patates yiyecegim..

allah utandirmasin :roflol:

herkeslere merhabalar...a.s.
nalansu güle güle canım fazla fırsat olmadı kaynaşmaya ama inşallah motivasyonun tam bir şekilde aramıza dönersin ya da kendi kendine de gayet güzel kilo verip bizi yüreklendirirsin...
zeynepciğim adaşım aramıza hoşgeldin a.s. hep beraber veriverelim şu kilocukları inşallah..
kaptanım diyetisyene bugün gidiyorum bana dua edin haberdar ederim sizi yeni bilgiler verirse de yazarım buraya büyük bi hevesle...
zalimi de şu anda hastanededir sanırım inşallah kolayca atlatır ameliyatını sağlığına kavuşur hemencek...

yediklerimin listesini de ayrı bi mesajda yazayım bari...korkmayın korkmayın o kadar çok yemedim:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…