Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım. kaç aylık bebişkon? benim oğlan da çok düştü yataktan

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
3 salatalık
1 tk reçekl
1 dilim ekmek

ara
3 kayısı

öğlen
1 kk hellim peyniri
7 kaşık kabak yemeği
1 sb yoğurt
1 dl ekmek
salata

ara
2 grissini
1 karper

akşam
6 kaşık makarna
5 kaşık kabak
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

yarım saat step+yarım saat pilates

Son düzenleme:
aysbar geçmiş olsun canım yaaa
ben hala aynıyım,tartılmadım ama kilo verdiğimi zannetmiyorum((

aysbar geçmiş olsun canım
benim kızda düşmüştü doktorumuz fışkırarak kusmadığı sürece korkma onlara kolay kolay birşey olmaz çok elastikler daha demişti.

pregant menün yine süper canım

emoşşşşşş bende ne zaman tartılmaktan kaçsam kilo almıiş çıkıyorum ama ne kadar geç tartılırsam okadar çok kilo almış oluyorum onun için biran önce tartıl ve o trakamla yüzleşip gerekeni yap bacım yerimseniben

Selam kızlar,
zalimi ve aysbar geçmiş olsun kızlar...
Yarın büyük gün:))
Bende bugün iyiydim sanki, daha doğrusu bu hafta biraz daha topladım kendimi inşallah yarın güzel sonuç alırım,
Sabah:domates, salatalık, peynir ve zeytin,2 dilim ekmek
Arada çilek yedim,
öğle: mercimek çorbası, bol limonlu salata 1 dilim ekmek,
akşama, bezelyeli pilav, salata ve yoğurt yedim,
aralarda 1 nescafe birde türk kahvesi içtim..
40 dk.vcd ile egzersiz yaptım , 30 dk. parktaki spor aletleriyle çalıştım..

sesim ewet kısık ama duyulabilecek kadar çıkıyor

hani ağzına açıp bakarsın ya bademciklerine

işte oraları boş çıkarmışlar

tabi yutamıyom bişi

uyuyim diye yattım

anında geri kalktım

umarım yarın daha iyi olurum

kulaklarım çok ağrıyor

yüzümde tabii

off ne zmn bitcek bu işkence

yaaaaaaaaa

uyamiyorum ben listeye tatlim yha.
kafama göre takiliyorum iste.
aslinda uyabildigim bir tek protein diyeti var ama ondanda fenalik geldiibilmiyorumkismile
napiciim bilmiyorum..

cok yoruldum 1 bucuk yildir bu diyet mevzusundan.
öyle degisik diyetler yapim die bir merak ta uyanmiyor icimde.

çok sağol canım. senin bu günlük menülerde beni öldürüyo :) bazen aralarda jelibon filan yiyordun ya. çok gülüyodum.

haha napiim özel günlere denk gelince yiyiyorum .kasmiyorum yani..bayanssulusmile

oh ne güzel spor yapiosunn..
benim hic canim istemiyorrrmirmirmirmir

ara bi ceviz

akşam az ketçaplı yağsız makarna bi tabak,domates,salatalık,iki kaşık yoğurt

ilerleyen saatlerde meyve yerim ve günü bitiririm inşallah.

slm
zalimi canım çok çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda tamamen iyileşirsin. arkadaşlar bugün fazla katılamadım size. evde temizlik vardı o yüzden açmadım. aysbar sanada çok geçmiş olsun. allah korusun bebişini canım.

bende bugüni yediiklerimi yazayım. aslında temizlik sebebiyle bugün biraz salladım listeyi ama yasaklı bişey yemedim.

sabah: domates, salatalık, közlenmiş biber, sahanda yumurta ( yağsız ) ,1 kepek ekmeği, çay
ara da bi kase yoğurt
öğlen domates salatalık marul çok az makarna ( hiç yağsız)
ara öğüm yok
akşam közlenmiş patllıcan salatası yoğurt

yarım saaat spor yarım saat yrüyüş

arkadaşlar şimid yarın sabah burayamı yazacam kaç kilo olduğumu. birde bi hesaplamalar var ya nasıl yapacağımı anlamadım ben. Ayrıca cetveli ben kendimmi düzeltecem. ilk haftam ya acemilik var biraz :))

canım niye bu kadar az ve yağsız yiyorsun? bence biraz artırmalısın. az yersen kilo veremezsin.

bilmem az mı ki ama ben gayet ii doyuyorum. hatta bazen diyeti bozmuş gibi hissediyorum yediklerimi kontrol ediyorum acaba kaçamak mı yaptım diye. bu şekilde doyarsam yinede veremem mi acaba. yemekleride hiç yağsız değilde makarna hariç onu yağsız yapıyorum.
diğerlerii örneğin iki kişlik yemeği 1 yemek kaşığı yağ ile yapıyorum genelde zeytin yağı kullanıyorum. salatayı çok ypıyorum zeytin yağ koyuyorum 1 yemek kaşığı kadar yanlış mı yapıyorum sizce fikir verin arkadşlar

ayy aycincim ne kadannn haklisin..
ahanda koca bir tabak kacamak yaptim az önce...

beceremiom ben diyeti unutmusum :roflol:
numaradan her hafta bi kilo eksik yaz .. sanalda sevinsin bu gariban :jeyyar:
olma mi be haci?

sebzenin yanında yoğurt yiyebilirsin. ben öğlen sebze yoğurt salata, akşam et yoğurt salata ekmek şeklinde besleniyorum. diyetisyenim öyle veriyor. benim bir arkadaşım az yediğiiçin yağ yerine kaslarını yakmış, şimdi diyetisyene başladı.

olma mi be haci?

kıs aşkito yaramazlık yapmasana kaydirigubbakcemile3 memleket seni bozdu dimi? ben memlekete gittiğimde 3 kilo aldım. diyet miyet kalmamıştı vella

olma mi be haci?

:roflol::roflol:

hilmişkom ya kafaya takıp sıkı bi diyete giriceksin ve zayıflayacaksın yada diyeti boşverip kilonu korumaya bakıcaksın.Çünkü böyle al ver al ver hem fiziken hem psikolojik olarak yıpranıyosun.Son dönemdede bi sürü şok diyet yaptın,daha düzgün bir liste uygula bence diyete devam etmek istiyorsan.

bugün öglen pazı yemeği ve 1 kase yayla çorbası.. pirinçsiz
arada eti form çubuk yedim 4 tane 1 pk light süt içtim
akşama da yarım parça tahinli çörek yemek zorunda kaldım. dışarıdaydım, ögünüm gececekti ve yiyeceğim buldugum en masum sey buydu Yarına yine çok iç açıcı şeyler söyleyemeyeceğim, sanırım hepi topu 1 kg gitti belki de daha az.. adet bitince belki hızlanır kilo vermem.. sabah erkenden buradayım cünkü yarın okuldaki çocukları darıcaa hayvanat bahcesine götüreceğiz. Yine form bisküvilerle beslenmek zorunda kalacagım, çok fena bir durum..

perperi haftada 1 kilo çok iyi canım daha ne olsun.Fazlasını vermek,sağlıklı değil zaten.En iyisi az ve istikrarlı verebilmek.

of ölüyorum ağrısından

ağrı kesici hemen etkisi geçiyor

ay felç olmuş gibiyim

kızlar günaydın kilom 68.5 olmuş gözlerime inanamadım.şimdi evden çıkıcam oğluşumu doktora götürücem zalimicim sen yaparsın artık benmim hesaplamamı canım bugünlük böyle olsun öptüm bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…