bide boyumu sormuşsun..1.73 boyum
ben evlenmeden önce 71 den 64 e düştüm.eve geldim..biraz daha zayıflar öyle gelin olurum dedim..ama annemin yanında diyet yapmak mümkün değil..hiç menüyü sana göre hazırlmaz..diyet yerine düzgün beslen der vs vs uyuz eder adamı..ben 60 la gelin olmak isterken 67 ile evlendim.hala kızarım anneme..aslında ben iradeliyimdir eğer kafama koyarsam..koyana kadar zor işte..
hep tombul bir çocukluk geçirdim.hep dalga geçerlerdi benimle.orta 1 deyken 40 beden etek pantolon giyiyordum( lise desen oda öyle,hep balık etli falan..
arkadaşlarım her zaman benden zayıf fiziği düzgün olmuştur..ben hep 40-42 giyrken onlar 36 giyerdi..
üniversitede de hep gel gitler yaşadım..40 bedene indim 44 e zor sığdığım zamanlar oldu..
evlendikten sonrada 71 e çıktım..yine diyetle 64 e indim tabi sporda yaptım..
ama artık çok yorulduğumu hissettim..bu ne dedim yıllarca alver al ver..hiçmi acımıyorsun kendine..
arkadaşların tiril tiril gezerken sen hep çekiniyorsun..verdiğin boşa gidiyor hep iradesizlik yüzünden,sende onlar gibi canının istedğini neden rahatça giymiyorsun dedim..hamileliğim boyunca sonrası için araştırma yaptım..nasıl kolay veririm diye..çok şükür normal doğum yaptım hemen ayağa kalktım ve hemen spora başlayabildim...
bütün hücrelerim çikolataaaaa,böreeeeeek,baklavaaaaa diye bağırıyordu yemin ederim...ama ben halimden hiç memnun değildim..doğumdan yeni çıkmışsın ama bunu kabullenemiyorsun..nasıl sığmam eski kıyafetlerime diyorsun..
ağzıma tek lokma abur cubur hamurişi sokmayacağıma söz verdim kilolarımı verene kadar..sokarsam gerisi gelir kendimi tutamam 1 tepsiyi yerim...
hergün kahvaltıda bol domates salatalık yedim.dereotu yedim hem süt yapıyor hem zayıflatıyor diye..
emzirdiğim için vitaminlerden uzak kalmamalıydım..ara öğünlerim 1 meyveydi..
öğlen akşam dönüşümlü yiyordum...yani öğlen sebze,yoğurt,çorba falan yediysem akşama ya et salata,yada baklagil salata yiyordum..
günde en az 1 saat yürüyordum..tabi o zaman ufacık bişeydi..engel olmuyordu..
hergün belirli sayıda yaptığım bölgesel egzersizlerim vardı..
bunun yanında bol bol rezene ve ısırgan çayı içiyordum..hem süt yapıyorlar hem ödem atıyorlar diye..
baktı 4 ayda verdim..
sonra tayin çıktı taşındık araya ramazan girdi derken benimki emekledi ayaklandı...ne spor kaldı ne diyet..
ama her hafta kilomu kontrol ettim..aldıysam hemen o hafta kendimi durdurdum aldığımı geri verdim oda 500-1000 gr falan oluyordu..9 aydır öyle koruyorum şimdi 1 kilo daha verdim ama annemin yanına geldim..geri almaktan korkuyorum inanki..hayatımda ilk defa 38 beden giyiyorum..60 olmak istiyorum yaza kadar..insan acaip hafifliyor yaa..
iradeli ol eminim sende yaparsın..
benimle bide nasıl dalga geçmişlerdi bilsen..
çevrem çabuk kilo alan yapım olduğunu bildiği için hamile kaldığımda duymadığım laf kalmadı..
sen şimdi manda gibi olursun,öküz gibi olursun,kapılardan geçemezsin..doğum yaptıktan sonra süt olsun diye çok yer üstüne kilo alırsın vs vs...
ama 4 ayda verince mos mor oldu hepsi..utançlarına zayıflamışsın bile diyemiyor o lafı söyleyenler..hatta ahımmı tuttu nedir bi tanesi 72 den 90 a çıkmış yeni gördüm şok oldum..
canım hikayeni okudum seni gönülden tebrik ederim.ayyy ne güzel bu takımı çok sevdim ben..yakında mezun olacak yokmu:)
şaka bir yana paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti.
pregant cım nasıl zayıfladığımı bir arkadaşa yazmıştım onu buraya aynen yapıştıracağım canım
nalancım üzüldüm ama sende gerçekten bir adaptasyon sorunu vardıkıslar ya yok ben ne motive olabiliyorum ne paylaşımda bulunabiliyorum elim gitmiyo klavyeye.aslında çok güzel tam benlik paylaşım süper d,ger takımda paylaşım yok gibi bişeydi yani..ama bende bişiler var çözemiyorum ..yarışçı canım lütfen kusura bakma ben girmek istedim ama adapte olamıyorum takıma sadece buraya degil genel olarak bu aralar bi adaptasyon sorunu yaşıyorum..yüksek müsadenizle takımdan ayrılmak istiyorum..hepinizi çok öpüyorum ..sevgilerimle..
ya kızlar benim motivasyon eksikliğim var maalesef bi türlü o havaya giremedim belkide vermek istediğim kilo az diye böyleyim bilmiyorum.Güne güzel başlıyorum ama ilerleyen saatlerde hep bişeyler oluyoşok diyet yapsam diyorum hiç yapmadım şimdiye kadar,önerebileceğiniz diyetler varmı.çok değil 2-3 kilo versem yetecek bana ama veremiyorum kaç haftadır.
zeynepcim günaydınGÜNAYDIN GÜZELLERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3
merhaba benim motivasyon meeklerim:) valla ben hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım. tek sorunun her gün tarılmaktan va geçemiyorum ama ne yapayım çalıyorum bu sabah yine tartıldım 69 olmuşumhihoyyyt çok mutlu oluyorum. ama grubunuza katılırsam daha güzel olacak eminim. sanki grubu tek başıma birinci yapabilecekmişim gibi çoştummm delikafadulden
bu sabahta bir haşlanmış yumurta ve 2 zeytin yedim bir dilim kepek ekmeği ile. öğlen ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum akşama ise zeytin yağlı fasulye tabiki ara öğünlerde var.
şimdi mayısın 29 unda arkadaşımın düğünü var ozamana kadar 65 olabilirmiyim diye düşünüyorum olurum dimi olurum olurum ne var ki 4 kilocuk :)
bu sıralarda platesede baya yüklendim sanırım popom acıyo oturup kalkaren kızlar. amabu
bile beni mutlu ediyor bi çaba gösterdiğimi hatırlatıyo bana.
tekrar hepinize kocaman günaydın :)
kızlar günaydın
ohcanımadeysin ne güzel vermişsin.bizde en kısa zamanda senin kilona düşeriz inşallah daha ne isterim kilolu olmak çok zor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?