Zalimi geçmiş olsun canım
kaptanım sıkılır mıyım sizden hiç.fırsatım olmadı internete girmeye bu arada fıstığıma geçmiş olsun biraz geç oldu ama,
kızlar dün akşam bebeğim karyolamdan düştü gözümün önünde hırkasını dolaba koyayım derken oldu o yüzden bugün sürekli gözüm onun üstündeydi.24 saat.belirti var mı yok mu diye işte böyle((
allahtan şimdilik birşey yok.
bugünde kendimi dağıtayım diye 40dk.lık sporumuda yaptım.yani kaçamak yapmadım anlayacağınız yarındaa oğluşumun rutin kontrolü var.
kaptanım ben yine bugün aynı kilodayım tartıldım o şekilde geçersin canım yarın fırsatım olmaz çünkü
sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız canlar
hilmişim yediklerini genelde kalori hesabına göre ayarlıyorsun ama sanki bunlar seni tok tutmaz gibi gecede geç saate kadar oturuyorsun mutlaka kaçamak yapmana sebep olur.
gel sen pazartesi daha iyi bir listeyle başla.
zeynep yada pregantın listesini kendine göre azaltarak uygulayabilirsin
çok sağol canım. senin bu günlük menülerde beni öldürüyo :) bazen aralarda jelibon filan yiyordun ya. çok gülüyodum.
Selam kızlar,
zalimi ve aysbar geçmiş olsun kızlar...
Yarın büyük gün:))
Bende bugün iyiydim sanki, daha doğrusu bu hafta biraz daha topladım kendimi inşallah yarın güzel sonuç alırım,
Sabah:domates, salatalık, peynir ve zeytin,2 dilim ekmek
Arada çilek yedim,
öğle: mercimek çorbası, bol limonlu salata 1 dilim ekmek,
akşama, bezelyeli pilav, salata ve yoğurt yedim,
aralarda 1 nescafe birde türk kahvesi içtim..
40 dk.vcd ile egzersiz yaptım , 30 dk. parktaki spor aletleriyle çalıştım..
bugün yediklerim
sabah: domates,salatalık,az peynir,şekersiz çay,1 dilim k.ekmeği
ara: 1 portakal,1 salatalık
öğle: bol yeşillikli bol baharatlı patates salatası (yağsız) bi dilim k. ekmeği
şimdi arada iki üç çilek yicem ve süt içicem
.
slm
zalimi canım çok çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda tamamen iyileşirsin. arkadaşlar bugün fazla katılamadım size. evde temizlik vardı o yüzden açmadım. aysbar sanada çok geçmiş olsun. allah korusun bebişini canım.
bende bugüni yediiklerimi yazayım. aslında temizlik sebebiyle bugün biraz salladım listeyi ama yasaklı bişey yemedim.
sabah: domates, salatalık, közlenmiş biber, sahanda yumurta ( yağsız ) ,1 kepek ekmeği, çay
ara da bi kase yoğurt
öğlen domates salatalık marul çok az makarna ( hiç yağsız)
ara öğüm yok
akşam közlenmiş patllıcan salatası yoğurt
yarım saaat spor yarım saat yrüyüş
bilmem az mı ki ama ben gayet ii doyuyorum. hatta bazen diyeti bozmuş gibi hissediyorum yediklerimi kontrol ediyorum acaba kaçamak mı yaptım diye. bu şekilde doyarsam yinede veremem mi acaba. yemekleride hiç yağsız değilde makarna hariç onu yağsız yapıyorum.
diğerlerii örneğin iki kişlik yemeği 1 yemek kaşığı yağ ile yapıyorum genelde zeytin yağı kullanıyorum. salatayı çok ypıyorum zeytin yağ koyuyorum 1 yemek kaşığı kadar yanlış mı yapıyorum sizce fikir verin arkadşlar
ayy aycincim ne kadannn haklisin..
ahanda koca bir tabak kacamak yaptim az önce...
beceremiom ben diyeti unutmusum :roflol:
numaradan her hafta bi kilo eksik yaz .. sanalda sevinsin bu gariban :jeyyar:
olma mi be haci?
ayy aycincim ne kadannn haklisin..
ahanda koca bir tabak kacamak yaptim az önce...
beceremiom ben diyeti unutmusum :roflol:
numaradan her hafta bi kilo eksik yaz .. sanalda sevinsin bu gariban :jeyyar:
olma mi be haci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?